Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.) | Barys – Sparta 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 4:3 (kon.)
Liberec – Lev 2:3 (kon.) | Kladno – Chomutov 1:5 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Hr. Králové 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Lev Praha
Čtvrtek 02.08.2012, 17:30 • Svijanská aréna, Liberec. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Klepiš mohl pečetit výsledek dnešního souboje. Z vlastní třetiny ovšem netrefil prázdnou branku.
     
    58:21
    Liberec má v závěru slibnou příležitost k vyrovnání. Rachůnek dostal menší trest za hákování, Tygři budou zřejmě hrát v šesti proti čtyřem.
     
    56:21
    Až v závěru přesilové hry pálil od modré čáry Derner. U brankoviště chytře clonil Jánošík, MacIntyre měl zakrytý výhled. S obtíži ale nakonec ošemetnou situaci přestál.
     
    54:22
    Tomáš Mojžíš dostává menší trest za hákování. Přesilovka domácích.
     
    51:01
    Pražany nyní zachránila levá tyč. Roman Vlach se dostal do šance. Nejprve trefil gólmanovy betony, ovšem měl možnost také dorážky. Z ní orazítkoval brankovou konstrukci.
     
    46:51
    Dvě minuty pro Čakajíka za sekání.
     
    44:34
    Mohlo být vyrovnáno! Liberečtí se z ničeho nic mohli radovat. Tomáš Urban převzal pas od Vlacha a ze strany najížděl sám na brankáře. Zvolil přímou střelu, MacIntyre zakročil.
     
    36:07
    Lev právě vstřelil branku! JIŘÍ HUNKES vrací svému celku vedení. Osmadvacetiletý obránce napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě. Pincovi prošel puk mezi betony. Asistence: Michal Sersen, Erik Christensen – 2:3.
     
    35:16
    Akci dva na dva nevyřešili hosté vůbec špatně. Sekáč na sebe nalákal protihráče a připravil slibnou pozici pro Szczechuru, který těsně minul.
     
    34:17
    Vyloučení Čakajík již kroužil zpět po ledě, hlavní sudí však signalizuje další tresty. Klepiš jde pykat za hrubost, Derner taktéž. Pokračuje se ve čtyřech.
     
    32:17
    Vyloučení na straně domácích. Martin Čakajík dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    30:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zlepšená hra Bílých Tygrů přináší ovoce, domácí vyrovnávají na 2:2. Gólman MacIntyre špatně rozehrál, za svoji brankou trestuhodně přihrál ANTONÍNU DUŠKOVI. Pro něho už nebyl problém obkroužit klec a skórovat. Bez asistence.
     
    26:51
    Mojžíš přidržel dlouhána Urbana a jde na trestnou lavici. Přesilová hra pro domácí tým.
     
    20:57
    Početní převaha pro tým Lva. Čakajík pyká za vysokou hůl.
     
    17:59
    Velká šance na druhé straně. Szczechura střílel z poměrně velkého úhlu, Pinc dlouho nevěděl, kde je kotouč. Nakonec mu propadl výstrojí a šoural se po brankové čáře.
     
    13:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se prosazují při vlastním oslabení, LUKÁŠ KREJČÍK využil zaváhání v obranných řadách protivníka. Aktivním napadáním získal kotouč a z pozice před brankovištěm zacílil pod břevno. Bez asistence – 1:2.
     
    12:47
    Liberec je pod tlakem a fauluje. Dvě minuty obdržel Tomáš Urban, sekání.
     
    11:08
    Lev právě vstřelil branku! Krásná akce pražského celku. Klepiš obkroužil branku soupeře, od modré čáry si sjel na levý kruh TOMÁŠ MOJŽÍŠ a Klepišův pas neomylně přesměroval do sítě. Asistence: Jakub Klepiš, Jiří Hunkes – 0:2.
     
    09:05
    Lev právě vstřelil branku! Nováček KHL se dostává do vedení. Liberečtí zaváhali při střídání, což soupeř nekompromisně potrestal. Oystrick vyslal do úniku ERIKA CHRISTENSENA, který přiklouzl k Pincovi a střelou nad vyrážečku skóroval. Asistence: Nathan Oystrick, Jiří Novotný – 0:1.
     
    02:16
    Bílí Tygři si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici odchází Karamnov, provinil se podražením.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 14. Krejčík, 31. Dušek - 10. Christensen (Oystrick, Novotný), 12. Mojžíš (Klepiš, Hunkes), 37. Hunkes (Sersen, Christensen)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Blažíček) – Výtisk "A", Čakajík, Derner, A. Jánošík, Havíř, Holub, Moravec, Ulrych – Víšek "A", Kudrna "C", Bárta, R. Vlach, Filippi, T. Urban, Vantuch, Dušek, Špaček, Kica, Galamboš, Krejčík, Bortňák.
    Lev Praha: MacIntyre (Kosowski) – Mojžíš, Němec, Oystrick, Hunkes, Sersen, Mikuš, Chalupa, Pavlík, Klepiš, Vrána, Řepík, Christensen, Novotný, Birner, Cingel, Szczechura, Sofron, Sekáč, Karamnov, Jánský, T. Rachůnek.

    Diváci: 1500
    bahis siteleri