Slovan Bratislava – Nitra 5:2 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
5:2 (4:1)
FC Nitra
Pátek 21.09.2012, 17:30Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    58
    Slovan právě vstřelil branku!

    Domácí z ničeho nic vedou 5:2, když z velké dálky vystřelil JURAJ HALENÁR, jeho ránu hodně podcenil gólman Chudý, jenž míč sice zasáhl, jenže nedokázal ho vytlačit mimo tři tyče.
     
    51
    Nitra právě vstřelila branku!
    Hosté kopali přímý kop a trochu překvapivě snižují na 4:2, když střelu CLÉBERA SILVY NASCIMENTA tečovala zeď a brankář Putnocký neměl nárok.
     
    38
    Slovan právě vstřelil branku!
    Také Kladrubský si připsal druhou gólovou přihrávku, když parádním pasem za obranu našel LESTERA PELTIERA, který sám před brankářem Chudým nezaváhal.
     
    27
    Nitra právě vstřelila branku!
    Po velké chybě Lukšíka získal míč Cléber, okamžitě ho předložil MARTINU BOSZORÁDOVI, který v dobré střelecké pozici nezaváhal - 3:1!
     
    22
    Slovan právě vstřelil branku!
    Kladrubský na hranici vápna přiťukl balon FILIPU HLOHOVSKÉMU, který pohodlně potřetí překonává brankáře Chudého. Domácí vedou již 3:0!
     
    18
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hlohovský si připisuje další gólovou přihrávku. Jeho centr do vápna se snesl přímo k NICOLASU GOROSITOVI, který pohodlně zvyšuje na 2:0 pro Slovan!
     
    9
    Slovan právě vstřelil branku!
    Po centru Hlohovského se míč dostal až na zadní tyč k JURAJI HALENÁROVI a domácí kanonýr ranou bez přípravy posílá Slovan do vedení.

    Petr Bílek

    Branky: 9. Halenár, 18. Gorosito, 22. Hlohovský, 38. Peltier, 58. Halenár - 27. Boszorád, 51. Cléber

    Karty:   89. Harbuľák (NIT)


    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký - Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Lukšík, Kopúnek, Halenár, Kladrubský (56. Sabo), Hlohovský, Peltier (66. Meszároš), Szarka
    FC Nitra: Chudý - Harbuľák, Šimončič, Paukner, Mičic (46. Grman), Moravčík, Cléber, Boszorád (68. Zelenický), Gajdoš, Kruopa, Kotora

    Diváci: 1789
    bahis siteleri