USA – Bělorusko 5:3 (kon.) | Dánsko – Rusko 1:3 (kon.) | Francie – Finsko 1:7 (kon.)
Česko – Lotyšsko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Lotyšsko
Čtvrtek 10.05.2012, 20:15 • Ericsson Globe, Stockholm • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kapitán Čechů TOMÁŠ PLEKANEC dostal ve středním pásmu kotouč, rozjel se na Masalskise, pohrál si se Sotnieksem a vzápětí trefil přesně. Asistence: Miroslav Blaťák.
     
    50:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dlouhý pas Němce na PETRA NEDVĚDA, který se procpal před Sotniekse, nese své ovoce! Český útočník vymíchal Masalskise a posílá Čechy do vedení. Asistence: Ondřej Němec, Petr Čáslava.
     
    28:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Plekanec posunul na Nakládala, který bekhendem nahodil před branku. Kotouč se odrazil na hůl MILANA MICHÁLKA, který sice musel poněkud zkroutit ruce, aby puk poslal požadovaným směrem, ale zadařilo se. Asistence: Jakub Nakládal, Tomáš Plekanec.
     
    23:55
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    ARMANDS BERZINŠ nejprve sice neuspěl, ale po chybě české obrany a parádní nahrávce Keninše se dostal k reparátu a Kováře i za asistence štěstěny prostřelil. Asistence: Ronalds Keninš.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jitka Čechová

    Branky a nahrávky: 29. Michálek (Nakládal, Plekanec), 51. Nedvěd (Němec, Čáslava), 54. Plekanec - 24. Berzinš (Keninš)


    Česko: Kovář (Štěpánek) - Blaťák, Nakládal, Němec, Čáslava, Mojžíš, Krajíček - Michálek, Plekanec, Frolík - Krejčí, Tenkrát, Průcha - Koukal, Hemský, Nedvěd - Novotný, Kašpar, Petružálek - Vondrka
    Lotyšsko: Masalskis (Jucers) - Galvinš, Redlihs K., Bartulis, Cibulskis, Sotnieks, Pujacs, Lavinš, Andersons - Sprukts, Redlihs M., Indrašis - Daugavinš, Širokovs, Cipulis - Keninš, Berzinš, Meija - Saulietis, Stals, Jass

    Rozhodčí: Bulanov (RUS), Kurmann (SUI) - Dedioulia (BLR), Morrison (USA)

    Diváci: 2570
    bahis siteleri