Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice (kon.) | Tisková konference VK Jihostroj Č. Budějovice (kon.)
konec
Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Úterý 14.08.2012, 11:03Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference skončila. (11:19:48)
     
    11:18
    Aleš Píša o své roli: Petr Koukal byl víc mluvný a hecoval hráče. Od toho já mám zástupce Vaška Kočího. Zápisné do pokladny v kabině za "céčko" snad žádné není.
     
    11:16
    Petr Hemský o posilách: Pavel Brendl včera ukázal, že je parádním střelcem, když dal náš jediný gól. Ďaloga je kvalitní bek, ale potřebuje zapracovat na taktice.
     
    11:15
    Aleš Píša: Jak jsem přijal volbu kapitána? Já mám rád svůj klid, takže jsem to přijal trochu s rozpaky. Teď budu muset vystoupit a pomáhat týmu i jinak, než na ledě. Samozřejmě je to pro mě pocta.
     
    11:14
    Aleš Píša: Pro nás je European Trophy velkou výzvou. Pokusíme se zopakovat výsledky z loňského roku. Všechny týmy, které startují v této soutěži, jsou na vysoké úrovni.
     
    11:12
    Pavel Hynek: Účast bereme jako reprezentaci českého hokeje, nejen pardubického. Od zápasů European Trophy očekávám kvalitní přípravu pro sezonu stejně jako v loňském roce. Nechci shazovat úroveň českým týmů, ale soupeři z Finska a Švédská vás i v těchto zápasech donutí hrát naplno. Je to velká škola hlavně pro mladé hráče.
     
    11:10
    Ondřej Šebek: Kdybych bral účast v European Trophy čistě finančně, tak je pro nás ztrátová. To ale není jediné hledisko, my bereme účast jako prestižní záležitost a investici do budoucna. Ztráta je v řádech statisíců. V případě postupu do vyřazovací části jsou však zajímavé prémie.
     
    11:10
    Pavel Hynek: Radovan Somík se nezapojil do úvodních přípravných zápasů, ale ve Finsku už bude hrát.
     
    11:09
    Pavel Hynek: Do Finska nepojede obránce Jan Kolář, neboť dobírá antibiotika. Z dnešního tréninku odstoupil Marek Drtina, jeho odlet do Finska je nejistý. Určitě nenastoupí Martin Bartek, který je dlouhodobě zraněný.
     
    11:07
    Pavel Hynek: O volbě kapitána jsem měl jasno od chvíle, kdy jsem se dozvěděl, že Petr Koukal odchází do Ruska. Konzultoval jsem to s kolegou Lubinou a shodli jsme se na všech třech jménech - Píša, Somík, Kočí.
     
    11:04
    Ondřej Šebek: Tiskovou konferenci jsme svolali kvůli dvěma tématům. Jedním je volba nového kapitána, druhým naše účast v European Trophy. Pro nás je to prestižní záležitost, protože důležitost celé soutěže stoupá. Oproti loňskému ročníku startuje 32 týmů. Po dvou zápasech ve Finsku nás čekají také dva duely proti švédským týmům na domácím ledě. Na ty bychom chtěli pozvat co nejvíce fanoušků, podle toho jsme také nastavili ceny vstupenek.
     
    Na domácím ledě se Východočeši představí o týden později. V pátek 24. srpna proti Brynäs IF, hned o den později se pardubičtí střetnou s Djurgårdens IF. Pro majitele permanentních vstupenek na sezonu 2012/2013 bude vstup na obě utkání zdarma. Jednotlivá vstupenka na stání bude stát 50 korun, na sezení 100 korun.
     
    Pardubické hokejisty čeká v pátek 17. srpna první utkání v rámci European Trophy 2012. Sehrají ho na ledě finské Tappary Tampere. Severský dvojboj pak zakončí nedělním duelem proti TPS Turku.
     
    Novým kapitánem A týmu bude po odchodu Petra Koukala do ruského Nižněkamsku další odchovanec klubu Aleš Píša. Zkušený obránce, který má zkušenosti i ze zámořské NHL, vedl tým s "céčkem" na prsou už ve dvou dosavadních přátelských zápasech. Jeho asistenty budou Radovan Somík a Václav Kočí.
     
    Tiskové konference se zúčastní: Ondřej Šebek, generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, Petr Hemský, sportovní manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, Pavel Hynek, trenér A týmu a Aleš Píša, kapitán A týmu.
     
    Dobré dopoledne ze Síně slávy pardubické ČEZ Areny. Od 11:00 se zde uskuteční tisková konference klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    David Záruba

    bahis siteleri