Omsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:2 (po s.n.)
Jekatěrinburg – Lev 3:5 (kon.) | Barys – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Novokuzněck 4:3 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 5:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Riga – Ufa 2:3 (po pr.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:5 (2:1, 0:2, 1:2)
Lev Praha
Pondělí 01.10.2012, 15:00 • Jekatěrinburg Stadion. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Lev Praha právě vstřelil branku!

    Jenže ERIK CHRISTENSEN dává důležitý gól. Na červené čáře vystihl špatnou rozehrávku soupeře, upaloval na bránu a pak ji bez problémů trefil. Dramatický duel tak Lev dotáhne do vítězného konce. Asistence: Jiří Novotný.
     
    57:40
    Mezeiovu bombu tečoval Josef Straka a jen to v hledišti zahučelo. Kotouč těsně míjí levou Pöpperleho tyčku. To byla super šance na vyrovnání. Lev ale stále vede o gól.
     
    56:28
    Bude se vylučovat. Pronin byl faulován Řepíkem, který ho stáhl takovým zápasnickým chvatem a další drama je zde.
     
    51:21
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!

    Je sníženo. Tak to bylo velice rychlé a fauly Lva jsou potrestány. Ve dvojnásobné přesilovce propálil Pöpperleho obránce DENIS SOKOLOV. Tlak domácích bude stále pokračovat. Asistence: Branislav Mezei.
     
    51:05
    Němec vyhazuje do bezpečí. Jenže Straka dostal úder hokejkou do obličeje a budou se ještě dít věci. Vyloučen je Mikúš.
     
    51:02
    Na trestnou míří Luboš Bartečko, je zde možná jedna z posledních možností, aby se Avtomobilist dostal zpět do utkání.
     
    47:38
    Nebylo nic moc platné, Čistjakov narazil na mantinel Surového a Lev si zahraje další početní výhodu. Před pár minutami dokázal jednu takovou využít.
     
    47:10
    Oddechový čas pro domácího trenéra.
     
    46:02
    Lev Praha právě vstřelil branku!

    Kdo však ruského gólmana překvapil, tím se stal JURAJ MIKÚŠ. V přesilovce napálil bez nějakých rozpaků na bránu a kotouč končí překvapivě za zády Lobanova. Možná měl trochu zakrytý výhled, ale taková střela by se prostě chytat měla. Každopádně Lev odskakuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Erik Christensen.
     
    44:27
    Lev si zahraje přesilovku, na trestné sedí Simakov.
     
    43:43
    I na druhé straně byla k vidění velká šance. Voráček napálil do betonů Lobanova, od nich se puk odrazil před najíždějícího Christensena, ale tomu dokázal v hodině dvanáctné nadzvednout hůl jeden z domácích obránců.
     
    42:40
    Fantastický Pöpperle, který chytá samostatný nájezd Malychina. Ruský útočník si gólmana položil, ale nedokázal zvednout kotouč nad jeho betony. Reprezentant Česka se roztáhl na brankovišti, nenechal se rozhodit a především neinkasoval. Lev mu může hodně děkovat.
     
    39:46
    Jenže další faul Lva Praha, Marcel Hossa dost netakticky zastavil Simakova a putuje na dvě minuty.
     
    38:40
    Trochu přísné vyloučení, na trestné sedí hostující Novotný.
     
    37:48
    Lev Praha právě vstřelil branku!

    Hosté sice nevyužili přesilovku, ale o pár vteřin později jdou přeci jen do vedení. Z dobré pozice vypálil pohotově útočník TOMÁŠ SUROVÝ a rázem je utkání překlopeno na stranu Pražanů. Slovenský reprezentant málem protrhl síť Lobanovovy svatyně. To byla skutečně rána jako z děla. Asistence: Michal Řepík.
     
    34:15
    Bude se vylučovat, Řepíka musel faulovat Menšikov. Útočník Lva se již řítil do slibného brejku, ale ten nedokončil. Trestné střílení se v tomto případě nekoná.
     
    33:15
    Tak to je velká škoda. V akci byl Juraj Mikúš, pro změnu asi nejlepší hráč Lva. Skvělý zákrok předvedl domácí Lobanov, který gymnastickým rozštěpem zastavil kotouč. Diváci jej za to tento zákrok ocenili bouřlivým potleskem.
     
    26:46
    Lev bude hrát v oslabení, za katrem sedí Karamnov.
     
    20:55
    Lev Praha právě vstřelil branku!

    Sice hosté nevstoupili do této třetiny nějak oslnivě, ale povedlo se jim hned z prvního útoku vyrovnat. Kanaďan ERIK CHRISTENSEN stál přesně tam, kde stát měl. Voráček mu předložil kotouč na zlatém podnose a pro kanonýra Pražanů již nebyl problém dopravit puk do opuštěné klece. Asistence: Jakub Voráček.
     
    18:10
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!

    Ve čtvrtém největším ruském městě se mění skóre. EDUARD GIMATOV možná někdy viděl, jak provádí nájezdy zlínský Martin Hamrlík. Přesně podle jeho vzoru se rozjel ke kraji mantinelu, odtam se přesunul mezi kruhy a svou střelou bezpečně uklidil kotouč do Pöpperleho brány. Docela velká škoda, Lev byl v posledních minutách aktivnější, ale nechal si ujet Gimatova a ten už si věděl z trestného střílení rady.
     
    18:10
    Jako bych to přivolal. Za sražení Gimatova je nařízenou trestné střílení. Němcovi už nic jiného nezbylo a musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Pochválit je třeba Špirka, který nádherným pasem přes celé hřiště a za obranu, poslal do brejku právě Gimatova. Ten se chystá k exekuci hokejové penalty.
     
    09:00
    Lev Praha právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno. Úvod přesilovky nic moc, ale potom na to Lev pořádně šlálp. Ondřej Němec napálil puk na domácího brankáře a zřejmě před ním ještě tečoval kotouč JURAJ MIKÚŠ. Český tým tak dokázal využít početní výhodu. Asistence: Ondřej Němec, Marcel Hossa. Možná se tato branka ještě dočká formální úpravy v zápise.
     
    08:56
    Lev si zahraje přesilovku. Domácích bylo na ledě šest.
     
    05:23
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!

    Domácí si mohli zahrát přesilovku, ale nakonec si Sersen posedět nemusí. V signalizovaném vyloučení se s notnou dávkou štěstěny prosazuje ALEXANDER SIMAKOV. Pöpperle ač dělal snad i zázráky, na puk nedosáhl. Bez asistence.
     
    01:42
    Hosté si zahrají přesilovku, na trestnou lavici usedá Karamnov.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 6. Simakov, 19. Gimatov (pen.), 52. Sokolov (Mezei) - 9. Mikuš (Němec, Hossa), 21. Christensen (Voráček), 38. Surový (Řepík), 47. Mikúš (Christensen), 60. Christensen (Novotný)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (Borodin) - Mezei, Sokolov, Gusev, Makarov D., Sazonov, Stěpanov, Menšikov - Špirko, Simakov, Gimatov - Straka, Malychin, Piroš - Strelcov A., Strelcov V., Čistjakov - Makarov K., Pronin, Bulatov - Uctjancev. Trenér: Andrej Šajanov.
    Lev Praha: Pöpperle (Kocián) - Picard, Němec, Mikúš, Oystrick, Sersen, Porseland, Pavlík - Klepiš, Mikúš, Bartečko - Novotný, Christensen, Voráček - Vrána, Surový, Řepík - Hossa, Karamnov, Cingel - Rachůnek. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Dejev, Soin - Zacharenkov, Meňšich
    bahis siteleri