Los evropských fotbalových soutěží (kon.)
konec
Los evropských fotbalových soutěží

Pondělí 25.06.2012, 12:00Losování soutěží
     
    12:30
    Během losování bylo nakonec rozhodnuto, že tým trenéra Jaroslava Šilhavého poletí do dalekého Kazachstánu, kde se střetne s kazašským mistrem Šachťar Karagandy. (12:40:11)
     
    12:20
    Fotbalisté Slovanu Liberec už znají svého soupeře pro druhé předkolo Ligy mistrů. V úvahu přicházely tyto celky: PFC Ludogorets Razgrad (BUL), FK Budućnost Podgorica (MNE), Neftçi PFK (AZE), Šachťar Karagandy (KAZ), Ulisses FC (ARM) nebo vítěz zápasu mistra Malty a Andorry.
     
    V prvním předkole Ligy mistrů budou méně významné celky jako jsou Linfield (Sev. Irsko), Dudelange (Lucembursko), Valetta (Malta), Tre Penne (San Marino), Lusitans (Andorra) a Tórshavn (Faerské Ostrovy). Mnohem zajímavější bude los druhého předkola, kde se vedle českého týmu mezi nasazenými objevují již zvučnější jména. Podle koeficientu je nejvýše švýcarská Basilej, za kterou je druhý v pořadí tým BATE Borisov a následně také rakouský Salzburg.
     
    Losování bude probíhat tak, že se nejprve nalosují tři dvojice pro první předkolo Ligy mistrů. Následovat bude los druhého předkola, kde bude již mezi nasazenými týmy český mistr Slovan Liberec.
     
    Dobrý den při sledování online reportáže z losování předkol Ligy mistrů a Evropské ligy. Los bude zajímavý i pro český fotbal, Liberec pozná svého soupeře pro druhé předkolo Ligy mistrů a Plzeň s Mladou Boleslaví čeká los předkola Evropské ligy. Všechny tři české týmy budou mezi nasazenými mužstvy..
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.