Velká Británie – Švýcarsko 0:9 (kon.) | Kanada – Německo 10:1 (kon.) | Slovensko – Česko 3:3 (kon.)
konec
Slovensko
3:3 (0:1, 2:0, 1:2)
Česko
Úterý 19.06.2012, 17:30 • Písek • Mistrovství světa hráčů do 20 let
Předzápasové kurzy
     
    41:56
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Opět je vyrovnáno, čeští hráči nedokázali odpálit míček, který vyšťoural RASTISLAV BIELENÝ a střelou k tyči zajistil vyrovnaný stav. Asistence: Matej Dírer, Miroslav Božík.
     
    35:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češi se opět dostávají do vedení. Deveri udělal za brankou místo svému spoluhráči DALIMILU ZVONKOVI, který obkroužil slovenskou klec, dostal se až do mezikruží a poté chladnokrevně prostřelil Nguyena. Bez asistence.
     
    34:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z českého tlaku je tu vyrovnávací trefa. TOMÁŠ SKŘIVÁNEK se dostal k odraženému míčku a nekompromisně ho poslal pod břevno. Asistence: Jakub Kouba.
     
    27:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Paradoxně z českého tlaku padá branka do naší sítě. Po brejkové situace se míče dostal na pravém kruhu k volnému ADRIÁNU LIPOVSKÉMU, který prostřelil přízemní střelou Mroviece. Asistence: Roman Kohútiar, Miloslav Cebo.
     
    20:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno. Slováci se radují po šťastném gólu. Tečovaný pokus MIROSLAVA BOŽÍKA nakonec končí za záady Mroviece. Asistence: Rastislav Bielený.
     
    04:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborné střídání elitní české formace je po zásluze odměněno vedoucí brankou. DALIMIL ZVONEK vířil v útočném pásmu, následně z levého kruhu vystřelil a Nguyen nestačil zareagovat. Asistence: Ondřej Benedikt.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 21. Božík (Bielený), 28. Lipovský (Kohútiar, Cebo), 42. Bielený (Dírer, Božík) - 5. Zvonek (Benedikt), 35. Skřivánek (Kouba), 36. Zvonek


    Slovensko: Nguyen (Thron) - Zluky, Matúš, Ľupták, Fillo, Holko, Kuzma, Dvořák, Červenka - Dírer, Bielený, Božík, Šibík, Hlaváč, Čavajda, Jurášek, Borsík, Cebo, Kohútiar, Lipovský, Paulík.
    Česko: Mroviec (Hubálek) - Barva, Benedikt, Blaško, Vašek, Kouba, Krejčí, Hofmeister - Bittner, Deveri, Franěk, Ingršt, Krejčík, Polívka, Průcha, Skřivánek, Šíma, Štěpáník, Vostrčil, Zvonek.

    Rozhodčí: Grewall (IND), Sakkas (SUI)
    bahis siteleri