Standard – Gent 1:2 (kon.)
konec
Standard Lutych
1:2 (1:1)
KAA Gent
Pátek 21.09.2012, 20:30Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    59
    Gent právě vstřelil branku!
    Další neuvěřitelný gól a znovu padl do sítě od obránce domácího týmu. CÉSAR ARZO vystřelil a tečovaná střela letěla do úplně nebráněné brány.
     
    43
    Gent právě vstřelil branku!
    A z ničeho nic je tady vyrovnání. Z nenápadné, ale dobře rozehrané akce hostů nakonec vzešel centr, který krásně ve vzduchu usměřnil k tyči JAJA SOUMAHORO, jehož střelu ještě tečoval Jelle Van Damme a dal si vlastní gól.
     
    25
    Standard právě vstřelil branku!
    Tak tohle si bude obránce hostů Pablo Centrós asi chvíli vyčítat. Po levé straně běžel Vainqueur, který posílal dlouhý pas před bránu na svého spoluhráče, kterého měl pokrytý právě Centrós a u míče byl dříve. Jenže při pokusu odkopnout míč do bezpečí trefil vlastní tyč, od které se míč odrazil k YONI BUYENSOVI, který se před prázdnou bránou nemýlil. Domácí se ujímají vedení.

    Dušan Šitner

    Branky: 25. Buyens - 43. Van Damme (vla.), 59. Arzo

    Karty:   48. Pocognoli (STA), 85. Gonzalez (STA) - 21. Cendrós (GNT), 49. Mboyo (GNT)   47. Ezekiel (STA)


    Standard Lutych: Eiji Kawashima, Ibrahima Cisse (84. Dudu Biton), Laurent Ciman, Jelle Van Damme, Sebastien Pocognoli, William Vainqueur, Yoni Buyens, Ignacio Gonzalez, Luis Manuel Seijas Gunther (69. Frédéric Bulot), Imoh Ezekiel, Maor Buzaglo (70. Batshuayi). Trenér: Ron Jans.
    KAA Gent: Sergio Padt, Rafael Scapini Rafinha, (Juan Alberto Andreu Alvarado) Melli, César Arzo, Pablo Cendrós, Magnus Eriksson (46. Van der Bruggen Hannes), Mamatou N'Diaye , Ibrahima Sory Conté, Valery Nahayo, Ilombé Mboyo , Yaya Soumahoro (86. Jordan Remacle). Trenér: Trond Sollied.

    Rozhodčí: Joeri Van De Velde
    bahis siteleri