Austrálie – Polsko 3:1 (kon.) | Rusko – Srbsko 3:0 (kon.) | Itálie – Bulharsko 0:3 (kon.)
V. Británie – Argentina 0:3 (kon.) | USA – Tunisko 3:0 (kon.) | Brazílie – Německo 3:0 (kon.)
konec
Austrálie
3
 
Polsko
1
 
Pondělí 06.08.2012, 10:30 • Earls Court • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    24:22
    Austrálie má první mečbol! Promění jej?
     
    17:16
    Austrálie otáčí skóre! Tak to bude skutečně dramatická koncovka čtvrtého setu. Tentokráte si bere oddechový čas polský trenér Anastasi. Dokáže Polsko "urvat" i čtvrtou sadu?
     
    14:16
    Polsko nyní trochu se štěstím, ale přece boduje. Australský trenér si bere timeout a udílí svým svěřencům pokyny pro "finiš" čtvrté sady.
     
    6:8
    To by však museli přesněji podávat. Zbytečná ztráta bodu. Polský trenér je již klidnější. Není divu, jeho svěřenci se již prezentují lepším výkonem, než v úvodních dvou sadách.
     
    0:0
    Je za námi třetí sada, kteráý byl zcela jasně v režii Polska. Podaří se Austrálii dovést utkání do vítězného konce? Nebo Polsko zvrátí průběh utkání?
     
    18:24
    Polsko má hned šest setbolů!
     
    16:20
    Naprosto totožný scénář také nyní. Australský trenér reaguje a bere si oddechový čas.
     
    16:17
    Austrálie je na dohled! Na svého soka ztrácí již pouhý bod! Skutečně fantastická podívaná s řadopu přesných úderů na každé straně!
     
    11:16
    Polsko opět boduje! Zdá se, že třetí sada bude v režii poslkého celku. Podaří se červeným volejbalistům vrátit do zápasu?
     
    8:12
    Tak teď zřejmě nedorozumnění na australské straně. To však nic nemění na tom, že Polsko vede již o čtyři body. Australský trenér je s dosavadním průběhem třetí sady nespokojený a bere si oddechový čas.
     
    6:8
    Fantastické podání teď předvedli Poláci! Proti takto mířenému balonu neměli Australané žádnou šanci.
     
    :
    Je za námi druhá sada, která byla zcela jasně v režii Austrálie. Polsko si s výtečně hrajícím soupeřem neví rady. Od porážky dělí volejbalisty v červených dresech pouhý set. Povede se Polsku zvrátit nepříznivý vývoj duelu?
     
    24:22
    Tak to je neskutečné! Také třetí setbol červení volejbalisté odvrátili. Australané ale nemusí zoufat, stále vlastní dva setboly.
     
    24:19
    Austrálie má další setbol!
     
    16:13
    Zdá se, že druhá sada míří k dramatické koncovce. To však australský trenér nechce připustit.
     
    16:10
    Volejbalisté se žlutým dresem přidali další bod. Následně si vzali timeout. Druhou sadu mají rozehranou skutečně nadějně.
     
    8:4
    Není co dodat. Austrálie hraje prozatím skutečně fantasticky. Vybírá nekutečné míče ze zámezí, skvěle reaguje. Zkrátka výborný výkon. Vydrží jim forma až do konce zápasu?
     
    19:17
    Tentokráte si žlutí volejbalisté pomohli přímým bodem z podání. Zdá se, že Polsko bude mít s výbornou hrou Australanů potíže. To ví i trenér Anastasi, který si vyžádal timeout. Zvládne Polsko koncovku sady?
     
    15:16
    Naši východní sousedé jdou po delší době opět do vedení. Udrží jej až do konce úvodní sady?
     
    12:12
    Je vyrovnáno! Tentokráte o timeout požádal trenér Austrálie. Hra je stále velmi vyrovnaná. Zdálo se, že žlutí hráči půjdou do trháku, leč Poláci tento scénáč nepřipustili. Jak se bude vyvíjet souboj dále?
     
    8:7
    Zdá se, že austrálie bude pro Poláky velmi houževnatým soupeřem. Polský trenér Anastasi si vzal technický timeout, ve kterém se bude snažit přivést hráče na správnou cestu. Austrálie může být prozatím se svým výkonem spokojena.

    Libor Kucza

    Austrálie: Zingel, Roberts, Passier, Yudin, Peacock, White, Grant, Tutton, Sukochev, Smith, Williams, Edgar
    Polsko: Nowakowski, Winiarski, Kosok, Zagumny, Kurek, Jarosz, Bartman, Kubiak, Ruciak, Zygadlo, Ignaczak, Mozdzonek

    Rozhodčí: Espicalsky (BRA), Zenovich (RUS)
    bahis siteleri