Tisková konference HC LEV Praha (kon.)
konec
Tisková konference HC LEV Praha

Úterý 04.09.2012, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference končí. Děkujeme za pozornost. (13:41:22)
     
    Na závěr konference byla sdělena ještě další zajímavá věc, kapitánem bude Jiří Novotný a asistenty Ľuboš Bartečko a Ondřej Němec.
     
    Novotný: "Bude záležet na výkonnosti týmu. Lidé si také budou vybírat podle soupeře. Potáhne CSKA, Petrohrad a Ufa a byla by škoda, kdyby lidé nepřišli."
     
    "Je to nový projekt a nová situace, lidé možná přijdou ze zvědavosti a později si budou vybírat soupeře, ale budeme rádi za každého fanouška," komentuje návštěvnost Jandač.
     
    GM Sejejs by byl spokojený, kdyby se hala zaplnila alespoň z půlky.
     
    Tiskový mluvčí Jan Rachota nakonec zve všechny fanoušky na premiérový zápas KHL v České republice. "Bude to velkolepá show, která nemá v Česku obdoby."
     
    Jandač: "Z chemie týmu mám dobrý pocit, kluci dřeli a makali, ale bude záležet i na momentální situaci a psychice hráčů."
     
    "Když se dostaneme do play off a splníme požadavek druhého kola a vypadneme, já budu rozhodně zklamaný," věří týmu Jandač.
     
    Jandač: "Musíme jít postupně, dobře začít soutěž. Pro mě osobně začíná play off už prvním zápasem ve čtvrtek."
     
    "Cílem týmu podle představenstva je druhé kolo play off," uvedl Sejejs.
     
    Sejejs: "Každý hráč měl ve svém předchozím klubu svůj úkol, který se trenér pokusí využít a poskládat sestavu, aby byla co nejlepší. Cílem nebylo vyhrát turnaj v Doněcku, ale především to, aby se sehráli a našli společnou chemii. První zápas ukáže, jak na tom jsme."
     
    "Příprava byla perfektní, zápasy s ruskými kluby pro nás byly největší přínos. Myslím si, že jsme dobře připravení, a nedáváme si malé cíle. Každý zápas chceme vyhrát, kvalita týmu je obrovská, což jsme ukázali v přípravě. Ve čtvrtek začínáme a doufám v to nejlepší," uvedl Jiří Novotný.
     
    Děkuje vedení za všechny hráče a za všechnu odvedenou práci.
     
    Slova se ujímá Jiří Novotný.
     
    "Zranil se nám MacIntyre, tak jsme povolali Melichečíka, v obraně je vše v pořádku, v útoku nebude připraven Juraj Mikúš, který doléčuje zranění z letošního MS," uvedl Jandač.
     
    Jandač: "Přípravu nechci přeceňovat, v dobrých věcech chceme pokračovat a horší eliminovat."
     
    Úvodní slovo si vzal Josef Jandač, který okomentuje přípravu.
     
    Dnešní tiskové konference se zúčastní generální manažer HC LEV Normunds Sejejs, hlavní trenér Josef Jandač a z hráčů Jiří Novotný.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Karolína Antošová