Kanada – Česko 1:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 8:1 (kon.)
konec
Kanada
1:1 (1:0, 0:1, 0:0)
Česko
Úterý 19.06.2012, 18:00Mistrovství světa hráčů do 18 let
     
    41:32
    Kanaďané se téměř nemůžou vejít na trestnou lavici, když ke svým dvěma spoluhráčům přisedá za velice ostrý zákrok Kahlon, který pravděpodobně neunesl tíhu okamžiku.
     
    41:00
    A teď je to pro Čechy ještě zajímavější! Pozornému oku sudího neutekla chyba Kanady při střídání, když v jeden okamžik bylo zámořských hráčů na hřišti o jednoho více. Dvouminutový trest pro příliš mnoho hráčů na hřišti odpyká Lunnin.
     
    39:46
    Rozezlený Frandsen nyní míří na trestnou lavici, sudí mu přísně odpískali sekání. Češi mají tak 5 minut před koncem základní hrací doby možnost odskočit soupeři v přesilové hře.
     
    29:30
    Češi oslavy branky musejí krotit, protože Dziadkowiec putuje na trestnou lavici a Kanada se může vrátit do vedení v přesilové hře.
     
    28:50
    S vyloučenými se nyní roztrhl pověstný pytel. Tentokrát se dvířka otevírají na kanadské straně a Matt Hunter už pospíchá pykat za držení.
     
    26:07
    Češi teď budou mít obtížný úkol, když se budou ve třech bránit. K Tesařovi totiž přisedá po odpískaném sekání Otto Urbanec.
     
    24:37
    David Tesař je vyloučen za nedovolené bránění a kanadská přesilovka začíná.
     
    16:54
    Sidhu se vrací zpět na trestnou lavici a přisedá k Nicollovi. Ten se však za tři vteřiny znovu vrhne do hry a Češi budou pokračovat v klasické variantě přesilové hry.
     
    14:57
    Kanaďan Cam Nicoll se tři vteřiny před sirénou provinil sekáním, a Češi tak začnou druhou třetinu přesilovou hrou.
     
    09:11
    Jen to zadunělo. Kanaďan Hunter přišpendlil jednoho z českých hráčů příliš tvrdě na mantinel a jde si odpočinou na dvě minuty k trestoměřičům.
     
    06:24
    Sidhu (Kanada) dostává menší trest a Češi si tedy znovu zahrají přesilovou hru.
     
    04:00
    Registrujeme další vyloučení, tentokrát čistě na české straně. David Šrámek se provinil nedovoleným bráněním a dává zatím lepším Kanaďanům dvouminutovou přesilovou hru.
     
    03:07
    Jan Lux a Justus Rodenets jsou současně vyloučeni shodně za hrubost.
     
    01:39
    A pro Čechy je situace ještě zajímavější, když si k Leierovi na trestnou lavici přisedá Moreau a Češi budou hrát více než minutu v pěti proti třem.
     
    00:51
    Neuplynula ani jedna minuta a Kanaďané se provinili útočným faulem. Na dvě minuty je vyloučen Taylor Leier za napadení.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 14. Meyer (Laurencelle, Alward) - 30. Kotlík (Krch)


    Kanada: Park (Hall) - Cole, Frandsen, Forster, Hunter, Kahlon, Lunnin, Magee, Rodonets - Alward, Benson, Catchpole, Ceraldi, Goulbourne, Laurencelle, Leier, Maiolino, Meyer, Moreau, Nicoll, Sidhu.
    Česko: Veselý (Janoušek) - Plecitý, Pecina, Dziadkowiec, Krch, Vodrážka, Izaj, Jiřík, Černý - Gabriel, Fojtík, Kohut, Tesař, Bečvář, Svoboda, Lux, Šrámek, Kotlík, Forejt, Vondrák, Urbanec.

    Rozhodčí: Friedli, Malovec
    bahis siteleri