Tlačová konferencia po zápase 1. FC Tatran Prešov (kon.) | Tlačová konferencia po zápase AS Trenčín - Spartak (kon.)
Tlačová konferencia po zápase Ružomberok - Senica (kon.) | Tlačová konferencia po zápase ZM - SBA (kon.)
konec
Tlačová konferencia po zápase AS Trenčín - Spartak Myjava

sk Sobota 15.09.2012, 19:30Tiskové konference
     
    Tlačová konferencia sa skončila, z Trenčína vám prajem ešte pekný večer (19:54:15)
     
    ýborný výkon predviedol brankár Myjavy Michal Šulla, ktorý odchytal vôbec prvých celých 90 minút v Corgoň lige. Tréner Hudec sa k jeho výkonu vyjadril takto: "Šulla je vynikajúci brankár, ktorý mal chytať už dávno."
     
    Adrián Guľa, tréner AS Trenčín: Vynikajúci zápas, ktorý mal všetko, čo mal mať. Mal techniku či nasadenie, ale aj krásny gól. Prehra je možno krutá pre súpera, ale taký býva futbal. Som šťastný, ale najšťastnejší som za víťaznú mentalitu. Toto je naša cesta. Posledný gól bol síce taký, aký bol, ale na to je tam rozhodca. Dávam dole klobúk pred chalanmi."
     
    Tréner hostí Ladislav Hudec: Trenčín bol jednoznačne lepší. Pokiaľ nebude u nás viac kamier na zápase a nie jedna, ktorá bude súdiť fauly a ofsajdy, nemá to význam. Vyzeralo to, že zo súboja vzišla penalta. Rozhodca je slabý, môžete ma pokojne pokutovať. Povedal nášmu hráčovi: "Ja som faul nevidel, ale bol." Trenčín takúto pomoc nepotrebuje. Báli sme Trenčína, pretože predvádzajú parádnu hru, to AS Trenčín závidím. Mohli sme zo zápasu vydolovať viac."
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť začína o 19:30.

    Tomáš Kyselica