Sputnik – Motor ČB 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Toruń 0:0 (zruš.) | Litvínov – Kladno 4:1 (kon.)
Sparta – Pardubice 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:2 (kon.) | Most – Kadaň 7:4 (kon.)
Olomouc – Hr. Králové 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 5:5 (kon.) | K. Vary – Chomutov 4:2 (kon.)
Benátky n/J – Beroun 2:1 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 0:3 (kon.) | Prostějov – Břeclav 5:2 (kon.)
Jablonec n/N – Soligorsk 0:0 (zruš.) | Jastrzębie – Šumperk 4:5 (po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
5:5 (1:1, 3:3, 1:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 09.08.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:03
    Kometa právě vstřelila branku!

    Je znovu vyrovnáno. Opět byla před bránou zlína velká skrumáž, nejprve se snažil nahozený kotouč dorazit Dočekal, ten pouze promáchl a lehce tečoval, naštěstí pro Kometu na hůl ROMANA ERATA, který se trefil přesně a v Brně je opět veselo. Asistence: Martin Dočekal.
     
    40:33
    Zlín právě vstřelil branku!

    V bráně Komety je Daniel Zelenka, který vystřídal Jiřího Trvaje a hned při své první střele inkasuje od BEDŘICHA KÖHLERA. Ten se opět trefil náramně. Střelou do šibenice nedal juniorskému brankáři Komety šanci. Bez asistence.
     
    37:59
    Zlín právě vstřelil branku!

    Trestné střílení prováděl právě faulovaný PAVEL KUBIŠ a Trvaje překonal mezi betony. Brněnský brankář zůstal stát a nehnul ani brvou. Čekal, co Kubiš udělá a ten chladnokrevně zakončil.
     
    30:55
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak to byla také velice rychlá přesilovka. Od modré napřáhl JAN ŠVRČEK a jeho pumelice zapadla pod Kašíkovo břevno. Nádherná a výstavní branka v síti zlínského brankáře. Stále se hraje v podstatě bez obran. Asistence: Radim Bičánek, Tomáš Svoboda.
     
    29:58
    Zlín právě vstřelil branku!

    Brankostroj pokračuje. Polovina utkání a je opět vyrovnáno. Holík zachytil špatnou rozehrávku Brna, kotouč poslal na PAVLA KUBIŠE, který nadvakrát procpal kotouč pod ležícím Trvajem. Asistence: Petr Holík.
     
    25:55
    Kometa právě vstřelila branku!

    Skóre se opět mění. Švrček nahazoval kotouč od modré do skrumáže, kde byl připraven na dorážku TOMÁŠ DIVÍŠEK a ten v tísni dokázal překonat potřetí Kašíka. Nebyla to jednoduchá situace, ale loňský vítěz kanadského bodování si poradil a Kometa znovu vede. Asistence: Jan Švrček.
     
    22:40
    Zlín právě vstřelil branku!

    Přesilovka Beranů byla využita takřka okamžitě. JAROSLAV BALAŠTÍK dojel nahozený kotouč, který poskakoval před Trvajovou bránou a pohodlně jej dopravil do sítě. Před ním stála prázdná svatyně, takže to nebyl nijak velký problém. Navrátilec do svého klubu tak v prvním zápase skóroval. Asistence: Dalibor Řezníček.
     
    21:32
    Kometa právě vstřelila branku!

    Na jedné straně neúspěch, na druhé přesné zakončení. ROMAN ERAT si najel před bránu, kde bekhendem přesně zakončil pod víko Libora Kašíka. Zlínský gólman se natahoval po puku marně. Asistence: Jozef Kováčik.
     
    16:54
    Zlín právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno. Od modré čáry si najel před bránu BEDŘICH KÖHLER a svižnou ránou pod břevno překonal Trvaje. To byla skutečně výstavní branka hostujícího hráče, který s pomocí břevna dopravil kotouč do sítě. Asistence: Petr Leška, Jaroslav Balaštík.
     
    08:40
    Kometa právě vstřelila branku!

    Krásná akce domácího týmu končí vedoucí brankou. Po levé straně unikl Jakub Svoboda, následně předložil kotouč před bránu, kde byl najetý TOMÁŠ SVOBODA a kotouč bezpečně zametl do Kašíkovy brány. Asistence: Jakub Svoboda a Filip Krejčiřík.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 9. Svoboda T. (Svoboda Jak., Krejčiřík), 22. Erat (Kováčik), 26. Divíšek (Švrček), 31. Švrček (Bičánek, Svoboda T.), 51. Erat (Dočekal) - 17. Köhler (Leška, Balaštík), 23. Balaštík (Řezníček), 30. Kubiš (Holík), 38. Kubiš (TS), 41. Köhler


    HC Kometa Brno: Trvaj (od 41. Zelenka) - Kováčik, Valach, Dlapa, Malec, Krejčiřík, Švrček, Bičánek (C), Kadela - Dočekal, Erat, Dlouhý - T.Svoboda, Divíšek, J. Svoboda - Raška, Haluza, Káňa - Hruška, Koreis, Holec.
    Berani Zlín: Kašík (Sedláček) - Tesařík, Horák, Řezníček, Matějíček, Linhart, Zámorský, Šenkeřík, Valenta - Kubiš, Holík, Finsterle - Ondráček, Melenovský, Šlahař - Fořt, Okál, Veselý - Balaštík, Leška (C), Köhler.

    Rozhodčí: Polák, Humpolíček - Klein, Černý

    Diváci: 1585
    bahis siteleri