Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice (kon.) | Tisková konference českého paralympijského týmu (kon.)
Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
konec
Tisková konference HC Slavia Praha

Středa 12.09.2012, 11:00Tiskové konference
     
    Tisková konference končí, děkuji za pozornost. (11:31:51)
     
    Vladimír Růžička: "Zdravotně jsme 100% v pořádku."
     
    Petr Kadlec: "V kabině je super parta. Osa týmu zůstala stejná, takže se toho moc nezměnilo. Už se těšíme na novou sezonu."
     
    "Petr Kadlec je podle mě nejlepší obránce v extralize, chceme ho tu co nejdéle udržet."
     
    "Všechny týmy budou nervózní, protože ta liga bude hodně vyrovnaná."
     
    "S novým stylem baráže se toho moc nezmění. Ale padají už dva týmy a je to hodně otevřené. Na druhou stranu pro diváky to bude atraktivnější. Já to kvituji, protože my jsme tímhle systémem tehdy postoupili do extraligy."
     
    "Představuji si od něj, aby využil svou rychlost. Není to sice střelec, ale počítám s tím, že nějaké góly by měl dát."
     
    Růžička o Janu Stránském: "Potřebovali jsme praváky. Měl jsem ho vyhlédnutého už před dvěma lety. Uvidíme, jak se mu bude dařit, tady bude hrát jiný hokej než v Plzni."
     
    Petr Kadlec: "Snad atmosféra v O2 areně nebude komorní, na derby je to tam parádní, tak to snad bude i na ostatní zápasy."
     
    "K výluce se opravdu nechci vyjadřovat. Jestli přijde Jan Hejda, to zatím nevím. Navíc byl loňskou sezonu zraněný a měl něco se zápěstím. Navíc s rodinou do zámoří už odcestoval, protože má malé děti a chodí do školy."
     
    Vladimír Růžička mluví o Hertlovi: "Tento hráč určitě prostor opět dostávat bude. Všichni víte, že pode mnou hrají hráči, kteří hrají dobře. Chtěl bych, aby hrál druhého centra."
     
    "Řádově jsme zhruba kolem 100 milionů, pak záleží, jestli se dostaneme do play-off a kam v něm dojdeme."
     
    Vladimír Pitter o rozpočtu: "Play-off pro nás je určitě zajímavé, příjem se při něm rapidně zvyšuje. Rozpočet jsme opět tvořili ve dvou variantách. Máme totiž i krizovou variantu při play-out. Naplnění rozpočtu ja každou sezonu složitější. Nemáme už hlavního partnera Strabag, máme nyní více menších partnerů."
     
    Petr Kadlec o Kallovi: "Ve Slavii nemáme problémy s tím, někoho přivést do kabiny. Snad nám pomůže v přesilovkách, proto jsme ho sem brali."
     
    Vladimír Růžička: "S Jaroslavem Kallou jsme zatím spokojen, všechno v pohodě. Věděli jsme, že někoho takového musíme přivést."
     
    "O2 arena nám vyšla vstříc, jsme bráni jako domácí tým," dodává Pitrer.
     
    Vladimír Pitter, předseda představenstva: "Zástupci Lva s námi nejednali, předpokládám, že si to s O2 arenou budou řešit sami. Pokud by měli zázemí uzpůsobit pro jejich potřeby, tak je to zcela v jejich režii."
     
    Vladimír Růžička: "Kolize se Lvem by v O2 areně být neměla. Zázemí máme svoje a KHL nám do kabiny nezasahuje."
     
    "Zaznamenali jsme s majiteli O2 areny větší vstřícnost. Dokud člověk nepřijde do hlediště, tak jakoby ani nevěděl, že je na Slavii. To chceme změnit."
     
    Hromádka pokračuje: "Chceme oslovit tu část publika, která není skalním fanouškem. Chceme zabavit široké spektrum diváků, včetně rodin s dětmi. Přemýšlíme o dětském sektoru."

    Václav Baumann