BATE – Debrecín 1:1 (kon.) | Kirjat Šmona – Neftçi Baku 4:0 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Dinamo Záhřeb 0:1 (kon.)
Molde – Basilej 0:1 (kon.) | AEL Limassol – Partizan Bělehrad 1:0 (kon.) | Maribor – Dudelange 4:1 (kon.)
Kodaň – Club Bruggy 0:0 (kon.) | Anderlecht – Ekranas 5:0 (kon.) | Śląsk – Helsingborg 0:3 (kon.)
Celtic – Helsinki 2:1 (kon.) | Fenerbahce – Vaslui 1:1 (kon.) | Kluž – Liberec 1:0 (kon.)
konec
NK Maribor
4:1 (2:0)
F91 Dudelange
Středa 01.08.2012, 20:00 • Stadion Ljudski vrt, Maribor (SVN) • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    Vítám všechny fanoušky evropského klubového fotbalu. Dnes od 20 hodin vypukne další z mnoha utkání mistrovské části 3. předkola Ligy mistrů. Slovinský mistr z Mariboru na svém hřišti přivítá dosavadní překvapení - Dudelange z Lucemburska.
     
    První předkola evropských pohárů nejsou pro fotbalové labužníky příliš atraktivní podívanou. O opaku je ovšem mohl přesvědčit doposud nevýrazný celek z Lucemburska - F91 Dudelange.

    V úvodním předkole se mistr Division Nationale utkal s trpaslíkem ze San Marina. Tre Penne nemělo být těžkým oříškem pro Lucemburčany, což se také potvrdilo. V prvním utkání museli outsideři ze San Marina zkousnout sedmigólový debakl. Dudelange nenechalo nic náhodě a svého soupeře vyprovodilo také na jeho hřišti. Vítězství 4:0 naplnilo papírové předpoklady.

    Křest ohněm čekal na lucemburského mistra až ve 2. předkole. Do Lucemburska se přiřítili Býci ze Salzburgu. Karty se obrátily a Dudelange nastoupilo s nálepkou jasného outsidera. Všechny předpoklady ovšem odvrátilo již v první půli, když dokázalo udržet bezbrankový stav. Zodpovědný a obětavý výkon se domácím vyplatil. Na světelné tabuli běžela 75. minuta a byla to síť hostů, která se rozvlnila zásluhou Auréliena Joachima. Červená karta na straně hostů byla tím posledním, co se na hřišti událo.

    I přes překvapivý výsledek z prvního zápasu málokdo pochyboval, že by jednobrankové manko nadělalo Salzburgu sebemenší problémy. To by ovšem po 26 minutách rakouského zápasu nesměl Steimetz poslat hosty do vedení! Rakouský gigant se ovšem nezhroutil a o tři minuty později zásluhou Jantschera srovnal stav utkání. Domácí nabrali potřebný klid, který ve 37. minutě korunoval brankou Hinteregger. Opět by jste nenašli moc fotbalových fanoušků, kteří by pochybovali o postupu Red Bullu...

    William Shakespeare by se rozplýval blahem. Mohl za to Joachim, který ve 48. minutě srovnal stav utkání a svou kopačkou začal psát drama. To nabralo na obrátkách o devět minut později. Druhou branku v utkání přidal Steimetz a tribuny utichly. Jakoby pero slavného dramatika brouzdalo po hřišti. Bojující Dudelange inkasovalo tvrdou ránu, když v 74. minutě musel do sprch Benzouien. Domácí bušili do obrany hostí a během dvou minut zásluhou Da Silvy a Zarateho otočili stav utkání. Zbylých deset minut zápasu jim ovšem na pátou a zároveň postupovou branku nestačilo. Dudelange tedy nadále žije svůj sen!
     
    Vítěz Prve ligy měl cestu do 3. předkola o něco lehčí. Do bojů Ligy mistrů totiž nastoupil až o předkolo později.

    NK Maribor se v něm utkal se Željezničarem ze Sarajeva. První utkání se odehrálo na hřišti slovinského mistra a nabídlo zajímavou podívanou, o kterou se postaralo pět úspěšných střeleckých pokusů. Ten první proměnil po patnácti minutách hry hostující Adilovič a vedení hostům vydrželo až do poločasové přestávky. Dvě minuty po začátku druhé půle bylo ovšem vyrovnáno zásluhou Beriče a rozjel se kolotoč domácích. Proměněná penalta Mezgy a druhá branka Beriče znamenala dvoubrankový rozdíl ve skóre. Definitivní tečku udělal Tavares ve druhé minutě nastavení.

    Maribor si do Bosny odvezl vedení 4:1 a měl našlápnuto to dalšího předkola. Úvodní utkání bylo možná celkem překvapivě klidně, jelikož rozhodčí v něm udělil pouze šest žlutých karet. Tento účet se ve druhém utkání rozšířil ihned v prvním poločase. Čtyři žluté karty domácích korunovaly vedení hostí po brance Ibraimiho ze dvacáté minuty.

    Domácí ztrácely nervy a v 53. minutě uviděl druhou žlutou kartu Čolič, což velmi ovlivnilo zbývající průběh utkání. Željezničar přitvrdil a nakonec se dočkal vyrovnávající branky z kopačky Kvešiče. Místo velkého trháku ovšem domácí selhali. Jmenovitě Stanič, který se nechal dvě minuty po brance vyloučit. Netrvalo to příliš dlouho a o další dvě minuty později bylo ve sprše o jednoho domácího hráče navíc. Svraka fauloval za žlutou kartu a náhle si vykoledoval druhou za protesty.

    Domácí neunesli tlak a nakonec se totálně zhroutili. Hosté ze Slovinska si již hlídali stav utkání a pomalu mysleli na 3. předkolo. Proti výrazně oslabenému soupeři se jim podařilo prosadit i podruhé a vylepšit slovinský koeficient. V 86. minutě přidal druhou branku Tavares a rozhodl o vítězství 2:1.
     
    Domácí tým se bude spoléhat na útok a hlavně podporu tribun, což potvrdil také trenér Mariboru - Darko Milanič. "Věřím, že nám fanoušci pomohou v cestě za vítězstvím, protože jejich podpora je pro nás důležitá," přiznal pro klubový web. "Vyřazení Salzburgu je dostatečným varováním, abychom soupeře nepodcenili. Chceme útočit, ale musíme být zodpovědní také v obraně, abychom soupeři nenabídli možnost ke skórování," poodkryl taktické záměry Slovinců.

    Jeho protějšek Dan Theis byl o něco opatrnější. "Určitě je to pro nás obrovský úspěch, musíme se ovšem soustředit na dvojzápas s Mariborem," upozornil. "Slovinci budou favoritem, ale už jsme se jednou přesvědčili, že je možné vše," dodal na závěr s úsměvem.
     
    Pro oba týmy není tato konfrontace ničím novým. Obě mužstva se spolu totiž utkala již v posledním ročníku Ligy mistrů. Slovinsko-lucemburské střetnutí bylo k vidění ve 2. předkole a z postupu se radovali Slovinci.

    O svém setrvání v soutěži rozhodli v podstatě již v úvodním utkání. Na svém hřišti zvítězili 2:0 a vystříleli si dostatečný náskok do odvety. V té ovšem nenechali nic náhodě. Třemi brankami potvrdili postup a po vítězství 3:1 šli dál právě oni.
     
    Dnešní utkání budou řídit ruští sudí. Hlavním arbitrem dnešního utkání bude Alexej Nikolajev. Jeho asistenti budou také z Ruska. Jednu z postranních čar bude mít na starosti Vitalij Drozdov a na protější lajně bude operovat Oleg Tselovalnikov.
     
    Do začátku utkání zbývá něco málo přes hodinku a v Mariboru panuje slunečné počasí. Fotbalisté se budou muset prát se zhruba 30°C.
     
    Úvodní sestavy:

    NK Maribor: Handanovič - Mejač, Rajčevič, Arghus, Trajkovski - Mertelj, Cijanovič - Mezga, Ibraimi - Marcos Tavares, Berič.

    F91 Dudelange: Joubert - Prempeh, Caillet, Tournut, Melisse - Payal, Steinmetz, Legros - Idazza, Da Mota - Joachim.

    Rozhodčí: Nikolajev - Drozdov, Tselovalnikov.
     
    Lavička Mariboru:

    Pridigar, Potokar, Rešek, Filipovič, Lesjak, Črnic, Komazec.

    Lavička Dudelange:

    Menetrier, Martino, Zeghdane, Beltorangal, Hug, Haddadji, Kitenge.
     
    I po půl hodině je ve Slovinsku stále 33°C. Oba týmy se rozcvičují na hrací ploše a fanoušci se již mohou kochat jejich přípravou.
     
    Oba týmy si poslechly státní hymny a stojí před fotoaparáty.
     
    Tak Dudelange si zapózovalo na obě strany. Rozehrávat bude domácí Maribor v modrých dresech. Hosté nastoupili v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí si založili první útok přes Mejače. Pravý obránce povytáhl míč, pokusil se přihrát do středu, ale útočný pokus nevyšel. Maribor neuspěl ani napodruhé, přestože se dostal o něco dál.
     
    2
    Dlouhý nákop Arghuse odvrátil hlavičkou Tournut. Poté se k míči dostali domácí a po levé straně si to pelášil Ibraimi. Po souboji s hostujícím hráčem upadl. Penalta se ovšem nepískala.
     
    3
    Maribor se dostal pouze k dalšímu nákopu, který skončil na hlavě Beriče. Tomu se ovšem nepodařilo trefit míč a ten letěl hodně vedle.
     
    4
    Dudelange ztratilo míč na půli hřiště a Maribor se dostal do rychlého brejku. Při něm se k míči dostal Mertelj, povytáhl si ho a pokusil se chytře přihrát. Jeho pokus byl ovšem zblokován.
     
    5
    Dudelange se rozhodně nikam nežene. To platí i o domácích, kteří si pomalu vytvářejí tlak. Chtějí využít hostující pasivity.
     
    6
    Individuální akci po kombinaci Dudelange musel skluzem zastavit Trajkovski, který odvrátil míč do autu.
     
    7
    První náznak šance přišel ze strany Mariboru. Po jeho kombinaci pelášil za míčem Berič, ale u míče byl rychleji Joubert. Míč v moci hostujícího brankáře.
     
    8
    Zaplněné tribuny ženou Maribor kupředu, ale zatím je to spíše dobývání pozic. Hra se odehrává převážně ve středu hřiště.
     
    9
    První standartní situaci utkání zahrávali domácí. Mezga ovšem napálil pouze stojící zeď.
     
    10
    Krátce po přímém kopu jsme viděli také úvodní roh tohoto zápasu. Opět v režii domácích. Tentokrát zasáhla domácí obrana.
     
    11
    Maribor vystrkuje drápky. Nejdříve Ibraimi vyslal přízemní centr do vápna, který se pokusil trefit Tavares, neúspěšně. Následně dvakrát domácí zakončili, ale vždy nepřesně.
     
    12
    Po dalším rohu domácích přišel obranný faul Mariboru při začínajícím protiútoku Lucemburčanů.
     
    13
    Maribor je lepším celkem a tentokrát si na levé straně vápna vybojoval faul od Prempeha. Přímý kop domácích.
     
    13
    Maribor právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda! DEJAN MEZGA se s tím nepáral. Postavil si míč, rozeběhl se a napálil míč k zadní tyči - 1:0!
     
    15
    O útočný výpad se pokusili také hosté. Dostali se do zakončení, které nenadělo Handanovičovi problémy. Domácí opět u míče.
     
    16
    Ibraimova dělovka z velké vzdálenosti rozvlnila boční síť.
     
    17
    Domácí nabrali potřebný klid. Míč mají v moci, ale nikam se nehrnou. Pomalu nahlodávají obranu Dudelange a čekají na okénka v obraně lucemburského mužstva.
     
    19
    Da Mota se ocitl v zajímavé situaci tváří v tvář Handanovičovi, ale byl mu odpískán ofsajd. Míč se tedy vrací na kopačky Mariboru.
     
    20
    Hosté šli do brejku. Míče se ujal Legros a pelášil směrem dopředu s míčem na noze. Protiútok tří na tři přerušil až obranný faul. Záložník Dudelange tomu docela pomohl a možná zbytečně.
     
    21
    Přímý kop trefil pouze zeď před slovinským brankářem. Čtyřiatřicetiletý brankář se nemusel ohánět ani při nepřesné střele Da Moty.
     
    23
    Do zakončení se prodral Idazza, ale minul branku Mariboru. Následně se pokoušel vystřelit Berič. Jeho střela byla zblokována na roh, ze kterého domácí nezahrozili.
     
    24
    Ani další roh z dílny Mariboru nepřinesl ovoce. Dlouhý odkop hostující obrany končí až u vápna Mariboru.
     
    25
    Tavares zachytil nepřesnou kombinaci Lucemburčanů. Mohl se vydat dopředu, měl dostatek prostoru, ale špatně zpracoval míč.
     
    26
    Kde se vzal, tu se vzal Joachim. Po souboji s domácím obráncem získal míč, povytáhl si ho a napřáhl. Jeho střelu vyboxoval Handanovič.
     
    26
    Možná trochu sporná situace. Berič mazal s míčem do vápna a těsně před ním ho srazil Steinmetz. Rozhodčí posunul přímý kop docela daleko, domácí se dokonce dožadovali penalty, protože ten soboj trval opravdu dlouho. Z přímého kopu vybojovali domácí roh.
     
    26
    Hrdina odvetného zápasu v Rakousku si vykoledoval žlutou kartu za svůj faul na Beriče.
     
    28
    Po rohu Mariboru se do zakončení dostal Mezga. Jeho rána letěla pouze do boční sítě hostující branky.
     
    30
    První Dudelange vybojoval Idazza. Jeho nečekanou dělovku z dálky musel likvidovat Handanovič a odvrátil míč pouze za brankovou čáru. Přetažený roh byl vrácen zpět, ale nakonec se dostal k centru Prempeh. Jeho pobídka ovšem zaplachtila pouze do rukavic mariborského brankáře.
     
    32
    Joachim si došel pro faul a vybojoval přímý kop pro Dudelange. Cailletova dělovka byla odvrácena na roh.
     
    33
    Da Motův centr byl zakončen, ale zblokován pryč. Maribor může opět zaútočit.
     
    34
    O míč ovšem vzápětí přišel a rychlý brejk skončil na pravé straně na kopačce Steinmetze. Ten po vzoru Arjena Robbena zatáhl míč do středu a pokusil se vystřelit. Jeho dělovka ovšem byla hodně nepřesná.
     
    36
    Dva fauly, po jednom na obou stranách. Ani jeden z přímých kopů se ovšem neujal podle představ jeho exekutorů.
     
    37
    Berič zabojoval a na levé straně vybojoval míč pro Tavarese. Brazilský útočník trefil pouze hlavu bránícího hráče. Následný rohový kop nepřinesl přímé ohrožení Joubertovy svatyně.
     
    38
    Maribor právě vstřelil branku!
    Maribor pravděpodobně trénoval standartní situace. Další faul skončil přímým kopem zhruba 27 metrů od branky. K míči se postavil MARCOS TAVARES a dělovka domácího kapitána zaplula přímo do sítě - 2:0!
     
    40
    Domácí drží míč na své polovině a pohodlně si hlídají kulatý nesmysl na svých kopačkách.
     
    41
    To jsem trochu zakřikl, protože náhle míč ztratili. Dudelange toho nedokázalo nijak výrazně využít a domácí mohou jít opět dopředu.
     
    42
    Krásná akce Mariboru! Tavares výborně získal míč, našel na levé straně Mezgu, který mu ihned narazil do středu. Kapitán domácích vystřelil, ale Joubert úžasným skokem vyrazil míč. Následně se prosadil Ibraimi, ale byl mu odmáván ofsajd.
     
    43
    Hra se odehrává ve středu hřiště a míč je v moci hráčů, kteří jsou dnes oblečeni do modrých dresů.
     
    44
    Nic zajímavého se na hřišti neděje. Oba týmy dohrávají první poločas...
     
    První poločas skončil.
     
    Hlavní sudí utkání neprotahuje a ihned po odpršení 45 minut foukl do píšťalky. Po prvním poločase je výsledek jasný a zasloužený. Maribor je jednoznačně lepším a aktivnějším celkem. Z přímých kopů se parádním způsobem prosadila dvojice Mezga - Tavares. Kromě toho domácí vstřelili jednu branku z ofsajdu a z jedné hraniční situace jim nebyla odpískána penalta. Druhý poločas začne přibližně ve 21:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté rozehráli míč, ale vzápětí o něj přišli. Útočný výpad Mariboru po pravé lajně byl zblokován do autu. Po vhazování skončil míč opět u domácích.
     
    47
    Maribor právě vstřelil branku!
    Tak gólů máme již více než je jahod v jahodovém jogurtu ze supermarketu. O třetí branku Mariboru se postaral svou dělovkou DEJAN MEZGA - 3:0!
     
    49
    Hosté si vybojovali přímý kop ze stejného místa, ze kterého se prosadil Tavares. Caillet narozdíl od svého soupeře vyhořel a napálil pouze stojící zeď.
     
    50
    Berič byl zachycen v ofsajdovém postavení.
     
    51
    Hosté založili sympatický útok a na levé straně útočící Da Mota zamotal Mejačovi hlavu. Poté přihrál Steinmetzovi, který chtěl zahrát patičkou, ale nevyšlo mu to.
     
    52
    Handanovič musel zasahovat proti jedovaté střele Joachima. Odražený míč skončil za brankovou čárou. Rohového kopu se ujal Idazza, ale nakonec byl míč odvrácen.
     
    53
    Další ofsajd domácích. Tentokrát se nachytal Ibraimi.
     
    54
    Arghus svým faulem nabídl zajímavou příležitost pro hostující celek. Na zemi se ocitl Steinmetz, pro kterého si nakonec přijely lékaři i s nosítky, které nakonec nebyly potřeba.
     
    55
    Caillletovův točený míč zaplul přímo do rukavic Handanoviče. Tréninkový pokus nemohl nadělat problémy takto zkušenému brankáři.
     
    56
    Aktuálně má mírně navrch Dudelange, ale chybí mu jednoznačně kvalita v individuální práci s míčem. Další pokus skončil nepřesnou přihrávkou. Vykopávat bude Handanovič.
     
    57
    Idazzova dělovka byla zblokována.
     
    58
    Do zakončení se prodral Tavares, ale proti jeho střele vyzrál Joubert.
     
    58
    Máme tu první střídání zápasu. Hřiště opustil Mejač (MAR), který se při odchodu držel za bok. Pravděpodobně ho měl naražený. Jeho místo zaujal Potokar.
     
    60
    Velkou šanci měl na kopačce Berič. Jeho střelu vyškrábl obránce těsně vedle levé tyče Handanoviče. Z rohu Ibraimiho nezapršelo.
     
    62
    Přímý kop Mariboru z úctyhodné vzdálenosti zatočil Mezga až na zadní tyč, kde musel Joubert zasáhnout a vyboxovat míč před číhajícím Tavaresem.
     
    63
    Rajčevič (MAR) nedovoleně zastavil pelášejícího Steinmetze a vysloužil si žlutý kartonek.
     
    64
    Dvojité střídání Dudelange. Nejdříve opouští hřiště Payal a nahrazuje ho Hug.
     
    64
    Druhým, kdo opustil hřiště byl Idazza. Jeho místo zaujal Beltorangal.
     
    66
    Steinmetzův jedovatý přímý kop musel zlikvidovat Handanovič. Tygřím skokem se mu to podařilo. Dudelange zahrálo neúspěšný roh, ale mělo vzápětí druhý pokus. Ten také nevyšel.
     
    67
    Další střídání domácího týmu. Hřiště opustil Ibraimi a nahradil ho Filipovič.
     
    69
    Na hřišti se nic strhujícího neděje. Maribor drží kulatý nesmysl ve své moci a kombinuje s ním na své polovině. Na zemi se ocitl jeden z hostujících hráčů, kterého trápí křeče. Domácí budou střídat.
     
    70
    Slovinští fanoušci se baví. Velmi slušně zaplněnými ochozy proplouvá mexická vlna. Mezitím se připravuje ono střídání a hra pokračuje u Handanoviče.
     
    71
    Hosté kombinují s míčem na útočné polovině a snaží se něco vymyslet. Ještě není nic ztraceno. S trochou štěstí by mohli vstřelit alespoň branku.
     
    73
    Tak slovinský mistr své střídání zrušil a místo toho se vytasila hostující lavička. Hřiště opustil Steinmetz, který byl spolu s Idazzou asi nejvíce vidět. Čerstvým hráčem je Kitenge.
     
    74
    Další přímý kop Mariboru kopal opět Mezga. Jeho střela tentokrát mířila vedle Joubertovy branky.
     
    75
    Fauly na obou stranách právě rouzkouskovaly hru.
     
    76
    Domácí Arghus si neporozumněl s Handanovičem a musel si zabíhat pro míč až k rohovému praporku. Stihl to, ale stejně o míč přišel a hosté vhazovali. Míč se ovšem vzápětí vrátil do domácího vlastnictví.
     
    77
    Maribor právě vstřelil branku!
    Lachtan se již chystal nadechnout, ale náhle se přiřítil žralok a kousl. ROBERT BERIČ se zničehonic ocitl u míče a dělovkou z rohu vápna prostřelil Jouberta - 4:0!
     
    79
    To bolelo. Střídající Hug (DUD) na půli hřiště sestřelil Cvijanoviče a uviděl zaslouženou žlutou kartu. Domácí hráč musí být ošetřen.
     
    80
    Hra již pokračuje a tentokrát se dopustil faulu Da Mota (DUD), který na druhé straně hřiště zfauloval Mertelje.
     
    81
    Další slibně vypadající akci Dudelange překazila dlouhá přihrávka, na kterou hostující hráč nedosáhl. Aut pro domácí.
     
    83
    Hostům docházejí nervy. Tentokrát to byl Melisse (DUD), kdo se provinil. Ovšem ne faulem. Před autem vzal míč a místo toho, aby ho odevzdal, tak ho nakopl pryč.
     
    84
    Joachim se na hranici vápna otočil s míčem a orazítkoval tyč Handanovičovy branky!
     
    85
    Dočkali jsme se závěrečného střídání domácího týmu. Hřiště opustil autor čtvrté branky - Berič. Jeho místo zaujal Komazec.
     
    87
    Střela Melisseho byla zblokována do autu a z následujícího rohového kopu hostí nezapršelo. Krátce poté se ještě dostal ke střele Caillet, jehož dělovka mířila hodně vedle.
     
    89
    Oba týmy již dohrávají zápas v poklidu. Rajčevič neohrabaně zfauloval hostujícího hráče na půli hřiště. Obešlo se to bez napomenutí.
     
    89
    Legrosovi střela nesedla a mířila mimo mariborskou svatyni.
     
    90
    Tavaresův faul na půli hřiště je možná poslední situace, kterou dnes uvidíme...
     
    90+1
    Tak ne. Ruský sudí Nikolajev nastavil ještě tři minuty.
     
    90+2
    Dudelange právě vstřelilo branku!
    Pozdě, ale přece. Na hranici vápna využil domácí nepřesnosti AURÉLIEN JOACHIM, jehož dělovka zaplula za záda slovinského brankáře - 4:1!
     
    90+3
    Ofsajd Tavarese.
     
    90+4
    Dudelange ještě zamotalo domácí obraně hlavu a dokonce zahrozilo. Kitenge se dostal ke střele, kterou vyrazil Handanovič na roh. Přestože již jedeme přes čas, hosté budou kopat rohový kop.
     
    Konec zápasu.
     
    Tento rohový kop jim nevyšel, stejně jako všechny ostatní v tomto zápase. Končí utkání, ve kterém bylo jasně vidět, kdo je favorit. Domácí Maribor potvrdil papírové předpoklady a zřejmě zastavil cestu Dudelange. Vzhledem k dnešnímu výkony pochybuji o tom, že by se v odvetě mohlo stát něco dramatického. Z mé strany je to pro dnešek vše a já se s vámi loučím! (21:51:38)

    Daniel Ryl

    Branky: 13. Mezga, 38. Tavares, 47. Mezga, 77. Berič - 90+2. Joachim

    Karty:   63. Rajčevič (MAR) - 26. Steinmetz (DUD), 79. Hug (DUD), 80. Da Mota (DUD), 83. Melisse (DUD)


    NK Maribor: Handanovič - Mejač (58. Potokar), Rajčevič, Arghus, Trajkovski - Mertelj, Cijanovič - Mezga, Ibraimi (67. Filipovič) - Marcos Tavares, Berič
    F91 Dudelange: Joubert - Prempeh, Caillet, Tournut, Melisse - Payal (64. Hug), Steinmetz (73. Kitenge), Legros - Idazza (64. Beltorangal), Da Mota - Joachim

    Rozhodčí: Nikolajev - Drozdov, Tselovalnikov
    bahis siteleri