Karviná – Vlašim 0:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Znojmo 1:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
1:0 (0:0)
1. SC Znojmo FK
Neděle 09.09.2012, 17:00 • Ďolíček, Praha - Vršovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    A Moravec tímto dohrál, na poslední vteřinky ho nahrazuje Šiml.
     
    90
    Na hřišti zůstal ležet domácí Hauer, kterého mimo hru zkopnul Nepožitek. Sudí Nenadál poté k překvapení všech hostujících hráčů vytáhl na radu pomezní Ratajové červenou kartu!
     
    85
    Budínský nechtěl po faulu odstoupit od míče, a jelikož ho Nepožitek zblízka trefil, dostává domácí záložník žlutou kartu.
     
    83
    Petra Nerada nahrazuje na trávníku Lukáš Budínský.
     
    73
    Bartek se uvolil po levé straně, seběhl si až na roh velkého vápna, odkud vyslal jedovatou střelu na protější tyč. Jeho rána skončila jen těsně vedle.
     
    71
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Bartek vyslal na znojemskou bránu dvě střely. Tu první zablokoval kapitán Jonov, ta druhá už ale prošla až ke Hrubému, který ji s obtíži dokázal vyrazit. Míč se však dokutálel jen k JAKUBU RADOVI, jenž ho nekompromisně poslal do sítě! Znojemští reklamovali ofsajd, praporek sudí Ratajové však zůstal dole.
     
    70
    Helísek se uvolnil až do vápna, ale jeho střela byla zblokována domácí obranou. Míč se ale odrazil na kopačky Buchty, který stál na hranici velkého vápna a ihned vypálil. Jeho pumelice jen těsně minula levou tyč Sňozíkovy brány!
     
    69
    Střídá i Znojmo. Vašíček jde do boje místo Manduly.
     
    66
    První střídání dnešního zápasu. Vladimíra Bálka nahrazuje čerstvý Roman Potočný.
     
    65
    O chvíli později už ale za obdobný zákrok v témže místě proti stejnému hráči vidí Avdič žlutou kartu.
     
    58
    Moravec se dostal do úniku po pravém křídle, odkud precizně našel nabíhajícího Bálka. Domácí útočník však z gólové pozice míč poslal hlavou trestuhodně mimo znojemskou bránu.
     
    22
    Bartek se řítil společně s Bálkem na jediného obránce, což dobře viděl stoper Jonov a Bartka zastavil faulem za tmavě žlutou kartu.
     
    19
    Moravec si seběhl skoro až k rohovému praporku odkud poslal na první pohled přetažený centr nad vápno, ale jeho míč díky tomu přeletěl brankáře Hrubého a dostal se až na hlavu Bartka, jehož vyslaný projektil jen těsně přeletěl břevno branky Znojma.

    Václav Baumann

    Petr Brabec

    Branky: 71. Rada

    Karty:   85. Budínský (BOH) - 22. Jonov (ZNO), 65. Avdič (ZNO)   90. Nepožitek (ZNO)


    Bohemians Praha 1905: Sňozík - Hauer, Jindřišek, Bartek, Kalina, Šmíd, Moravec (90. Šiml), Rada, Nerad (83. Budínský), Cseh, Bálek (66. Potočný)
    1. SC Znojmo FK: Hrubý - Avdič, Jonov, Mandula (69. Vašíček), Sukup, Nepožitek, Okleštěk, Buchta, Helísek, Lacko, Hříbek

    Rozhodčí: Nenadál - Zeman, Ratajová

    Diváci: 3546
    bahis siteleri