Liberec – Brynäs 1:2 (kon.) | Fribourg – TPS 2:1 (po pr.) | Zürich – Jokerit 2:3 (kon.)
Pardubice – Djurgården 5:1 (kon.) | Zug – IFK Helsinky 5:4 (po s.n.) | Bern – Tappara 3:4 (po pr.)
Mannheim – Färjestad 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Djurgårdens IF
Sobota 25.08.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým přidává v závěru utkání pátou branku. Pickard v brance Djurgårdens IF odolával opakovanému zakončení Semoráda až se puk odrazil před odkrytou branku na hůl TOMÁŠE NOSKA, pro kterého to již nebylo těžké a v klidu zakončil do sítě. Asistence: Jan Semorád.
     
    36:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pěkná akce ROBERTA KOUSALA ve vlastním oslabení znamená čtvrto branku Pardubic. Domácí forvard najel z vlastní třetiny do útočného pásma, kde zamíchal pukem a táhlou ránou překonal překvapeného Pickarda. Bez asistence.
     
    29:12
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Ale o pár vteřin později již pěknou hokejovou akci vidíme. Holmqvist od pravého mantinelu krásně našel sjíždějícího TIMMYHO PETTERSSONA, který sám před Salfickým zachoval klid a prudkou ranou k pravé tyči překonal domácího brankáře. Asistence: Michael Holmqvist a Tim Eriksson.
     
    08:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Branka však přichází na straně druhé! Po nahrávce Noska vypálil z vrcholu kruhů VLADIMÍR SIČÁK, který svým prudkým projektilem nedal hostujícímu brankáři šanci, 3:0. Asistence: Tomáš Nosek a Pavel Brendl.
     
    05:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí výběr využívá hned svoji první přesilovou hru a vede již o dvě branky. Branka velmi podobná té prvé končí za zády Cheta Pickarda, který nestačil zareagovat na teč VÁCLAVA KOČÍHO. Asistence: Aleš Píša a Radovan Somík.
     
    03:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A po vhazování přichází první branka dnešního duelu! Puk se od od Zohorny dostal až na Sičáka, který od modré bez přemýšlení vypálil. Ránu z jeho hole ještě stačil dobře tečovat MARTIN ŠAGÁT, který tak dnes poprvé překonává Pickarda. Asistence: Vladimír Sičák.

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 4. Šagát (Sičák), 6. Kočí (Píša, Somík), 9. Sičák (Nosek, Brendl), 37. Kousal, 58. Nosek (Semorád) - 30. Pettersson (Holmqvist, T. Eriksson)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Kočí, Píša, Sičák, Kolář, Benák, Vašíček, Drtina – Somík, Beech, Brendl – Starý, Zohorna, Šagát – Buchtele, Kousal, Nahodil – Cetkovský, Nosek, Semorád – Březina.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina.

    Djurgårdens IF: Pickard (Reideborn) – Pettersson, Lidström, Falk, Gustafsson, Holm, Andersson – Blomstrand, Weigel, Aberg – Bremberg, Ottoson, Ölvestad – Sörensen, Eklund, H. Eriksson – Ljungh, Holmqvist, T. Eriksson.

    Trenér: Charles Berglund

    Rozhodčí: Minář, Smitka – Kis, Hejl

    Diváci: 2436
    bahis siteleri