Finsko – USA 0:5 (kon.) | Rusko – Česko 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Slovensko 0:1 (kon.)
Německo – Norsko 4:12 (kon.)
konec
Německo
4:12 (0:3, 1:6, 3:3)
Norsko
Neděle 13.05.2012, 20:15Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:17
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jestli musí kvalitní mužstvo na čtyři góly vyhrávat, pak Němci kvalitní mužstvo nemají. Na 4:12 snižuje CHRISTOPHER FISCHER, který využil clonícího kolegy před bránou k přesné střele do horního růžku. Asistence: Kai Hospelt, Philip Gogulla.
     
    56:00
    Norové jdou na dvě minuty do tří a dávají Němcům šanci udělat ze zápasu pořádné drama! Menší trest pro Kristiansena za vysokou hůl a jeden další pro hráčskou lavici za zdržování hry.
     
    56:00
    Dnešnímu utkání přihlíží 2452 fanoušků v hledišti a 22 německých hokejistů na střídačce.
     
    53:39
    Ole-Kristiasn Tollefsen (NOR) porazil v takřka gólové šanci Philipa Gogullu a už si chladí hlavu na trestné lavici.
     
    52:46
    Endras, Kotschnew, Endras, Kotschnew. To není pokřik schizofrenického německého fanouška, nýbrž pořadí, ve kterém se dnes podívali do své branky dva odvážlivci. Poslední výměna nastala právě teď.
     
    52:05
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Dvanáctku byste ve švédských obchodech sháněli marně, v norské šatně ji ale nabízejí. Ránu MATSE TRYGGA možná tečoval Patrick Thoresen, možná ne, každopádně branka je připsána norskému bekovi - 3:12. Asistence: Mads Hansen.
     
    46:27
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jako na tenise si teď připadal Lars Haugen. MARCUS KINK smečoval ze vzduchu přesně a dokazuje, že tuhle hru můžou hrát i dva - 3:11. Asistence: Kevin Lavallee.
     
    43:56
    Malé povzbuzení pro Němce? Ale opravdu jen malé. Martin Röymark (NOR) - 2 minuty za hákování.
     
    43:15
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Zkáza Titaniku nekončí. Anders Bastiansen kvedlal s pukem za bránou a pak ho nabídnul MADSI HANSENOVI, který si také počkal, aby z Endrase udělal pokud možno co největšího blázna - 2:11. Asistence: Anders Bastiansen, Juha Kaunismäki.
     
    41:14
    Asistent Philip Gogulla (GER) se dnes podruhé podívá za trestoměřiči. Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    41:01
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ani Lars Haugen není ve své kůži, nebo aspoň nebyl při ráně JUSTINA KRUEGERA. Kotouč se během cesty po ledě vrtěl a dovrtěl se až mezi Haugenovy betony - 2:10. Asistence: Philip Gogulla.
     
    40:44
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Do třetí třetiny poslali němečtí trenéři znovu Denise Endrase, i když je asi jedno, který z brankářů se na góly soupeře dívá. PER-AGE SKRÖDER odšpuntoval desítku - 1:10! Asistence: Patrick Thoresen, Mads Hansen.
     
    38:28
    Možná to ještě Norové stihnou zaokrouhlit do druhé sirény. Evan Kaufmann (GER) - 2 minuty za vysokou hůl.
     
    38:25
    Německo právě vstřelilo branku!
    Góóóól! Teď už se asi viděli v šatně úplně všichni, tedy i Norové, kteří mají v šatně připravenou první krabici šampaňského. Nehlídaný Gogulla připravil pozici PATRICKU REIMEROVI, jenž ukončil Haugenovu neprůstřelnost po dlouhých 128 minutách - 1:9. Začátek obratu? Asistence: Philip Gogulla, Christoph Schubert.
     
    34:07
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Dvouciferné skóre už klepe na dveře. Jako jsme to dnes viděli několikrát, napříč pásmem nahrál Thoresen MATSI TRYGGOVI a pak už to bylo jen o prázdné bráně - 0:9. Asistence: Patrick Thoresen, Mads Hansen.
     
    33:24
    Hned po gólu navíc přichází trest na 2 plus 10 minut pro Denise Reula (GER) za naražení zezadu. Norská přesilovka kontinuálně pokračuje.
     
    33:24
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Když se daří, tak se daří. Přihrávka Mathise Olimba měla oči i uši a když se k tomu přidalo další zaváhání německého brankáře, zvedal ruce nad hlavu PER-AGE SKRÖDER - 0:8. Asistence: Mathis Olimb, Morten Ask.
     
    32:32
    Marcus Kink možná odchází za katr rád, aspoň chvíli nemusí být na ledě. Dvě minuty za podražení a početní výhoda pro Norsko.
     
    32:07
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Hoďte tam ručník! Anebo čepice. Po pravé straně prchnul nezastavitelný PATRICK THORESEN, jehož poměrně dalekonosnou střelu Kotschnew pouze mírně ztlumil. Hattrick je na světě a desítka se neúprosně blíží - 0:7. Asistence: Morten Ask, Henrik Sölberg.
     
    29:50
    Vzápětí mají Němci možnost dát vědět, že jsou také na ledě. Morten Ask (NOR) - 2 minuty za sekání.
     
    29:46
    Ken Andre Olimb asi v životě nedal jednodušší gól, než jaký nedal ani teď. Střílenou přihrávku si krásně zpracoval ze vzduchu, mezi ním a brankou byl už jen Kotschnewův beton. A právě ten zabránil jasnému gólu.
     
    27:52
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Jízda nekončí, tenhleten vlak nikde nestaví. Patrick Thoresen poslal lahodnou žabičku JONASU HOLÖSOVI, který vymetl růžek německé branky. Kotschnew nic neviděl přes clonícího Mortena Aska - 0:6. Asistence: Patrick Thoresen, Morten Ask.
     
    26:58
    Christoph Schubert (GER) si vysloužil dvě minuty za podražení a z lavice hanby bude sledovat další krušné chvilky svých spoluhráčů.
     
    24:12
    Norsko právě vstřelilo branku!
    A v německé síti se třepetá další kotouč. Další z chyb německé obrany potrestal Morten Ask přihrávkou zpoza brány JUHOVI KAUNISMÄKIMU, jehož ránu ztečoval jeden z nebohých soupeřů do Kotschnewova protipohybu - 0:5. Asistence: Morten Ask, Ken Andre Olimb.
     
    23:16
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Jak je ten hokej jednoduchý. Norů nebyla v útočném pásu přesila, přesto rozebrali německou obranu levou zadní. Bastiansen posunul Olimbovi a ten kolem tří Němců poslal pašeráka LARSU ERIKOVI SPETSOVI. Kotschnew se přesouval marně - 0:4. Asistence: Mathis Olimb, Anders Bastiansen.
     
    20:38
    Poprvé v zápase si přesilovku zahrají také Němci. Mats Trygg - 2 minuty za vysokou hůl.
     
    19:40
    Branka do šatny mohla Němce povzbudit, kdyby ale Krueger neprováhal střeleckou pozici a Schütz před odkrytou bránou netrefil jen brusli norského beka.
     
    14:36
    Souboj v rohu německého pásma vede k dalšímu trestu pro svěřence Jakoba Köllikera. Kevin Lavallee si vykoledoval menší trest za vražení na hrazení.
     
    14:08
    Další práci zajistil Haugenovi parádní dělovkou Justin Krueger. Zákrok norského brankáře byl nicméně ještě lepší.
     
    08:58
    Druhá přesilovka pro Norsko. Německý kapitán Marcel Goc se provinil sekáním, takže si odpočine na dvě minuty.
     
    08:48
    Obránce Florian Ondruschka vypálil z levého kruhu výborně. Haugen vytáhl puk na břevno, odkud se odrazil do ochranné sítě.
     
    05:35
    V německé kleci dochází ke střídání gólmanů. Denise Endrase nahrazuje Dimitri Kotschnew.
     
    05:07
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Děsivý sen germánů pokračuje. Za bránou zabojoval Marius Holtet a když kotouč získal, vybídnul ke skórování MARTINA RÖYMARKA. Ten stejně jako Thoresen v obou případech neměl příliš těžkou pozici - 0:3! Asistence: Marius Holtet.
     
    04:18
    Lars Erik Spets se položil do zpětné nahrávky Bastiansena, ale minul.
     
    02:55
    Už to mohlo být jen o gól! Před norskou klecí číhal na svou šanci Thomas Greilinger, nicméně na kotouč nedosáhl.
     
    01:28
    Německá lavička si bere oddechový čas.
     
    01:28
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka znamená dvoubrankové vedení Norů ani ne minutu a půl po úvodním buly! Po obrovském zmatku vrátil kotouč před branku Marius Holtet a nehlídaný PATRICK THORESEN musel znovu jen trefit prázdnou bránu - 0:2! Asistence: Marius Holtet.
     
    00:49
    Další nepříjemnost přináší Němcům podražení Philipa Gogully.
     
    00:20
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek jako hrom! Mads Hansen vtrhnul po levé straně do pásma Němců a nabil na hokejku Per-Agemu Skröderovi. Jeho ránu vyrazil Endras pouze na hůl PATRICKA THORESENA, který měl snadnou úlohu - 0:1! Asistence: Per-Age Skröder, Mads Hansen.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 39. Reimer (Gogulla, Schubert), 42. Krueger (Gogulla), 47. Kink (Lavallee), 58. Fischer (Hospelt, Gogulla) - 1. Thoresen (Skröder, Hansen), 2. Thoresen (Holtet), 6. Röymark (Holtet), 24. Spets (M. Olimb, Bastiansen), 25. Kaunismäki (Ask, K. A. Olimb), 28. Holös (Thoresen, Ask), 33. Thoresen (Ask, Sölberg), 34. Skröder (M. Olimb, Ask), 35. Trygg (Thoresen, Hansen), 41. Skröder (Thoresen, Hansen), 44. Hansen (Bastiansen, Kaunismäki), 53. Trygg (Hansen)


    Německo: Endras (6. – 40. a od 53. Kotschnew) – Krueger, Schubert, Fischer, Lavallee, Ondruschka, N. Goc, Reul – Hospelt, Tripp, Rankel – Reimer, Ullmann, Gogulla – Kaufman, Greilinger, M. Goc "C" – Kink, Barta, Furchner – Schütz. Trenér: Jakob Kölliker.
    Norsko: Haugen (Volden) – Trygg, Tollefsen "C", Holös, Bonsaksen, Kaunismäki, Sölberg, Lokken Östli – Hansen, Skröder, Thoresen – Spets, Bastiansen, M. Olimb – Holtet, Röymark, Rosseli Olsen – Ask, Martinsen, K. A. Olimb – Kristiansen. Trenér: Roy Johansen.

    Rozhodčí: Bulanov (RUS), Kaval (USA) – Dedioula (BLR), Dehaen (FRA).
    bahis siteleri