Biel – Lev 1:9 (kon.)
konec
EHC Biel-Bienne
1:9 (1:1, 0:6, 0:2)
Lev Praha
Pondělí 20.08.2012, 19:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:04
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    LUBOŠ BARTEČKO nahodil v přesilovce puk nečekaně na branku. Gasser se ani nehnul a musel lovit puk z branky. Bez asistence.
     
    41:23
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Specialista na samostatné úniky a nájezdy ERIK CHRISTENSEN potvrdil svou pověst. Svou oblíbenou kličkou do forhendu zvyšuje už na 8:1. Asistence: Marcel Hossa, Jiří Novotný.
     
    39:53
    Ještě před odchodem do kabin stihl LEV přidat sedmou branku a znovu do byla nádherná kombinace. Hossa našel žabičkou Novotného, který z první přihrál ERIKU CHRISTENSENOVI, pro kterého už nebyl problém přidat sedmý gól. Asistence: Luboš Bartečko, Marcel Hossa.
     
    37:12
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Krásná přesilovková akce. Christensen našel přihrávkou skrz obranné pásmo soupeře MARCELA HOSSU, který nedal Gasserovi šanci. Asistence: Erik Christensen, Jiří Novotný.
     
    28:02
    Obrana Bielu se hroutí. Svoboda snadno vystihl rozehrávku soupeře, snažil se prokličkovat až do prázdné branky, puk mu nakonec utekl k volnému Tomáši Surovému, který střelou do prázdné branky zvýšil už na 5:1. Asistence: Jaroslav Svoboda.
     
    27:43
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Christensen posunul puk pod sebe na levý kruh, kde stál ideálně postavený MARCEL HOSSA. Slovenský forvard zamířil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Erik Christensen, Jiří Novotný.
     
    25:09
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Svoboda předvedl svůj přehled a krásně našel na útočné modré TOMÁŠE SUROVÉHO, který povedenou kličkou do forhendu zvýšil na 3:1. Asistence: Jaroslav Svoboda.
     
    21:26
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Novotného formace se stejně jako v první dějství prosazuje hned v úvodním střídání. JIŘÍ NOVOTNÝ schoval svou střelu šikovně za Meiera a Schmid byl bezmocný. Asistence: Marcel Hossa.
     
    03:24
    První střela Bielu na branku a je vyrovnáno!
    Nenápadnou střelou ze střední vzdálenosti se prosadil MARC WEISER. Asistence: Ramon Untersander.
     
    01:15
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Marcel Hossa nezištně našel před brankou JIŘÍHO HUNKESE, který si sjel z modré čáry a pohodlně zakončil do odkryté klece. Asistence: Marcel Hossa, Jiří Novotný.

    Ondřej Kalát

    Branky a nahrávky: 4. Wieser (Untersander) - 2. Hunkes (Hossa, Novotný), 22. Novotný (Hossa), 26. Surový (Svoboda), 28. Hossa (Christensen, Novotný), 29. Surový (Svoboda), 38. Hossa (Christensen, Novotný), 40. Christensen (Bartečko, Hossa), 42. Christensen (Hossa, Novotný), 51. Bartečko


    EHC Biel-Bienne: Schmid - Sataric, Meier, Gossweiler, Truttmann, Huguenin, Untersander, Wellinger, Kparghai - Micflikier, Füglister, Spylo, Kellenberger, Peter, Ehlers, Beaudoin, Wetzel, Wieser, Pouliot, Haas, Lauper.
    Lev Praha: Pöpperle (41. Kocián) - Mojžíš, Hunkes, Porseland, Picard, Němec, Mikuš, Sersen - Bartečko, Vrána, Klepiš - Hossa, Christensen, Novotný - Karamnov, Rachůnek, Cingel - Sekáč, Surový, Svoboda - Birner.
    bahis siteleri