Jihlava – Plzeň 4:1 (kon.) | Karviná – Kladno 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Vlašim 3:1 (kon.)
Most – Jindřichův Hradec 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Letohrad 2:3 (kon.)
konec
SK Jihlava
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HBC Plzeň
Neděle 30.09.2012, 11:00CROSSDOCK Extraliga
     
    44:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkali. Po buly se do míčku opřel MICHAL SLANEC a prostřelil jihlavského brankáře. Ten si tak první shootout v extralize nepřipíše. Asistence: Jiří Benedikt.
     
    38:50
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jakub Vávrů vyhrál vhazování v útočném pásmu na LUKÁŠE GREGORA. Miláček domácích fanoušků zavřel oči, vypálil a prudká střela končí v síti! Domácí vedou 4:0. Asistence: Jakub Vávrů.
     
    26:45
    Jihlava právě vstřelila branku!
    A je po zápase. ROMAN SMUTNÝ se uvolnil mezi kruhy a propálil brankáře Marka. Obrana hostí krutě zaspala. Aréna bouří! Domácí vedou už 3:0. Bez asistence.
     
    26:35
    Jihlava právě vstřelila branku!
    To byl obrovský kiks Hofmeistera, kterému se na červené čáře zamotal míček mezi nohy. Toho využil LADISLAV HOMOLA a sólový únik zakončuje přesnou střelou pod nesmyslně padjícím Markem. Bez asistence.
     
    02:19
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají. Autorem první branky v utkání je kapitán ROMAN SMUTNÝ. Asistence: Pavel Píbil, Štěpán Brázda.

    Pavel Zeman

    Branky a nahrávky: 3. Smutný (Píbil, Brázda), 27. Homola, 27. Smutný, 39. Gregor (Vávrů) - 45. Slanec (Benedikt J.)


    SK Jihlava: Humlíček (Ježek) - Blaško, Gregor, Homola, Dlabaja, Jakoubek - Píbil, Kafka, Digrin - Bázda, Smutný, Jobák - Fiala, Vávrů, Průcha
    HBC Plzeň: Marek (Ulč) - Slanec, Edl, Beránek, Chowaniec, Valenta, Malík, Hofmeister - Benedikt O., Kejř, Benedikt J. - Malý, Průcha, Ondra - Krásný, Liška, Gřonka

    Rozhodčí: Černý, Prudík

    Diváci: 47