Francie – Anglie 1:1 (kon.) | Ukrajina – Švédsko 2:1 (kon.)
konec
Ukrajina
2:1 (0:0)
Švédsko
Pondělí 11.06.2012, 20:45 • Olimpijskyj, Kyjev • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    61
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Na scénu se vrací střelec, jemuž zvlhl střelecký prach! ANDRIJ ŠEVČENKO si naběhl na Konopljankův centr k přední tyči, kde trkl do míče a přesně mezi Lustiga s Isakssonem namířil svou druhou gólovou hlavičku, kterou zcela otáčí stav utkání.
     
    55
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Jenomže udeřilo na druhé straně! Ukrajinci se probrali v pravý moment. Lépe řečeno jejich kapitán! Gusev potáhl míč před šestnáctku, kde předal míč do strany Jarmolenkovi, jenž přesným centrem našel ANDRIJE ŠEVČENKA, jemuž v gólové hlavičce nezabránil ani velezkušený Mellberg. Isaksson byl na brankové čáře bezmocný.
     
    52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jsme svědky velkého ukrajinského neštěstí. Ukrajinci byli v zápase lepší, teď jim ale vypadl pravý krajní bek Selin, Švédové toho využili, Larssonův centr nedokázal Jarmolenko odhlavičkovat, míč tak propadl ke Källströmovi, jenž předložil skvělou gólovou přihrávku pro ZLATANA IBRAHIMOVIĆE.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Daniel Polách

    Branky: 55. Ševčenko, 61. Ševčenko - 52. Ibrahimović

    Karty:   11. Källström (SWE), 82. Elm (SWE)


    Ukrajina: Pjatov - Selin, Chačeridi, Michalik, Timoščuk - Gusev, Jarmolenko, Nazarenko, Konopljanka (90+3. Děvič) - Ševčenko (81. Milevskij), Voronin (84. Rotaň)
    Švédsko: Isaksson - Lustig, Mellberg, Granqvist, Olsson - Elm, Larsson (68. Wilhelmsson), Källström - Ibrahimović, Toivonen (63. Svensson), Rosenberg (72. Elmander)

    Rozhodčí: Çakır - Duran, Ongun
    bahis siteleri