Düsseldorf – Schalke 2:2 (kon.)
konec
Fortuna Düsseldorf
2:2 (0:2)
FC Schalke 04
Pátek 28.09.2012, 20:30 • Esprit Arena, Düsseldorf • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    83
    Autor předchozí kombinace i dvou branek Daniu Schahin jde za velkého aplausu ze hřiště. Na zbytek utkání se na hřiště dostane Du-Ri Cha.
     
    81
    Další obrovská šance Fortuny Düsseldorf!!! Schahin potíhl míč po levé straně a nakonec i odcentroval, ale míč se od Unnerstalla odrazil mimo dosah někoho z domácích!
     
    80
    Hosté ještě jednou a naposledy střídají. Huntelaar sice dnes dal gól, ale v dalších akcích selhal. Na trávník míří místo něj Chinedu Obasi.
     
    79
    Hosté střídají. Místo Tranquila Barnetty jde na trávník Julian Draxler.
     
    78
    A domácí mohli jít do vedení v zápase! Při zakončení chyběl Ilsövi jeden jediný krok!
     
    77
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do rychlého kontru. Bylo jich na útočné polovině čtyři na osm, ale i přesto došlo na centr do pokutového území a Papadopoulos lehce zaváhala DANI SCHAHIN toho využil k vyrovnávací brance!
     
    73
    Hosté poprvé dnes střídají. Do hry jde Marco Höger místo Jermaina Jonese.
     
    67
    Další velká šance pro Fortunu! Unnerstall musel předvést opět výtečný zákrok!
     
    67
    Fortuna hraje diametrálně jinak a z toho plynou i fauly hostů. Za faul na Kruseho dostal žlutou kartu Jermaine Jones.
     
    66
    Obrovská a tutová šance pro Schalke! Míč se dostal ke Klaasi-Janu Huntelaarovi, který byl sám před Gieferem, ale zakončil pouze do brankáře! To byla velká tutovka!
     
    60
    Do protiútoku se dostal Ibrahim Afellay, který si pohlídal ofsajdovou linii a nakonec zakončil přesně, ale brankář Giefer míč zasáhl loktem, což stačilo na usměrnění míče mimo branku!
     
    56
    Druhé dnešní střídání. Ze hry jde nevýrazný záložník nebo také útočník domácích Andrej Voronin a nahrazuje ho Ken Ilsö.
     
    48
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Tak to je jako blesk z čistého nebe. První a ne moc povedená akce Fortuny končí gólem. Míč propadl mezi obránci až k DANIMU SCHAHINOVI, který zřejmě kolenem zasáhl míč, který zapadl těsně pod břevno branky!
     
    46
    Na trávníku se rozcvičují náhradníci. Na trávník jde od začátku půle na domácí straně Stefan Reisinger, který nahradí Bodzeka.
     
    35
    Ibrahim Afellay provedl skvěle další akci a Jens Langeneke musel faulovat, jinak by to zavánělo i gólem! Zastavení bylo za cenu žluté karty.
     
    20
    Schalke právě vstřelilo branku!
    A po standardní situaci jdou hosté už do dvoubrankového vedení! Na rozehrávku a míč letící do vápna si naskočil JOEL MATIP!
     
    13
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Schalke jde do vedení po parádní akci. KLAAS-JAN HUNTELAAR po přihrávce prošel mezi dvěma hráči a střelou z dobrých dvaceti metrů skóroval přesně k tyči a Fortuna poprvé v sezóně inkasuje!
     
    5
    Mírné zaváhání a domácí se toho hned pokusili využít! Po sérii krátkých centrů se míč dostal na hlavu Daniho Schahina, který nemířil vůbec zle!

    Jakub Vais

    Branky: 48. Schahin, 77. Schahin - 13. Huntelaar, 20. Matip

    Karty:   35. Langeneke (DSF) - 67. Jones (SCH)


    Fortuna Düsseldorf: Giefer - Levels, Malezas, Langeneke, J. van den Bergh - Bodzek, O. Fink - Kruse, Voronin, Lambertz - Schahin.
    FC Schalke 04: Unnerstall - Höwedes, Matip, K. Papadopoulos, Fuchs - J. Jones, Neustädter - Barnetta, Holtby, Afellay - Huntelaar.

    Rozhodčí: Gagelmann - Anklam, Thielert - Petersen
    bahis siteleri