Waalwijk – Kerkrade 1:0 (kon.)
konec
RKC Waalwijk
1:0 (0:0)
Roda JC Kerkrade
Pátek 24.08.2012, 20:00 • Mandemakers Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90
    Další změna v domácím táboře. Odstoupil Jeff Stans, přišel Imad Najah.
     
    87
    Poprvé v utkání střídají také domácí. Odpracováno má Rodney Sneijder, který za hlasitého potlesku přepouští své místo Franku van Mosselveldovi.
     
    83
    Hned vzápětí bylo hodně horko také na druhé straně hřiště. Po dlouhém pasu ze středu hřiště zakončoval Chevalier, který se snažil brankáře Kurta obstřelit, jenže to se mu nepovedlo a míč poslal vedle.
     
    82
    Z ničeho nic mohlo být vyrovnáno. Németh se zbavil Drosta, poslal přízemní centr na hranici malého vápna, kde se k zakončení dostal Lebedynskij. Waalwijk od pohromy zachránil až pohotový zákrok brankáře Zoeta.
     
    80
    Poslední střídání na hostující straně: Mark-Jan Fledderus přepustil své místo Mikolaji Lebedynskému.
     
    70
    Florian Jozefzoon mohl pojistit vedení Waalwijku, jenže svou stoprocentní příležitost nedokázal proměnit. Vyběhnuvšího brankáře Kurta se snažil přehodit, ale míč poslal vedle tyčky.
     
    65
    Další nedovolený zákrok nyní předvedl Mark-Jan Fledderus, a proto si také on vysloužil žlutou kartu.
     
    64
    Avizovaná změna je tady. Ze hřiště odstoupili Djoum a Danilo, které nahradili Adil Ramzi a Guus Hupperts.
     
    60
    Arnaud Djoum sestřelil Brabera a od rozhodčího si pěkně zblízka prohlédl žlutou kartu.
     
    54
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Van Peppen odcentroval nezvykle z pravé strany, na hranici malého vápna našel hlavu ROBERTA BRABERA, který míč s přehledem uklidil za záda gólmana Kurta.
     
    53
    Jozefzoon si seběhl do středu hřiště pro míč, následně jej popotáhl blíž k šestnáctce Rody, kde ukázkově našel Brabera. Ten však trefil jen břevno!
     
    39
    Na hřišti se poprvé zažlutilo. Potrestaným hráčem je Sander Duits, který poslal k zemi Fledderuse. Ten bude potřebovat ošetření, hra je přerušena.
     
    9
    Po rozehrání standardní situace se uvnitř pokutového území Waalwijku dostal k hlavičce stoper Robbie Wielart, vinou teče jednoho z protihráčů ale nedokázal zakončit přesně.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 54. Braber

    Karty:   39. Duits (WAA) - 60. Djoum (KER), 65. Fledderus (KER)


    RKC Waalwijk: Zoet – Martina, Drost, Ramos, van Peppen – Stans (90. Najah), Braber, Duits – Sneijder (87. van Mosselveld), Chevalier, Jozefzoon.
    Roda JC Kerkrade: Kurto – Monteyne, Wielaert, Kádár, Tamata – Djoum (64. Hupperts), Danilo (64. Ramzi), Donald, Fledderus (80. Lebedynskij) – Németh, Malki.

    Rozhodčí: Björn Kuipers
    bahis siteleri