Gamaspol Jeseník – Chemcomex 0:2 (kon.) | Rychlá rota – Hummel 0:5 (kon.) | SK Rakovník – Jablonec 1:3 (kon.)
Sokol J. Hradec – ŠT ZOO Ústí n/L 1:1 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Jablonec 0:3 (kon.) | Hummel – ŠT ZOO Ústí n/L 3:0 (kon.)
Chemcomex – SK Rakovník 4:0 (kon.) | Rychlá rota – Sokol J. Hradec 0:5 (kon.) | Jablonec – Chemcomex 0:8 (kon.)
ŠT ZOO Ústí n/L – Rychlá rota 2:4 (kon.) | SK Rakovník – Gamaspol Jeseník 2:0 (kon.) | Hummel – Sokol J. Hradec 5:0 (kon.)
Chemcomex – Sokol J. Hradec 3:0 (kon.) | Hummel – Jablonec 6:2 (kon.) | ŠT ZOO Ústí n/L – Gamaspol Jeseník 0:3 (kon.)
SK Rakovník – Rychlá rota 2:0 (kon.) | Sokol J. Hradec – Jablonec 1:4 (kon.) | Chemcomex – Hummel 2:1 (kon.)
konec
SBA Expert Hummel Praha
6:2 (2:2)
FK Baumit Jablonec
Sobota 23.06.2012, 16:00Mistrovství České republiky žen
     
    Konec zápasu. (16:32:05)
     
    24
    Hummel právě vstřelil branku! V poslední vteřině hry ještě vsítila poslední branku EVA BARTOŃOVÁ.
     
    24
    Hummel právě vstřelil branku! V poslední minutě potvrzuje postup pražského celku do finále JITKA CHLASTÁKOVÁ. Krásná akce středem hřiště.
     
    21
    Chlastáková přesným pasem našla Midlochovou, která ale branku soupeře netrefila.
     
    19
    Hummel právě vstřelil branku! Krásnou střelou k pravé tyči překonává DANIELA BARTOŃOVÁ gólmanku Plátkovou. Domácí se tak dostávají do dvoubrankového vedení.
     
    19
    Vynikajícím pasem našla Danielová Bartoňovou, která byla zcela osamocená před gólmankou Plátkovou. Ta ale dokázala tuto šanci bravurně zlikvidovat.
     
    18
    Danielová teď hledela osamocenou Bartoňovou, ale její přihrávka byla na poslední chvíli zblokována.
     
    16
    Sledujeme velmi pohledný futsal s řadou šancí. Do jedné z nich se teď dostala Danielová, ale její pokus dokázala včasným zásahem zblokovat jablonecká obrana.
     
    13
    Hummel právě vstřelil branku! Tak to je opravdu neuvěřitelné. Do samostatného úniku se dostala hráčka Jablonce Jarchovská, ale tváří v tvář gólmance Bartolenové uspět nedokázala. Domácí přešli okamžitě do protiútoku, který úspěšnou střelou k levé tyči zakončila JITKA CHLASTÁKOVÁ. reprezentantky Hummelu se tak ujímají jednobrankového vedení.
     
    13
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas skončil.
     
    12
    V poslední minutě první půle se ještě do vyložené šance dostala nejaktivnější hráčka domácích Chlastáková, ale její střela mířila pouze doprostřed Plátkové brány. S tímto pokusem si gólmana Jablonce bez problémů poradila.
     
    11
    Hráčky Hummelu se vrhají do útoku, konkrétně Klasatíková. Ale její následnou střelu dokázala obrana hostů zblokovat.
     
    10
    Do veliké příležitosti se dostala domácí Chlastáková, ale v souboji 1 na 1 na Plátkovou nevyzrála.
     
    7
    Jablonec právě vstřelil branku! tako to je neuvěřitelné! Hráčky Baumitu Jablonec dokázaly během pár vteřin smazat dvoubrankový náskok a rázem jsou zpět ve hře. Po výborné individuální akce se znovu prosazuje PAVLA TROJÁKOVÁ,
     
    7
    Jablonec právě vstřelil branku! Po vynikajícím uvolnění se ke střele dostala PAVLA TROJÁKOVÁ, která svoji dělovkou překonává Bartolenovou.
     
    6
    Výhodu standartní situace měli domácí hráčky, k rozehrání se postavila Chlastáková, která následně předložila míč Bartoňové, ale té střela nesedla.
     
    5
    Dlouhý nákop z obraného pásma měl najít Danielovou, ale pas byl příliš rychlý. Odkop od branky Baumitu.
     
    3
    Hummel právě vstřelil branku! Ihned od úvodu zápasu potvrzují hráčky Hummelu, že jejich cesta turnajem v semifinále končit nebude. Po nádherné Danielové přihrávce navyšuje vedení domácích JITKA CHLASTÁKOVÁ.

    Ondřej Tomšovský

    Branky: 1. Bartoňová, 3. Chlastáková, 13. Chlastáková, 19. Bartoňová, 24. Chlastáková, 24. Bartoňová - 7. Trojáková, 7. Trojáková


    SBA Expert Hummel Praha: Bartolenová, Bartoňová, Braunspergerová, Budošová, Danielová, Freislerová, Hejnová, Chlastáková, Janíková, Klasatíková, Kozelková
    FK Baumit Jablonec: Bartošová, Bendová, Bistiaková B., Bistiaková L., Bornerová, Brohowská, DObrevová, Doležalová, Gadžinská, Havlová, Holinská