Německo – Izrael 2:0 (kon.) | Řecko – Arménie 1:0 (kon.) | Francie – Srbsko 2:0 (kon.)
konec
Německo
2:0 (1:0)
Izrael
Čtvrtek 31.05.2012, 20:30 • Red Bull Arena, Lipsko - Stadion se začal stavět v roce 1954 a otevřen byl 4. srpna 1956. Mezi lety • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    89
    Na chvíli se na hřiště dostane i Lars Bender, který vystřídá Khediru.
     
    87
    Klose si našel centr z levé strany, vyšplhal se do obdivuhodné výšky a jeho hlavičku trochu ze záklonu musel vytáhnout Harush na rohový kop...
     
    86
    Střídání přichystal i Izrael. Ze hry odchází Yadin a pouští do hry Tzedeka.
     
    86
    Další německé střídání. Na hřiště přichází Mario Götze, který nahradí Kroose.
     
    83
    Ihned po gólu přichází třetí německé střídání. Ze hry jde Müller a na hřiště se podívá Marco Reus, který byl autorem jednoho ze tří gólů proti Švýcarsku a dnes slaví své 23. narozeniny.
     
    82
    Německo právě vstřelilo branku!

    Jak je to jednoduché. ANDREAS SCHÜRRLE si vzal míč, vypálil z dvaceti metrů a trefil se parádně k levé tyči.
     
    76
    Müller se dostal ve vápně k míči, udělal si dobrý den z Ben Haima. Následně však v obrovské šanci z bezprostřední blízkosti poslal míč vedle pravé tyč. To měl být gól.
     
    74
    Němci kombinovali kolem šestnáctky a právě na její vrchol dostal míč Schürrle a v dobré možnosti poslal míč bez přípravy k levé tyči. Harush vytáhl skvělý zákrok a vyškrábl míč na rohový kop...
     
    73
    Pátá izraelská změna. Ze hřiště odchází Natcho a na hřišti se objevuje Biton.
     
    67
    Změnu přichystali i Němci. Ze hry odešel Podolski, jehož výkonu chyběl dnes pouze gól. Na jeho místo přišel Schürrle. Dalším vystřídaným byl střelec zatím jediné branky Mario Gomez, místo něj přijde na trávník Miroslav Klose.
     
    67
    Další izraelská změna. Ze hry odchází Zahavi a nahrazuje ho Ben Sahar, který ještě nedávno platil za velký talent.
     
    64
    Ou, to byla akce! Podolski zatím smolařem dnešního utkání. Němci parádně zakombinovali. Podolski si ve vápně narazil se spoluhráčem, zbavil se svého strážce a před ním už byl pouze brankář Harush. Budoucí hráč Arsenalu však napálil míč přímo do brankáře.
     
    60
    Özil našel ve vápně Podolskiho a ten ostře pálil, jeho střela však skončila pouze nad břevnem, které těsně minula.
     
    56
    Na druhé straně měl dobrou šanci Özil, ale jeho křižná střela jen těsně minula vzdálenější tyč.
     
    54
    Vermouth teď svoji střelou zpoza vápna Neuera pořádně protáhl. Střela izraelského hráče byla ještě jemně tečována Lahmem a tak změnila směr. Německý gólman však stačil zareagovat a vytáhl skvělý zákrok, kdy míč vytáhl zpod břevna.
     
    46
    Hned tři střídání připravili Izraelci do druhé půle. Damari a Rafaelov jsou novými hráči na hrací ploše. Rafaelov vystřídal Benayouna a Damari nahradil Shechtera. Dalším novým hráčem je také Vermouth, jenž nahradil Meliksona.
     
    40
    Německo právě vstřelilo branku!

    Tak nakonec se domácím podařilo skórovat. Němci rozjeli kombinaci těsně před vápnem, uvnitř se pak dostal k míči Müller, jenž přiťukl na penaltu MARIO GOMEZOVI a ten bombou o břevno nedal brankáři Harushovi šanci.
     
    20
    Boateng se dostal ve vápně k odraženému míči. Ten se ještě posunul do výhodnější střelecké pozice a následně trefil brankovou konstrukci!

    Zdeněk Plánka

    Branky: 40. Gomez, 82. Schürrle


    Německo: Neuer - J. Boateng, Mertesacker, Badstuber, Lahm (K) - Khedira (89. L.Bender), Kroos (86. Götze) - Müller (83. Reus), Özil, Podolski (67. Schürrle) - Gomez (67. Klose).
    Izrael: Harush - Spungin, Ben Haim, Tibi, Gershon - Yadin (86. Tzedek), Natcho (73. Biton) - Benayoun (K) (46. Rafaelov) - Melikson (46. Vermouth), Zahavi (68. Sahar) - Shechter (46. Damari).

    Rozhodčí: Kevin Blom (NED)

    Diváci: 43241
    bahis siteleri