Waalwijk – Eindhoven 3:2 (kon.) | Kerkrade – Zwolle 1:1 (kon.)
konec
RKC Waalwijk
3:2 (2:1)
PSV Eindhoven
Sobota 11.08.2012, 18:45 • Mandemakers Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Rohový kop pro PSV. A Tytoň jde z brány. Domácí se ale ubránili a jeden z hráčů, konkrétně Chevalier, postupoval na prázdnou kasu. Zkusil vystřelit z dálky, ale nepovedlo se mu to, minul!
     
    90
    Domácí naposledy střídají. Do hry jde Bandjar za Duitse.
     
    89
    Standardka pro PSV, kterou zahrál Delay. A jeho střela jen o kousek minula branku! Tohle smrdělo vyrovnáním.
     
    87
    To je neuvěřitelné, co se děje na hřišti. Van Bommel vstřelil regulérní vyrovnávací gól! Ale ani já nechápu, proč rozhodčí branku neuznávají.
     
    83
    Ramos dostává žlutou kartu.
     
    85
    Domácí střídají. Odchází Jozefzoon, jenž dovedl skvělý výkon, na hřiště přichází Frank van Mosselveld.
     
    84
    Lense zastavil ve slibně se rozvíjející akci Ramos. A protože je to jeho druhá žlutá karta během jedné minuty, jde předčasně pod sprchy.
     
    81
    Strootmanův centr z levé strany nadělal domácím problémy! Zoetovi proletěl rukavicemi, při výskoku navíc sestřelil nabíhajícího Matavže.
     
    71
    Domácí poprvé střídají. Furkan Alakmak nahrazuje Sneijdera.
     
    71
    Žlutou kartu za předchozí potyčku dostal i Bouma.
     
    72
    PSV právě vstřelilo branku!
    A drama pokračuje, PSV snižuje. TIM MATAVŽ se vyhoupl nejvýše na centr a krásnou hlavičkou překonal brankáře Zoeta.
     
    70
    Další ostrý souboj, tentokráte ze strany Waalwijku. Málem se to na hřišti popralo. Žlutou kartu nyní dostal ale úplně někdo jiný - Martina.
     
    69
    Žlutou kartu nyní dostal za protesty Lens. Pane rozhodčí, van Bommel byl trochu někde jinde. Tomu měla být udělená žlutá karta.
     
    66
    Autor dvou branek Sneijder zahodil vztekle míč poté, co sudí Wiedemeijer zapískal jeden z faulů. Protest je pochopitelně hodnocen žlutou kartou.
     
    63
    Hodně vášní na hřišti. To opět volalo po červené kartě! Ve středu hřiště v souboji schválně šlápl van Bommel na nohu Duitse.
     
    53
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    Autorem branky je RODNEY SNEIJDER. Další šok pro PSV. Domácí to zahráli dobře a hostující obrana byla nedůrazná. Nakonec se Marcelo vrhl pod nohy Sneijdera, jenže ten už měl po přihrávce zprava napřáhnuto a propálil z hranice vápna vše, co mu stálo v cestě.
     
    46
    PSV střídá. Depay jde na hřiště za nevýrazného Mertense.
     
    43
    Jaj, a mohlo být po vedení! Střídající Matavz zkoušel vystřeli technicky a neudělal to vůbec, vůbec špatně. Přehodil gólmana Zoeta a jeho pokus olízl břevno.
     
    40
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic skórují opět domácí! Jozefzoon byl až moc nedůrazně bráněný, jeho střelu stačili hosté zablokovat, ale míč se následně odrazil k RODNEYMU SNEIJDEROVI, který už měl z blízkosti naprosto snadnou práci vsítit branku.
     
    34
    Tak PSV přece jenom střídá. Zraněného Wijnalduma nahrazuje Matavz.
     
    15
    Velká šance PSV! Willems vyslal do šance Lense, jemuž se čistě pod nohy vrhl gólman Zoet. Přesto ještě dorážel znovu Willems, z těžké pozice ale nastřelil jen boční síť.
     
    12
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    Waalwijk ihned odpovídá, ale pomoci mu k tomu musel WILFRED BOUMA. Ten ve snaze zabránit gólu srazil centr od Brabera přímo do vlastní branky. To je celkem ostrý start zápasu.
     
    8
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak tohle si obránce Dros určitě za rámeček nedá. Jako malý kluk ztratil balón, který následně převzal bez větších problémů JERMAIN LENS. Sám před Zoetemnjen zamířil a prostor mezi tyčkou a brankářem byl již úplně volný.
     
    6
    Waalwijk měl první gólovku zápasu! Chevalier si naběhl na krásný dlouhý pas, spolu s ním se pak ve vápně objevil Braber, jehož vyložené pozice fantasticky vychytal Tytoň!

    Viktor Sandev

    Branky: 12. Bouma (vla.), 40. Sneijder, 53. Sneijder - 8. Lens, 72. Matavž

    Karty:   66. Sneijder (WAA), 70. Martina (WAA), 83. Ramos (WAA) - 63. van Bommel (PSV), 69. Lens (PSV), 71. Bouma (PSV)   84. Ramos (WAA)


    RKC Waalwijk: Zoet - Martina, Drost, Ramos, van Peppen - Stans, Duits (90. Bandjar), Braber - Sneijder (71. Alakmak), Jozefzoon (85. van Mosselveld), Chevalier
    PSV Eindhoven: Tytoň - Hutchinson, Marcelo, Bouma, Willems - van Bommel, Wijnaldum (34. Matavz), Strootman - Narsingh, Lens, Mertens (46. Depay)

    Rozhodčí: Reinold Wiedemeijer
    bahis siteleri