Tisková konference HC Plzeň (kon.)
konec
Tisková konference HC Plzeň 1929

Pátek 07.09.2012, 12:30Tiskové konference
     
    Děkuji Vám za pozornost při sledování dnešní tiskové konference a s konstatování, že od nové sezóny se plzeňský klub bude jmenovat HC ŠKODA Plzeň. Na shledanou. (12:59:37)
     
    Tisková konference byla ukončena. Novináři nyní dostali prostor pro individuální rozhovory.
     
    Martin Straka: "Docela se mi ulevilo a jsem rád, že se můžu nyní více věnovat sportovní části a už ne tolik práci v kanceláři."
     
    Ing. Kateřina Říhová: " Z naší strany došlo k definitivnímu potvrzení spolupráce dnes ráno, kdy vlastník naší společnosti, ruská společnost OMZ posvětila podporu."
     
    Martin Straka: "Máme domluvu, že budu minimálně ještě sezónu hrát."
     
    Josef Bernard: "Nyní se mohou lidé v klubu plně věnovat sportovnímu chodu a to shánění peněz nyní nebude tak těžké."
     
    Ing. Kateřina Říhová: "Naše aktivity v podporování různých akcí jsou hodně rozsáhlé a nyní jsme se rozhodli, že se zaměříme na hokej."
     
    Josef Bernard: "Náš příspěvek se nyní zdvojnásobí a navíc se naše partnerská společnost Škoda JS stane druhým nejvýznamnějším subjektem v chodu klubu."
     
    Nyní proběhlo představení nových dresů klubu. Přední straně dominuje okřídlený šíp. Nic více. Je to takové trochu retro, jak řekli zúčastnění.
     
    Martin Straka: Já bych chtěl na závěr poděkovat oběma firmám. Fanoušci při našich zápasech stejně řvou Škodovka, takže je to i krok k nim. Když jsem tady začínal s hokejem, tak to byla Škoda Plzeň, teď jsem na konci a je to znovu Škoda Plzeň."
     
    Na závěr první části má slovo generální manažer a kapitán týmu Martin Straka.
     
    Ing. Kateřina Říhová: "Jsme rádi, že se můžeme spojit s plzeňským klubem a můžeme mu pomoci. I v našich projektech se spojujeme s různými subjekty a nyní jsme rádi, že se můžeme spojit s plzeňským hokejem a doufám, že se dočkáme zajímavého úspěchu v nové sezóně."
     
    Jako další bude hovořit paní Ing. Kateřina Říhová, personální ředitelka Škoda JS a.s.
     
    Josef Bernard: " Nyní jsme ve stavu, kdy začínáme podporovat hokejový klub dvojnásobnou částkou. Rozšiřujeme tak opět naše aktivity v Plzni. Naším velkým projektem je třeba Techmania."
     
    Jako další bude hovořit ředitel Škoda Transportation Josef Bernard.
     
    Václav Jáchim: "Důvod proč jsme se zde sešli, je abychom představili důležitou změnu v dějinách lubu. Od této chvíle se bude klub jmenovat HC ŠKODA PLZEŇ"
     
    Jako první zahajuje svůj proslov ředitel klubu Václav Jáchim.
     
    Dnešní tiskové konference se zúčastní ředitel klubu Václav Jáchim, generální manažer Martin Straka, generální ředitel Škoda Transportation Josef Bernard a personální ředitelka Škoda JS a.s. Ing. Kateřina Bernardová.
     
    Názvy plzeňského hokejového klubu
    Klub založen 1929 jako odbor ledního hokeje při Viktorii Plzeň.

    Změny názvu:
    1948 – Sokol Plzeň IV
    1953 – Leninovy závody
    1952 – Spartak Plzeň
    1965 – Škoda Plzeň
    1994 – HC Interconex Plzeň
    1995 – HC ZKZ Plzeň
    1997 – HC Keramika Plzeň
    2003 - HC Lasselsberger Plzeň
    2009 - HC Plzeň 1929
    2012 - ???
     
    Hezké páteční odpoledne, za malou chvíli začne tisková konference extraligového klubu, která by měla přinést informace ke změně názvu. O průběhu tiskové konference Vás budeme informovat prostřednictvím našeho online přenosu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:30.

    Jakub Vais