Uničov – Zlín B 3:0 (kon.) | Rosice – Frýdek-Místek 0:5 (kon.) | Zábřeh – HFK Olomouc 0:3 (kon.)
konec
FC Slovan Rosice
0:5 (0:2)
FK Frýdek-Místek
Neděle 10.06.2012, 15:30 • FC Slovan Rosice, a.s., Sportovní • Moravskoslezská fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    Bilance zápasu hovoří jasně, hosté vystřelili dvaadvacetkrát na bránu, což je naprostý unikát. S konstatováním, že Frýdek porazil 5:0 domácí Rosice se loučím a přeji hezký zbytek deštivého víkendu. Na počtenou u zápasu Česko - Řečko, které se hraje v úterý. (17:20:53)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na bránu: 3:12
    Střely mimo: 3:10
    Rohy: 3:7
    Fauly: 10:15
     
    Je tu konec velice pohledného duelu, ve kterém jasně dominovali hráči Frýdku. Jejich výhra byla zasloužená a mohla být i vyšší. Výsledek 0:5 je pro Rosice paradoxně ještě dobrý. Co předváděl Hynek Prokeš, to se jen málo kdy vidí, naprosto perfektní výkon hodný alespoň druholigového hráče. Rosice si sice vytvořily dvě gólové šance, ale na soupeře bojujícího o postup to bylo proklatě málo.
     
    Konec zápasu.
     
    89
    Poslední střídání u domácích. Odešel Vítámvás, přišel David Malata.
     
    85
    Utkání sleduje 315 diváků. Z toho dvacet neustále fandících fanoušků z Frýdku Místku.
     
    84
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

    HYNEK PROKEŠ je prostě neskutečný, člověk by se až podivil, co vůbec dělá ve třetí lize. Nyní si přiťukl s Cesnekem, který mu poslal českou uličku a pro hvězdu dnešního mače nebyl problém prostřelit přihlížejícího Lengála. Krásná akce a zasloužená branka pro démona tohoto klání.
     
    79
    Hraje se kvalitní fotbal, ke kterému přišel i sudí. Ten neudělil jedinou kartu.
     
    78
    To je neuvěřitelné. Hynek Prokeš si dělá co chce, jen mu to tam ne a ne padnout. Z dvaceti metrů teď orazítkoval pravou tyč Lengálovy svatyně!
     
    74
    Poslední střídání v týmu kouče Duhana. Dohrál Molnár, jeho místo zaujal Radim Grussmann.
     
    73
    Další změna sestavy u hostů. Odešel Talián a na jeho místo přišel Förster.
     
    69
    Dlužím vám střídání. Právě autor poslední branky nastoupil před chvílí na plac, z něj odešel autor třetího gólu Schustrík.
     
    69
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

    Tak to už je debakl. Ovšem další gól Frýdku stál za to. Z pravé strany odcentroval neudržitelný Hynek Prokeš, který si dnes dělá prakticky co chce a nyní přesným centrem našel ve vápně RADOMÍRA CHÝLKA. Pro něj nebyl problém na malém vápně zakončit přesně do sítě. Do prázdné brány se to střílí...zaslouženě 0:4.
     
    67
    Znovu v akci Hynek Prokeš. Ten předvedl exkluzivní slalom speciál kolem čtyř stojících branek a ke gólovému úspěchu mu chyběl pouze klid v koncovce. Po jeho střele končí míč těsně vedle pravé tyče Lengála.
     
    65
    Na druhé straně zkoušel své štěstí Pavel Šuster, ale Prepsl nemusel zasahovat.
     
    62
    Tutovka Frýdku. Z pravé strany centroval do pokutového území Švrček, kde si naběhl Biolek a vypálil přímo do dobře postaveného brankáře Rosic. Lengál drží svůj tým, nebýt jeho, výsledek je ještě větší.
     
    60
    Druhé střídání v týmu Rosic. Dohrál Selinger, zbytek zápasu dohraje Podzemský.
     
    58
    Rosice se nevzdávají. Pozornost Prepsla prověřil nepříjemnou střelou Odehnal. Rána šla po zemi k tyči, kde byly konečky prstů hostujícího brankáře. Vyzvednout musíme krásnou přihrávku kapitána Malaty.
     
    56
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

    Z levé strany centroval Prokeš, míč proskotačil až před Lengála, kde byl připraven ke střele MAROŠ SCHUSTRÍK a trefil se přesně k tyči. Byla to umístěná rána k tyči, na kterou Lengál nedokázal dosáhnout.

    Roman Zajíček

    Branky: 3. Talián, 22. Prokeš H (pen.), 56. Schustrík, 69. Chýlek, 84. Prokeš H.


    FC Slovan Rosice: Lengál - Oprchal, Vítámvás (89. Malata D.), Źivný, Kubec, Pšikal, Dufek (46. Látal), Malata P. (K), Selinger (60. Podzemský), Šuster, Odehnal. Trenér: Karel Jarůšek.
    FK Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Wozniak, Molnár (74. Grussmann), Literák (K), Cesnek, Talián (73. Förster), Biolek, Schustrík (69. Chýlek), Prokeš H., Prokeš J. Trenér: Milan Duhan.

    Rozhodčí: Sedláček - Žádník, Julínek

    Diváci: 315
    bahis siteleri