Mytišči – Riga 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 4:2 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
Dinamo Riga
Pátek 21.09.2012, 17:30 • Arena Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Hra bez brankáře hostům nevyšla, Žerděv posunul na NIKOLAJE LEMŤJUGOVA, který na červené čáře zamířil a trefil prázdnou klec. Asistence: Nikolaj Žerděv, Ivan Višněvskij.
     
    49:45
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A najednou udeřilo na druhé straně. Niskala najel do pásma, nahrál JONASI ANDERSSONOVI, který takovou žabičkou překvapil Tellqvista, který toho ale moc neviděl přes Cibulskise. Asistence: Janne Niskala, Michail Gluchov.
     
    37:45
    Riga právě vstřelila branku!
    A už je to jen o gól! Niživijs obral za brankou Chudobina domácího obránce, předložil puk na zcela volného ALEXANDRA GIROUXE, který gólmana vymíchal a zasunul! Asistence: Alexandrs Niživijs
     
    36:31
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak přece se Riga dočkala! Po chybné rozehrávce Atlantu zůstali před Chudobinem hned dva hostující hráči a po Johnsonově přiťuknutí střílel MARTINS KARSUMS do prázdné branky. Asistence: Jamie Johnson, Miks Indrašis.
     
    16:53
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A domácí potvrzují svou převahu. ALEXEJ MICHNOV přejel před Tellqvistem právě včas, aby tečoval střelu Jevgenije Nurislamova a puk šel mimo dosah švédského gólmana! Asistence: Jevgenij Nurislamov.
     
    13:24
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí se usadili v pásmu a po několika střeleckých pokusech zakombinovali, Žerděv přes celou šíři kluziště našel JANNE NISKALU a ten střelou z první zvyšuje na 2:0. Využitá přesilovka. Asistence: Nikolaj Žerděv
     
    01:40
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Tak to je rychlý vstup do utkání! JONAS ANDERSSON to vzal na sebe, našel si volný prostor pro střelu a bombou z kruhu na lapačku gólmana Tellqvista otevírá skóre utkání! Bez asistence.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. Andersson, 14. Niskala (Žerděv), 17. Michnov (Nurislamov), 50. Andersson (Niskala, Gluchov), 60. Lemťjugov (Žerděv, Višněvskij) - 37. Karsums (Johnson, Indrašis), 38. Giroux (Niživijs)


    Atlant Mytišči: Galimov (13. Chudobin) - Višněvskij, Petrov, Kosmačjov, Niskala, Nurislamov, Rukavišnikov - Ignaťuškin, Kolcov, Žerděv - Michnov, Engqvist, Lemťjugov - Lindgren, Gluchov, Andersson - Rybakov, Kablukov, Tochitskyj.
    Dinamo Riga: Tellqvist (Jučers) - K. Redlihs, Galvinš, Rekis, Carle, Sotnieks, Cibulskis, Porejs - Karsums, Indrasis, Johnson - Schremp, Džerinš, Meija - Giroux, Niživijs, Daugavinš - Lipsbergs, Ivanans, Bičevskis - Biezais.

    Rozhodčí: Anisimov, Buturlin - Majtak, Pronskich

    Diváci: 6 150
    bahis siteleri