Dánsko – S. Makedonie 6:5 (kon.) | Estonsko – Gruzie 1:2 (kon.) | Rumunsko – Slovensko 2:0 (kon.)
Slovinsko – Finsko 1:1 (kon.) | Andorra – Česko 1:5 (kon.) | Nizozemsko – Bulharsko 5:0 (kon.)
Island – Ázerbájdžán 1:2 (kon.)
konec
Dánsko
6:5 (5:1)
Severní Makedonie
Úterý 05.06.2012, 14:30 • Nordjyske Arena • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    88
    Makedonie právě vstřelila branku!

    Tak tohle už je sakra zajímavé! SAMIR FAZLI si ve vápně dokázal udělat místo a hlavičkou dostal míč o tyč do branky! Je to pouze o gól a Makedonie se nevzdává!
     
    83
    Makedonie právě vstřelila branku!

    Tak přeci jen ještě není konec! Kdyby jen Makedonci zápas v polovině nevzdávali, tak to mohlo být ještě zajímavější. Teď se výbornou přízemní ranou ke vzdálenější tyči prosadil FLAMUR TAIRI!
     
    68
    Makedonie právě vstřelila branku!

    A Dáni si teď pořádně koledují! Centr do vápna Hasaniho uklidil pod víko GORAN BOGDANOVIC! Najednou je to už o 3 branky, ale nedá se počítat s tím, že tohle utkání Dáni ještě pustí.
     
    65
    Makedonie právě vstřelila branku!

    Gól překvapivě padá na druhé straně. Hasani předvedl přenádhernou individuální akci a naservíroval míč před prázdnou branku na ILIJU NESTOROVSKIHO, který neměl s touto šancí žádný problém.
     
    55
    Dánsko právě vstřelilo branku!

    Exhibiční gól. Helenius poslal míč na hranici vápna, Christiansen ho přenechal až na EMILA LARSENA a ten neměl proti přesouvajícímu se Gacevskimu žádný problém zvýšit na rozdíl pěti branek.
     
    45
    Dánsko právě vstřelilo branku!

    A máme tu exhibici. NIKLAS HELENIUS se postavil k přímému volnému kopu a překvapil Gacevskiho na bližší tyči. Gacevski tentokrát nebude mít čisté svědomí.
     
    37
    Dánsko právě vstřelilo branku!

    Šťastný odraz přišel ovšem na druhé straně. Helenius pálil krásně ke vzdálenější tyči, což ještě Gacevski dokázal vyrazit, na dorážku ANDERSE CHRISTIANSENA už ovšem neměl nárok. Christiansen to teď měl opravdu lehké.
     
    26
    Makedonie právě vstřelila branku!

    Tak tohle je odpověď jako z říše snů! Asi 15 metrů od vápna domácích byla velká bitva o míč. Ten se nakonec odrazil na STEFANA SPIROVSKIHO a ten se neskutečnou střelou trefil krásně ke vzdálenější tyči. Tak jestli tohle Makedonce nenabudí tak už nic.
     
    25
    Dánsko právě vstřelilo branku!

    Tak Makedonci to mají opravdu těžké. Sloth vyhrál hlavičkový souboj a poslal míč zpět do vápna, ERIK SVIATCHENKO pak jako opravdu jediný hráč šel za míčem a sám proti Gacevskimu zavěsil nádherně pod horní tyč!
     
    19
    Dánsko právě vstřelilo branku!

    Nádherná přihrávka do brejku a neskutečná smůla hostí! ANDERS CHRISTIANSEN vypálil a Gacevski si na míč sáhnul a ten se pak pomalu kutálel do branky. Brdarovski by byl u něj první, ale Gacevski chtěl jít pro míč také a oba hráči se srazili. Balón se tak pomalinku dokutálel za brankovou čáru a Dánové vedou 2:0.
     
    6
    Dánsko právě vstřelilo branku!

    K míči se postavil kapitán MADS ALBAEK a brankáře Gacevskiho poslal úplně na opačnou stranu.

    Jakub Šperk

    Branky: 6. Albaek (pen.), 19. Christiansen, 25. Sviatchenko, 37. Christiansen, 45. Helenius, 55. Larsen - 26. Spirovski, 65. Nestorovski, 68. Bogdanovic, 83. Tairi, 88. Fazli

    Karty:   28. Sloth (DEN) - 5. Gacevski (MAK), 14. Mecinovic (MAK), 44. Brdarovski (MAK), 58. Urdinov (MAK), 90. Spirovski (MAK)


    Dánsko: Larsen - Gundelach, Sviatchenko, Vestergaard, Kirkeskov - Christiansen, Albaek, Laudrup, Sloth (68. Bech), Larsen - Helenius (84. Makienok)
    Severní Makedonie: Gacevski - Brdarovski, Bogdanovic, Urdinov, Stankov (35. Tairi) - Mecinovic (47. Ristevski), Spirovski, Nestorovski, Babunski (65. Husmani), Hasani - Fazli

    Rozhodčí: Bobby Madden
    bahis siteleri