Jihlava – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:6 (0:0, 0:4, 2:2)
Královští lvi Hradec Králové
Úterý 28.08.2012, 15:50 • ZS Kotlina • Zápasy mládeže
Partner:
     
    To je pro dnešek ze zimního stadionu v Kotlině všechno. Těším se na vás při dalších, nejen mládežnickch zápasech. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:18:20)
     
    Z obou týmů si nejlépe vedl hradecký hráč Michal Musil, jenž si připsal jeden gól a dvě přihrávky.
     
    Královtští lvi Hradec Králové tedy mohou slavit další výhru v sérii přípravných duelů. K jejich radosti přispívá slušný počet nastřílených gólů. Svůj nebezpečný tlak, zejména ve druhé dvacetiminutovce, přetavili v čtyři góly. Další dvě branky přidali v poslední části, během níž se podařilo gólově prosadit i dvěma zástupcům domácího celku HC Rebel Havlíčkův Brod.
     
    Na závěr se do sebe pustilo hned několik hráčů z obou celků. Rozhodčí však hromadnou bitku roztrhli a celou vyhrocenou situaci uklidnili. Nakonec si oba týmy jak se sluší a patří podají ruce.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Střídačka Rebelů si pro přesilovku vzala oddechový čas.
     
    59:22
    Vyloučen Novotný (HKR) za podražení.
     
    57:42
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    57:00
    Hradeckým se nevydařilo dokončit sérii několika nahrávek po pravici Nováka. Hra se zásluhou domácícho centra přesunula do pásma Východočechů.
     
    55:42
    Rebelové jdou do oslabení, na trestnou jde Hlídek (HBR).
     
    55:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují. K dobré střelecké příležitosti si vyšlápl TOMÁŠ LUDVÍK, který svou dělovkou nedal Müllerovi žádnou šanci.
    Bez asistence.
     
    Samostatné střílení je pro změnu nařízeno Hradeckým. Exekutorem byl zvolen Jebavý (HKR), jenž zkusil střelu nad Novákovo rameno. Brankářova lapačka byla v pravý čas na správném místě.
     
    53:11
    Za hákování Nováka (HKR) jel Semrád (HBR) trestné střílení. K zakončení zvolil přízemní střelu, ta šla vedle.
     
    52:17
    Tvrdou střelu Voženílka z jízdy a z mezikruží likvidoval Novák svou náručí.
     
    49:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové přece snižují. Polák adresoval touš na pravý kruh připravenému ŠTĚPÁNU MOZROVI. Ten svižnou střelou uštědřil Müllerovi ukázkové jesle.
    Asistence: Martin Polák
     
    48:35
    Hradečtí stále okupují obranné pásmo Rebelů, kterým se nedaří dostat se do hry. Jediným osvobozením teď bylo zakázané uvolnění.
     
    46:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bruslařský kousek a nakonec šestá branka hostujícího celku. Gančačík nahrával zpoza branky najíždějícímu PATRIKU MIŠKAŘOVI, jemuž se podařilo obkroužit kolem brankoviště a razantní střelou zápěstím nasměrovat kotouč do síťky.
    Asistence: David Gančařík
     
    45:44
    Na Hradeckých je vidět jistá pohoda. Snaží se spíše kontrolovat hru, jejich úkolem je držet domácí co nejdále od své klece.
     
    44:18
    To přichází až teď, kdy Müller pod sebou schovává vrtící se kotouč.
     
    43:51
    Havlíčkův Brod je stále pod obrovským nátlakem, jeho hráčům se nedaří osvobození.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 50. Mozr (Polák), 55. Ludvík - 24. Pilař (Šeps), 28. Matouš (Musil, Drašnar), 31. Musil (Matouš), 37. Šeps (Bezděk, Pilař), 42. Drašnar (Musil), 47. Miškař (Gančařík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Vaněček) - Cívka "A", Klofáč, Ficek, Krajcigr, Bancíř, Mendl - Hlídek, Ludvík "C", Mozr, Nováček, Mäki, Krajhanzl, Semrád, Polák, Málek, Přibyl, Vavřička.
    Královští lvi Hradec Králové: Müller (Vašátko) - Bezděk, Skála, Klust, Novotný, Souček, Novák, Pumr, Voříšek, Šeps "C", Pilař "A", Jebavý, Voženílek, Gančarčík, Tvrdík, Musil, Matouš, Wolf, Vencl, Miškař, Drašnar.

    Rozhodčí: Habásko - Stehlík
    bahis siteleri