Chievo – Sampdoria 2:1 (kon.) | Janov – Palermo 1:1 (kon.)
konec
Janov CFC
1:1 (0:1)
Palermo FC
Sobota 06.10.2012, 20:45 • Stadio Luigi Ferraris • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Do pokutového území hostů se ještě dostal Cristobal Jorquera, který v něm i upadl, avšak tohle bylo na penaltu málo. Domácí středopolař vidí za svou hereckou vložku žlutou kartu.
     
    85
    Janov naposledy střídá. Boška Jankoviće na trávníku nahradí levák Emiliano Moretti.
     
    80
    Po nahrávce Borriela se na pravé straně dostával k centru Samprisi, avšak ho od míče odzbrojil von Bergen. To se nelíbilo domácímu kapitánovi Jankovićovi, který vidí za protesty žlutou kartu.
     
    75
    Hosté ve stejné minutě naposledy střídají. Střelce branky Giorgiho nahrazuje na trávníku Nicolas Bertolo.
     
    75
    Morganella vidí za faul ve středu hřiště na Seymoura žlutou kartu.
     
    73
    Parádní Frey! Brankář domácích ukázal skvělý zákrok proti ráně Garcii z pokutového území, a tak je stav stále nerozhodný.
     
    69
    Domácí navíc střídají. Bývalý hráč Fiorentiny Vargas nahrazuje na trávníku Cira Immobileho.
     
    61
    A po něm vidíme velmi slušnou příležitost hostů. Nepříliš prudký centr Kurtiće se po teči dostal na hranici velkého vápna, kde se do něj hlavou opřel Muňož a míč jen velmi těsně míjí Freyovu branku. Palermo bude znovu kopat rohový kop.
     
    56
    Domácí Janov teď hosty silně tlačí a ti raději podruhé střídají. Narušit tempo hry se pokusí záložník Jasmin Kurtić, který nahradí svého krajana Iličiće.
     
    55
    Za faul vidí první žlutou kartu pro hosty Steve von Bergen.
     
    53
    Hosté následně střídají, odejde Fabrizio Miccoli, nahradí jej Abel Hernández.
     
    52
    Janov právě vstřelil branku!
    Po rohu vrátil míč na centrujícího Jorqueru hostující Morganella a následný centr přináší domácímu CFC vyrovnání! Centr z pravé strany totiž našel MARCA BORRIELA, který se ve vzduchu prosadil přes Donatiho a prudkou hlavičkou k pravé tyči srovnává stav na 1:1.
     
    45+1
    A v té první byla k vidění další velká příležitost utkání! Na své hlavě jí měl po centru z levé strany Ciro Immobile, avšak proti ní se vyznamenal skvělým zákrokem Samir Ujkani.
     
    45
    V závěru první půle byla k vidění i velká šance Palerma! Z hranice velkého vápna pálil po nahrávce z levé strany Josip Iličić, ale branku netrefil.
     
    44
    První žlutou kartu vidí domácí zadák Cesare Bovo, který ostře sestřelil Giorgiho.
     
    42
    Střídání. Odejde Daniel Tozser a místo něj se na hřiště podívá Cristobal Jorquera.
     
    41
    Největší šance Janova v utkání brankou nekončí. Antonelli skvěle našel na levém křídle Immobileho, který ze strany utíkal na branku Palerma. Mladík v domácím dresu mohl ještě nahrávat, avšak rozhodl se pro individuální zakončení a Ujkani ho vychytal. V pokračující akci ještě vracel patičkou míč do pokutového území Janković, avšak zakončit se již domácím nepovedlo.
     
    28
    Teď se však domácím povedlo skvěle vyšachovat obranu hostů a málem z toho byla branka. Nahrávku před pokutové území patičkou posunul Janković na Immobileho, který našel Borriela. Zkušený útočník domácích poté vysunul na pravou stranu obloučkem opět Cira Immobileho, ale ten v pokutovém území míč nedokázal zkrotit a jemným lobem Ujkaniho klec přestřeluje.
     
    18
    Velká příležitost domácích! Muňoz si příliš neporozuměl a dlouhý míč za obranu hlavičkoval na svého brankáře Ujkaniho. Albánský strážce tří tyčí však proti míči povyběhl a musel se s vypětím sil vracet do své klece, ze které balon na poslední chvíli vyrazil do zámezí.
     
    14
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou ve 14. minutě do vedení 1:0! Kucku u brankové čáry obral o míč Garcia, ten posunul pod sebe na Josipa Iličiće, který přesným centrem našel hlavičku LUIGIHO GIORGIHO. Ten se i přes těsné bránění dokázal prosadit a prudkým zakončením k levé tyči nedal Freyovi šanci.
     
    5
    Slušná šance domácích! Tu si připisuje po špatném odehrání míče Garcii domácí kapitán Boško Janković, který to na branku Ujkaniho zkusil ze zhruba pětadvaceti metrů. Jeho pokus končí jen půlmetr od pravé tyče hostující branky.

    Martin Mišovec

    Branky: 52. Borrielo - 14. Giorgi

    Karty:   44. Bovo (JAN), 80. Janković (JAN), 90+1. Jorquera (JAN) - 55. von Bergen (PLM), 75. Morganella (PLM)


    Janov CFC: Frey - Bovo, Granqvist, Samprisi, Antonelli - Kucka, Toszer (42. Jorquera), Seymour - Janković (85. Moretti), Borriello, Immobile (69. Vargas).

    Trenér: Luigi De Canio

    Palermo FC: Ujkani - Muňoz, Donati, von Bergen - Morganella, Rios, Barreto, Garcia - Iličić (56. Kurtić), Giorgi (75. Bertolo) - Miccoli (53. A. Hernández).

    Trenér: Gian Piero Gasperini

    Rozhodčí: Dino Tommasi - Massimiliano Rosi a Giulio Dobosz
    bahis siteleri