Slovensko – Velká Británie 21:0 (kon.) | Česko – Švýcarsko 11:0 (kon.) | Německo – USA 1:5 (kon.)
konec
Česko
11:0 (2:0, 4:0, 5:0)
Švýcarsko
Pondělí 18.06.2012, 19:00Mistrovství světa hráčů do 20 let
Předzápasové kurzy
     
    44:38
    Česko právě vstřelilo branku!

    Čeští hráči se opět radují, v dnešním zápase už po jedenácté! Nahození Jakuba Kouby doběhl DALIMIL ZVONEK a se svou šancí si bez problémů poradil.
    Asistence: Jakub Kouba.
     
    40:55
    Česko právě vstřelilo branku!

    Tak diváci se nakonec dočkali vytoužené desítky! Přesnou přihrávku Radka Šími pohotově zužitkoval střelou bez přípravy JOSEF KREJČÍK.
    Asistence: Radek Šíma, Tomáš Skřivánek.
     
    35:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvouciferný debakl je nadostřel. Deveriho přihrávku zužitkoval DALIMIL ZVONEK a nasměroval míček, který nasměroval míček k pravé tyčce. Asistence: Danko Deveri.
     
    32:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další úspěšná dorážka. Osmou branku přidává JOSEF KREJČÍK. Asistence: Roman Krejčí.
     
    30:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi navyšují svůj náskok. Zvonkovu střelu švýcarský brankář vyrazil před sebe a DANKO DEVERI se počtvrté zapsal mezi střelce. Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    25:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestá branka české reprezentace je na světě. Tlak hráčů v bílých dresech korunoval gólem nepokrytý LADISLAV BITTNER. Asistence: Miroslav Franěk, Radim Štěpáník.
     
    23:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom DANKO DEVERI přidává svou třetí branku v utkání. Šikovný útočník úspěšně tečoval střelu Kouby. Asistence: Jakub Kouba, Matouš Ingršt.
     
    20:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Očividný tlak nakonec končí čtvrtou brankou. Odražený míček dorazil do branky soupeře RADEK ŠÍMA. Bez asistence.
     
    16:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí zkraje druhé části přidávají třetí trefu. Zvonek s DANKEM DEVERIM byli zcela osamoceni před brankou soupeře a po přihrávkách na jeden dotyk nakonec druhý jmenovaný zacílil takřka do prázdné branky. Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    11:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou již o dvě branky. Švýcarská obrana pozapomněla na DANKA DEVERIHO a domácí útočník se po nahrávce Zvonka ranou z první nemýlil. Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    08:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí výběr těží z chybné rozehrávky soupeře. Šíma našel hůl MICHALA PRŮCHY na brankovišti a druhý jmenovaný přesměroval míček takřka do prázdné brány. Asistence: Radek Šíma.

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 9. Průcha (Šíma), 12. Deveri (Zvonek), 17. Deveri (Zvonek), 21. Šíma, 24. Deveri (Kouba, Ingršt), 26. Bittner (Franěk, Štěpáník), 31. Deveri (Zvonek), 33. Krejčík (Krejčí), 36. Zvonek (Deveri), 41. Krejčík (Šíma, Skřivánek), 45. Zvonek (Kouba)


    Česko: Mroviec - Barva, Benedikt, Blaško, Čermák, Hofmeister, Kouba, Krejčí, Vašek - Bittner, Deveri, Frank, Indršt, Krejčík, Polívka, Průcha, Skřivánek, Šíma, Štěpáník, Vostrčil, Zvonek.
    Švýcarsko: Röthlisberger (33. Iten) - Schlegel, Streich, Gjokaj, Stucki, Wyss, Hess, Maeder, Stäheli - Schärer, Zürcher, Baume, Heini, Müller, Steffen, Studer, Hollinger.

    Rozhodčí: Florian Kunz, Jeff Lees
    bahis siteleri