Lipt. Mikuláš – Toruń 0:0 (zruš.) | Litoměřice – Soligorsk 3:2 (po s.n.) | Perm – Motor ČB 5:1 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Vítkovice – Francie 6:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 2:8 (kon.)
Břeclav – Trnava 6:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 7:2 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 4:7 (kon.)
Banská Bystrica – Poprad 0:0 (zruš.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 10.08.2012, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:30
    Drgoň sa ocitol pred Hálom sám, ale brankár Dukly podržal svoj tím !
     
    59:03
    Dukla, Imrich, 2 min. hákovanie. Piešťany sa dostali do veľkej šance, hráč ostal už pred prázdnou bránkou a ak by Imrich nedal ručnú, bolo by vyrovnané.
     
    58:51
    Dukla, Kubus, 2 min. podrazenie. Biro sa rozbehol dopredu, následne chýbal vzadu a piešťanskému útoku musel vystavovať stopku Kubus.
     
    56:15
    Sojčík sa teraz doslova zahral s hráčmi Piešťan, keď ich takmer všetkých - celú päťku - dokázal "obrať" kľučkami a dostať sa v oslabení do zakončenia, ale to bekendové nemalo dostatočnú razanciu.
     
    54:06
    Dukla, Mikula, 2 + 10 min. za napadnutie do oblasti hlavy a krku.
     
    52:53
    Urban vystrelil puk z ľavej strany na Hálu, pred ktorým ho jeden z domácich útočníkov ešte tečoval a brankárovi Dukly prešiel pomedzi nohy, no našťastie pre Trenčanov sa kĺzal tesne vedľa bránky.
     
    51:20
    Piešťany, 2 min. Lisoň, hrubosť
    Dukla, 2 min. Bokroš , hrubosť.
     
    45:53
    Dukla, Kubus, 2 min. podrazenie.
     
    38:28
    Piešťany dali gól!
    Piešťany ale odpovedajú rýchlym gólom. Od modrej sa k strele dostal Stupka, brankár Dukly Hála vyrazil puk len pred TIBORA MELICHÁRKA, ktorý svojou dorážkou znižuje na 1:2. Asistencia: Václav Stupka.
     
    36:58
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa ujíma vedenia o dva góly, keď sa o druhý úspešný zásah do čierneho postarala prvá formácie. Po Gašparovičovej strele sa vyrazený puk Tomekom dostal k PETROVI ŠIŠOVSKÉMU, ktorý chcel spoza bránky prihrávať pred ňu Tyborovi, ale puk sa so šťastím odrazil do siete. Asistencie: Jakub Gašparovič, Radoslav Tybor.
     
    34:36
    Sojčík peknou zadovkou našiel Lelkeša pred bránku, ktorý teraz nechápe, ako sa mohol Tomek tak rýchlo premiestniť a chytiť jeho gólovú strelu do lapačky.
     
    33:14
    Piešťany, Cunik, 2 min.,podrazenie.
     
    30:00
    Dukla, Michal Hlinka, 2 min. nedovolená hra s vysokou hokejkou.
     
    29:32
    Jánoš vymyslel teraz peknú prihrávku z pravého rohu klziska, keď našiel pred bránkou hokejku Stupku, ale brankár Dukly Hála si drží čisté konto.
     
    23:53
    Dukla, Gašparovič, 2 min. seknutie.
     
    21:33
    Lelkeš sa ocitol osamotený pred Tomekom s pukom na hokejke, ale hoci bol brankár Piešťan na ľade, útočník Dukly ho prekonať nedokázal.
     
    19:59
    Trenčín dal gól!
    Sekundu pred koncom prvej tretiny sa dostáva Dukla do vedenia 1:0. Martin Filo zaviedol puk do pásma, vykorčuľoval si s ním na os klziska, odkiaľ ho poslal na Tomeka. Vďaka bloku a odrazu od obrancu sa puk dostal k MARTINOVI JAKÚBEKOVI, ktorý prekonáva už brankára Piešťan ľahkou dorážkou. Asistencie: Martin Filo, Erik Bednár
     
    16:15
    Marek Mihálik si spracoval puk na modrej, sťahovačkou sa pekne uvoľnil, ale Hála proti jeho strele zakročil úspešne.
     
    13:26
    Piešťany, Cunik, 2 min. podrazenie.
     
    11:46
    Po Imrichovej strele sa pred poloprázdnou bránkou ocitol Šišovský, ktorý, ak by nebol faulovaný, zasúval by puk do siete. Nepískalo sa.
     
    08:44
    Do veľkej šance sa teraz dostal domáci Chylo, keď sa krásnou kľučkou dostal do samostatného nájazdu. Puk sa odrazil od hornej žŕdky, aj keď sa mohol aj do siete za ňou. Videorozhodcu nemáme, preto teraz nevieme, či gól bol. Hlavný rozhodca ho ale neuznal nakoniec.
     
    05:27
    Mikula teraz posunul pred modrou do jazdy Rusnákovi, ktorý sa natlačil pred Tomeka, použil na to peknú sťahovačku, ale gól zo situácie samého pred brankárom napokon nepadol.
     
    03:26
    Lisoň sa dostával na modrej do úniku, ale výborným defenzívnym zákrokom sa prezentoval Bombic, ktorý mu znemožnil dostať sa do zakončenia.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 39. Melichárek (Stupka) - 20. Jakúbek (Filo, Bednár), 37. Šišovský (Gašparovič, Tybor)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Brňák, Drgoň, Urban, Filip, Bučka, Hruška, Cuník, Grman - Lisoň, Peško, Haring, Melichárek, Jánoš, Stupka, Pupák, Mertel, Chylo, Mihálik, Ďuriš, Ručkay.
    HK DUKLA Trenčín: Hála - Bombic, Imrich, Bokroš, Biro, Bagin, Bednár, Nemčík, Habšuda - Šišovský, Gašparovič, Tybor, Mikula, Lelkeš, Sojčík, Filo, Rusnák, Jakúbek, Adamec, Kubus, Hlinka.

    Rozhodčí: Adamec - Nosek, Kuník
    bahis siteleri