10m věž jednotlivci - semifinále (muži) (kon.) | 10m věž jednotlivci - Finále (muži) Boudia (kon.)
konec
10m věž jednotlivci - Finále (muži)

Boudia

Sobota 11.08.2012, 21:30 • Aquatics Centre • Olympijské hry - Skoky do vody
Sledujte:
     
    Ne, ne, ne, na zlato to stačit nebude. Získá Čchiou aspoň stříbro? Rozhodčí hodnotí skok za 100.80, což je druhý nejlepší skok večera! Boudia je ale přesto první, Čchiou druhý. Drží se za hlavu, určitě chtěl zlato a možná že nyní pláče na zeď. Britové mají bronzovou medaili díky Daleymu!
     
    Čchiou je na rampě!
     
    Boudia zaskákal výborně! A má lepší koeficient než Daley. 102.60, to tu ještě nebylo! Podle mého názoru známe vítěze královské skokanské disciplíny do vody.
     
    Připravuje se Američan Boudia.
     
    Lehký skok s koeficientem 3,3, ale Daley ho skočil perfektně. Měl by mít medaili. 90.75! Uvidíme, jestli to bude nad zlato. Rozdíl mezi ním, Boudiou a Čchiou není vůbec velký.
     
    Brit Daley na rampě! A potlesk je pořádně slyšet.
     
    Čchiou skok za 94.35. A to znamená dělené druhé místo. Boudia, Delay, Čchiou - to budou tři závodníci, kteří si to rozdají o tři cenné kovy.
     
    Dva Číňané na závěr. Lin se chystá ke svému skoku ze stojky. Obtížnost skoku 3,6 a troufám si tvrdit, že o medaile již bojovat nebude. 91.80 je hezká známka, ale skoro třicet bodů ztrácí na Daleyho a Boudiu.
     
    Boudia stejný skok jako Daley. 91.80 znamená propad na druhou pozici, nebylo to tak dobré jako u britského závodníka! Domácí Daley vede!
     
    Daley bojuje o medaile a potřebuje zaskákat ideálně. Výborně! Nic nezkazil. On si výrazně polepšil! 97.20. O tom, jak hodnotí rozhodčí, můžeme malinko pochybovat. Ale je jasné, že Daleymu jako domácímu závodníkovi můžou malinko nadržovat.
     
    Číňan Lin skok s rozeběhem. Ale, ale... Číňan neskočil ideálně, nohy mu hezky plácly o vodu. A 68.45, to je přímo katastrofální číslo! Propadá se až na čtvrté místo!
     
    A vedoucí muž Boudia na rampě. Tři a půl salta zvratně skrčmo, to je jeho volba. Uvidíme, co na tenhle ne příliš ideální skok řeknou rozhodčí. 90.75 není nejlepší známka, ale je z toho stále vedení.
     
    Brit Daley obtížnost skoku 3,7, je s rozeběhem. A to byl zase výborný skok! Rozhodčí by ho měli ohodnotit těmi nejlepšími známkami. 98.05, ano! Teď si to Daley zaslouží.
     
    Guerra skok ze stojky. A pěkný skok Kubánce. Koeficient je 3,4. Mohlo by mu to u rozhodčích projít hodně dobře. A ano, ti si toho všimli - 96.90! A dokonce jeden z rozhodčích hodnotil za deset bodů.
     
    Po Čchiou uzavře třetí kolo. Má skok s lehkou obtížností 3,3. Není co dodávat, bylo to provedeno perfektně. Těžko říci, kolik mu to "hodí". 92.40 ale neznamená rovněž první pozici! Boudia vede.
     
    Američan Boudia zaskákal znovu výborně. Už se to blíží stovce. Nejlepší skok večera - 99.90!
     
    Daley bude mít skok ze stojky. Obtížnost skoku je 3,5. A perfektní, naprosto úžasné. Velká Británie možná získá medaili. Super známka 92.75 ho vyhoupla na vedoucí pozici.
     
    Nejlepší skok večera! Mexičan Navarro García dostal za obtížnost skoku 4,1 známku 98.40!
     
    A Číňan Čchiou Po jako tradičně na konec. Skok ze stoje na rukou a krásné provedení. Měl by jít do čela. A je to tak - 94.05 v součtu s prvním kole znamená známku 185.70.
     
    Lin Jüe zaútočil a to silnými zbraněmi! 94.05 znamená první místo.
     
    A už konečně na řadě Boudia. Skok ze stojky. Uvidíme, jestli ho zdržení vyrušilo z tempa. Ale ne... Hezký skok. A ne hezký, přímo perfektní! Stejná známka 97.20 jako u Wolframa znamená dělené první místo.
     
    A Daley si polepšil! Protest nebyl od věci. 91.80 ho řadí za suverénně prvním Wolframem.
     
    Tak známe důvod - při skákání byl Daley focen s bleskem a to ho vyrušilo při skákání, tudíž má nový pokus.
     
    Daley uspěl s protestem! Těžko říci, čeho se přesně týkal. A bude skákat první skok znovu! Boudia nastoupí hned po něm.
     
    Druhý Američan Boudia na rampě. Ale ještě si musí počkat. Rozhodčí nyní řeší něco s trenérem Daleyho. Těžko říci, jaký má problém. Do diskuze se zapojil i samotný Daley. Tak malé zdržení závodů.
     
    Druhý z Němců Wolfram na rampě. A první skok ze stojky, obtížnost 3.6. A to je suverénní první příčka. 97.20, to je opravdu nádherná známka! Perfektní skok.
     
    Američan McCrory stejný skok jako Klein. A ten se posouvá na první místo. Známka 86.40! Zatím vidíme hodně kvalitní finále.

    Viktor Sandev

    bahis siteleri