Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 6:4 (kon.) | Jekatěrinburg – HC Slovan 0:1 (kon.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:3 (po s.n.)
Dynamo Moskva – Kazaň 2:0 (kon.) | Doněck – Riga 4:2 (kon.)
po s.n.
SKA Petrohrad
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 03.10.2012, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný souboj v samostatných nájezdech rozhodl až v patnácté sérii NAIL JAKUPOV. Ten si ke dvěma brankám v normální hrací době připisuje i trefu vítěznou.
     
    49:17
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali vyrovnání! Petr Koukal sice sám před Bobrovskim neuspěl, ale dojíždějící NAIL JAKUPOV už se zakončením problémy neměl. Asistence: Petr Koukal, Pavel Vorobjov.
     
    18:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je to tady! ILJA KOVALČUK se ve svém čtvrtém zápase za SKA konečně trefuje! Poděkovat za to může především Viktoru Tichonovovi, který v situaci 2 na 1 zatáhl puk až před gólmana a pak ho předložil na zadní tyč Kovalčukovi, pro kterého už nebyl problém přehodit Sokolovův beton. Asistence: Viktor Tichonov, Igor Makarov.
     
    09:47
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté si vůbec poprvé v utkání vytvořili tlak v útočném pásmu a stálo to zato. Nejprve našel Blochin Berezina, kterého ještě v obrovské šanci vychytal Bobrovskij. Na dorážku NAILA JAKUPOVA už byl ale krátký i on. Asistence: Maxim Berezin.
     
    05:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Krásná individuální akce VLADIMIRA TARASENKA, který se uvolnil na střed hřiště a pokořil Sokolova střelou mezi betony. Domácí tak přesilovou hru využívají. Asistence: Ilja Kovalčuk, Kevin Dallman.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Tarasenko (Kovalčuk, Dallman), 19. Kovalčuk (Tichonov, Makarov) - 10. Jakupov (Berezin), 50. Jakupov (Koukal, P. Vorobjov), 65. Jakupov


    SKA Petrohrad: Bobrovskij (Ivannikov) - Čudinov, D. Vorobjov, Alexandrov, Dallman, Grebeškov, Semjonov, Serkin - Průcha, Martensson, Thoresen - Tichonov, Tarasenko, Kovalčuk - Fjodorov, Burdašov, Arťjuchin - Kučerjavenko, Makarov, Rybin - Něprjajev.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sokolov (Dalton) - Selujanov, Mamašev, Berezin, Blochin, Rozin, Jefremov, Bělov - Jakupov, Koukal, Osala - Subbotin, P. Vorobjov, Poljgalov - Kulikov, Krutov, Komaristij - Chochrjakov, J. Alševskij, S. Alševskij.

    Rozhodčí: Buturlin, Drejev - Menšich, Nazarov
    bahis siteleri