Tisková konference HC LEV Praha (kon.) | Spartak Trnava pred sezónou (kon.)
konec
Tisková konference HC LEV Praha

Středa 11.07.2012, 10:00Tiskové konference
     
    10:30
    Děkujeme vám za pozornost. Na shledanou. (10:31:42)
     
    10:28
    Tisková konference byla oficiálně ukončena. Nyní hráči a funkcionáři HC LEV Praha poskytují individuální rozhovory.
     
    10:27
    Normunds Sejejs: ,,Pozveme na zápasy mladé hokejisty ze sportovních škol".
     
    10:27
    Jan Rachota: ,,Ceny permanentek i vstupenek byly dělány tak, aby byly zajímavé pro všechny hokejové fanoušky v Čechách. Jejich prodej bude zahájen na začátku srpna."
     
    10:23
    Normunds Sejejs: ,,Letecká přeprava je zatím v jednání, ale myslím si, že většinou budeme létat charterovými lety. Oslovili jsme dvě společnosti".
     
    10:20
    Josef Jandač: ,,Těším se na KHL, je to pro mě obrovská zkušenost. Jsem rád, že jsme se domluvili s kamarádem Jiřím Kalousem. Role budeme mít rozdělené, té práce u mužstva je moc".
     
    10:19
    ,,Líbila by se mi návštěva 10 000 až 12 000. Doufám, že se najde nové spektrum lidí, kteří nepřijdou na extraligu, ale na KHL ano. Netroufám si ale říct, kolik lidí přijde. Kdyby jsme se dostali k číslu 6000, tak budu rád", řekl Josef Jandač.
     
    10:15
    Normunds Sejejs: ,,Pět nebo šest hráčů ročníku 91 a 92 bude trénovat s prvním týmem. Je vytipováno asi 40 hráčů této generace, kteří můžou během sezóny zasáhnout do KHL za LEV Praha."
     
    10:12
    Josef Jandač: ,,Nehodnotím tým na papíře, je pro mě důležité, jak bude vypadat tým na ledě a jak se adaptuje na KHL. Chtěli jsme i jiné hráče, kteří však byli pod kontraktem nebo jsme se nedohodli finančně. Chceme nabourat Rusům dominanci v tabulce".
     
    10:10
    Se Spartou jsme objednali nové mantinely, osvětlení a další vybavení. Ještě máme otazník u jednoho obránce a možná i útočníka", uvedl Normunds Sejejs.
     
    10:08
    Michal Řepík: ,,KHL je nejlepší liga v Evropě, nevím co od toho očekávat, ale doufám, že dáme dohromady nějaké výsledky."
     
    10:05
    Jakub Klepiš:,,Jsem moc rád za šanci hrát v KHL v rodném městě".
     
    10:04
    Josef Jandač: ,,Začínáme 6. července, kdy proběhnou různé zátěžové testy, což bude program pro první týden. Od 21. července pokračuje příprava na ledě mimo Prahu. 14 dní strávíme v Liberci, 3 dny v Praze, pak ve Švýcarsku a závěr na Ukrajině.
     
    10:00
    Tisková konference byla zahájena, Normunds Sejejs uvedl: ,,LEV Praha není Lev Poprad. Doufáme, že diváky budou bavit hvězdy KHL. 6. září začíná KHL v Tipsport areně a všechny zápasy budou odehrány v Tipsport areně. Zvu všechny na první otevírací zápas sezóny."
     
    9:46
    Dobré dopoledne, vítejte u online přenosu z druhé tiskové konference HC LEV Praha. Přítomní budou: hlavní trenér Josef Jandač, generální manažer Normunds Sejejs, manažer komunikace Jan Rachota a hráči Michal Řepík s Jakubem Klepišem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Marek Pirner