Polsko – Řecko 1:1 (kon.) | Rusko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Rusko
4:1 (2:0)
Česko
Pátek 08.06.2012, 20:45 • Městský stadión - Vratislav • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    86
    Poslední změna v české sestavě, Milan Baroš za pískotu ruských i českých fanoušků vpouští do hry Davida Lafatu.
     
    85
    Rusové střídají, dvougólový střelec Alan Dzagojev přepouští místo na hřišti Alexandru Kokorinovi.
     
    82
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Aršavin získal míč ve středu pole, rozběhl se směrem k pokutovému území, před nímž předal míč na levé křídlo ROMANU PAVLJUČENKOVI. Ruský kanonýr vběhl do pokutového území, kde obtančil Hubníka a nekompromisně namířil míč do horního rohu české branky!
     
    79
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové další povedenou kombinací přelstili českou obranu. Širokov rozehrál míč Pavljučenkovi, který jej mezi čtyřmi protihráči posunul ALANU DZAGOJEVOVI a ruský špílmachr z hranice pokutového území prostřelil Petra Čecha.
     
    76
    Druhé české střídání, Jiráčka nahrazuje Petržela a tým Michala Bílka by se měl vrátit k původnímu rozestavení z prvního poločasu. Ve středu hřiště bude hrát Hübschman a na pravém křídle Petržela.
     
    75
    Malafejev měl plné ruce práce, aby zlikvidoval štiplavou střelu Tomáše Rosického a udržel ji před dobíhajícími protihráči.
     
    73
    Keržakov už toho dnes více nepředvede, neboť Dick Advocaat místo něj posílá do hry Romana Pavljučenka.
     
    72
    Pilař přenesl hru na pravé křídlo, kde se z voleje parádně opřel do míče Gebre Selassie, ovšem z úhlu ruskou branku minul.
     
    70
    Keržakov dnes k našemu velikému štěstí neobul střelecké kopačky. Na hranici pokutového území převzal přihrávku od Širokova, zasekl si míč kolem Sivoka a zcela osamocen nepochopitelně namířil míč daleko vedle české branky.
     
    65
    Aršavin si vyměnil míč s Dzagojevem a ocitl se zcela osamocen uvnitř českého pokutového území, z bezprostřední blízkosti však míjí českou branku.
     
    52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se vrací do hry o body! Plašil parádní kolmicí vysunul za ruskou obranu VÁCLAVA PILAŘE, který přelstil ofsajdovou past i vinou Ignaševiče, jenž byl mírně odstoupený za svými spoluhráči. Pilař se tím mohl řítit vstříc brankáři Malafejevovi, kterého obešel a zasunul míč do odkryté branky!
     
    46
    Český tým do druhého poločasu mění svojí jedenáctku, Jana Rezka nahrazuje Tomáš Hübschman, defenzivní záložník ukrajinského Šachťaru Doněck.
     
    33
    Další velká ruská šance! Aršavin na hranici pokutového území předal míč do křídla Zyrjanovovi, ten přesným pasem posunul míč přímo proti noze Denisovovi, který ale z dvanácti metrů míjí českou branku.
     
    24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové dominují ve středu pole a to je základem jejich úspěchu. Rychlou kombinací ve středovém kruhu se okamžitě dostali na dostřel pokutového území, kde Aršavin přízemní přihrávkou vysunul za českou obranu ROMANA ŠIROKOVA, petrohradský středopolař jemně přehodil vyběhnuvšího Čecha a mohl se běžet radovat!
     
    20
    Rusové znovu vyrazili do rychlého brejku, Keržakov si na hranici pokutového území všiml na pravém křídle zcela osamoceného Dzagojeva, předložil mu přesnou přihrávku do běhu, mladý supertalent moskevského CSKA ale v obrovské šanci míjí českou svatyni!
     
    15
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové získali ve středu pole míč a vyrazili do rychlého brejku po pravém křídle. Zyrjanov načechral míč na vzdálenější tyč, kam si zabíhal Keržakov, jehož křižná hlavička se odrazila od tyče, míč ale dokázal do částečně odkryté svatyně dorazit ALAN DZAGOJEV!
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 15. Dzagojev, 24. Širokov, 79. Dzagojev, 82. Pavljučenko - 52. Pilař


    Rusko: Malafejev - Aňukov, Ignaševič, Berezuckij, Žirkov - Širokov, Denisov, Zyrjanov - Dzagojev (85. Kokorin) - Aršavin, Keržakov (73. Pavljučenko)
    Česko: Čech - Gebre Selassie, Hubník, Sivok, Kadlec - Jiráček (76. Petržela), Plašil - Rezek (46. Hübschman), Rosický, Pilař - Baroš (86. Lafata)

    Rozhodčí: Webb - Mullarkey, Kirkup (vš. Anglie)
    bahis siteleri