Chabarovsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Novokuzněck – Minsk 5:4 (kon.) | Novosibirsk – Čerepovec 3:0 (kon.)
Ufa – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 6:1 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 2:7 (kon.)
CSKA Moskva – Omsk 1:0 (kon.) | HC Slovan – Barys 4:2 (kon.) | Lev – Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.)
Lev – Югра 4:0 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Severstal Čerepovec
Pondělí 24.09.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina branku nenabídla, přesto si domácí doklouzali pro vítězství. Základ k němu položili již v prvních pěti minutách souboje, poté vycházeli ze zajištěné obrany. Přeji příjemný zbytek dne. (16:15:32)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Hokejisté Čerepovce rozehráli nepřesně, zakázané uvolnění. Devět vteřin před koncem se hráči stěhuji ke Košečkinovi, je rozhodnuto.
     
    59:12
    Domácí střídačka si vyžádala oddechový čas! Vhazuje se před Glassem.
     
    58:46
    Kazionov držel puk v rohu útočného pásma, ale spoluhráčům šanci připravit nedokázal. Sibir následně postrčil puk do neutrální zóny a střídá.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty základní hrací doby.
     
    56:41
    Šipačov se vydal na výlet středním pásmem, nevedl si špatně. Ale jeho individuální průnik posléze zmařil ofsajd.
     
    55:30
    Hosté zvyšují tempo, začínají diktovat tempo hry. Usilují o kontaktní zásah, od něhož by se mohli odrazit. Zatím neúspěšně, defenziva Novosibirsku pracuje precizně.
     
    54:49
    První útočná letka Čerepovce kroužila před brankářem Glassem, ten ale nemusel ani jednou zasahovat. Dvě střely byly zblokované, puk se poté dotkl ochranné sítě.
     
    53:10
    Domácí v pěti, soupeři se přesilovka nepovedla.
     
    52:00
    Kopějkin utekl hostující obraně! V oslabení mohl skórovat, blafák mu ale nevyšel zrovna podle představ. Měl velkou rychlost, dostal se až příliš blízko k brance.
     
    51:09
    Šumakov obdržel dvouminutový trest za vysokou hůl, přesilová hra Severstalu.
     
    50:06
    Novosibirsk předvedl obrovský tlak do brány! Zadák Kulda nahodil kotouč před brankáře, opakovaně dorážel Zajcev a Enlund. Gólman se štěstím své teritorium uhájil.
     
    49:20
    Soupeř naopak na Košečkina podniká jeden ofenzivní nájezd za druhým. Šumakov přenechal puk Sannikovovi, ten zakončil nedůrazně.
     
    48:01
    Hostující obránce Andersen míchá s pukem za vlastní klecí a vyčkává na střídající spoluhráče. Útoky Čerepovce nyní často končí již ve středním pásmu.
     
    46:30
    Rána Axjonenka se ke Košečkinovi ani nedostala, černá pryž byla sražena vysoko nad branku do ochranné sítě.
     
    45:59
    Drugov zrychlil na pravém křídle a za spodní hranice kruhu vypálil. Pokusu nedal přesnost, atakovali jej dva zadáci. Puk se pouze obtiskl gólmanovi na hrudi.
     
    44:18
    Svižnou pasáž přerušil ofsajd hostujícího týmu. Karavajev vzápětí od levého mantinelu prověřil Košečkinovu pozornost, brankář zakročil vyrážečkou.
     
    43:07
    Hra se přesouvá z jedné strany na druhou. Jemeljejev vnikl do pásma a švihem pálil přes hráče, puk byl sražen do rohu kluziště.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 3. Kulda, 5. Kudroč (Lehterä, Enlund), 37. Soloduchin (Nikitěnko)


    HC Sibir Novosibirsk: Glass (Gajdučenko) – Zajcev, Kulda, Alexejev, Kudroč, Safronov, Axjonenko, Ignatovič, Karavajev – Lehterä, Enlund, Krivonožkin – Kopějkin, Drugov, Osipov – Stěpanov, Nikitěnko, Soloduchin – Šumakov, Sannikov, Vorošilo.
    Severstal Čerepovec: Košečkin (Grigorjev) – Rjazancev, Čáslava, Laakso, Andersen, Jegoršev, Stasenko, Popov, Kazakovcev – Bergfors, Ketov, Šipačov – Lehtonen, Stoljarov, Běrdnikov – Kazionov, Bučněvič, Jemeljejev – Gimbatov, Kovyršin, Zemčenko.
    bahis siteleri