Rusko – Uruguay 1:1 (kon.) | Chorvatsko – Estonsko 3:1 (kon.) | Belgie – Černá Hora 2:2 (kon.)
konec
Belgie
2:2 (2:1)
Černá Hora
Pátek 25.05.2012, 20:45 • Stadion Krále Baudouina. • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    76
    Černá Hora právě vstřelila branku!

    Stejně jako v prvním poločase nebyli hosté do této chvíle prakticky vůbec vidět. Jenže z ničeho nic dokázali opět udeřit. Vukčevič poslal měkký a především přesný pas na NIKOLU DRINČIČE a ten v tísni dokázal zavěsit do brány, kterou hájí Gillet. Domácí obrana se sice snažila hrát Drinčiče na těsno, nebylo to nic platné. Máme vyrovnáno 2:2.
     
    34
    Belgie právě vstřelila branku!

    EDEN HAZARD kopal penaltu hned dvakrát. Poprvé úspěšně na levou stranu, leč sudí hru přerušil pro předčasné vyběhnutí hráčů. Jedenáctka se musela opakovat a Hazard s naprostou chladnokrevností umístil míč tentokrát do levého růžku. Brankář Božovič zůstal stát v bráně jako přikovaný a nereagoval. Domácí jdou do vedení a otáčí průběh utkání.
     
    25
    Belgie právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno a naprosto po právu. Domácí do svého soupeře bušili jako hluchý do vrat a konečně se domohli vstřelení branky. KEVIN MIRALLAS dostal z levé strany krásný pas od Mertense a sám před Božovičem hlavičkoval prakticky do opuštěné brány. Ofsajd to nebyl, i když hostující gólman naznačoval, že by se mohl pískat, marně. Stav je tedy 1:1.
     
    6
    Černá Hora právě vstřelila branku!

    Tak to je šok pro domácí tým a diváky. Hned z první akce jdou hosté do vedení. Trestný kop zahrával Drinčič, který našel za obránci Belgie úplně volného a rozběhnutého MIRKA VUČINIČE, ten poté střelou po zemi překonal marně se natahujícího Courtouise. Obrovská chyba a zaspání belgické defenzivy. Nepohlídat si střelce, jakým Vučinič je...velká hrubice.

    Roman Zajíček

    Branky: 25. Mirallas, 34. Hazard (pen.) - 6. Vučinič, 76. Drinčič

    Karty:   69. Witsel (BEL) - 22. Volkov (CHO)


    Belgie: Courtois (51. Gillet) - Vertonghen, Lombaerts (46. Simons), Odoi, Alderweireld - Fellaini, Witsel, Hazard, Mirallas - De Camargo (66. Benteke), Mertens. Trenér: Marc Wilmots.
    Černá Hora: Božovič - Baša, Jovanovič (67. Balič), Zverotič (66. Kascelan), Pavičevič - Volkov, Savič, Drinčič, Bečiraj (49. Četkovič), Vučinič (46. Delibašič), Vukčevič (88. Nikolič). Trenér: Branko Brnovič.

    Rozhodčí: C. Turpin (FRA)