Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.) | Poprad – Skalica 3:2 (po pr.) | Trenčín – Nitra 4:3 (po s.n.)
Piešťany – Martin 2:3 (po s.n.) | Košice – Zvolen 0:0 (zruš.)
zrušeno
HC Košice
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HKM Zvolen
sk Pátek 12.10.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Zápas zrušený!

    Včera vo večerných hodinách vypukol požiar trafostanice v Steel aréne. Iba vďaka okamžitému zásahu SBS a hasičov sa nikomu nič nestalo. Škody boli predbežne vyčíslené na približne 200 000 € a košická hokejová aréna je momentálne bez elektriny. V Steel aréne sa preto ruší nie len dnešný zápas A-mužstva, ale aj všetky ostatné víkendové stretnutia. Na Onlajny.eu teda nenájdete ani nedeľný zápas s Popradom.
    Stretnutia sa samozrejme odohrajú neskôr v náhradných termínoch a Onlajny.eu budú neodmysliteľne pri tom!
    Zachovajte nám Vašu priazeň aj naďalej.

    Prinášame Vám ešte vyjadrenie PR manažéra HC Košice, p. Vojtecha Pettyho:
    „Zrušený je celý víkendový program Steel arény, to znamená všetky hokejové zápasy, či už A-mužstva alebo mládežnícke. Všetci diváci, ktorí si už zakúpili vstupenky, či už na piatkový zápas so Zvolenom alebo nedeľňajší s Popradom, si ich môžu ponechať na náhradné stretnutie alebo môžu požiadať o vrátenie zaplateného vstupného na tom predajnom mieste, kde si vstupenku zakúpili – samozrejme zatiaľ okrem pokladne Steel arény, kde nemáme doposiaľ elektrinu.“ (11:33:53)
     
    Pokiaľ patríte medzi fanúšikov, ktorí radi pri sledovaní hokeja zariskujú aj nejaké to €uro, určite navštívte niektorú zo stávkových kancelárií. Tie majú tento zápas totiž pochopiteľne v ponuke.
    Za favoritov dnes bookmakeri považujú domáci celok, kurz na HC Košice sa pohybuje okolo 1,80. Na výhru bryndziarov zo Zvolena je o niečo vyšší, šplhá sa takmer k 3. Ak to ale vidíte na remízu po šesťdesiatich minútach, svoje peniaze môžte zúročiť s kurzom cca 4,2.
     
    Vítame Vás pri sledovaní textového online prenosu zápasu 10. kola našej najvyššej hokejovej súťaže. Domáci Košičania privítajú na ľade Steel arény Zvolen a tak sa určite máme na čo tešiť.

    HC Košice je tím aktuálne sa nachádzajúci na druhom mieste v tabuľke. Na konte majú oceliari 20 bodov, čo je presne o 9 menej ako ich dnešný súper. Košičania vstúpili do sezóny prehrou na domácom ľade práve proti Zvolenu. V tabuľke im v kolónke výhier svieti 7 (z toho jedna po samostatných nájazdoch - s Nitrou) a na konte majú aj 3 prehry.
    Košičania v priebehu týždňa pozmenili káder hneď trikrát. V pondelok mužstvo posilnil 24 - ročný útoční, odchovanec košického hokeja Tomáš Marcinko. Ten si už svoju tohtosezónnu extraligovú premiéru odkrútil a zaznamenal rovno 2 presné zásahy. V stredu posilnil oceliarov český útočník Štěpán Novotný, ktorého diváci dobre poznajú z pôsobenia v mužstve KHL, Lev Poprad. Práve dnešný šláger bude preňho v metropole východou premiérový. A treťou zmenou v kabíne je odchod útočníka z Českej republiky Pavla Kuběnu. S ním sa klub dohodol na uvoľnení a v dnešnom zápase už pochopiteľne nenastúpi.

    HKM Zvolen je doposiaľ najväčším prekvapením celej súťaže. Bryndziari majú na svojom konte po 10 zápasoch neuveriteľných 10 výhier. Až na jednu (so Žilinou) ich dosiahli všetky po šesťdesiatich minútach. Na konte majú preto 29 bodov a pochopiteľne vedú tabuľku Tipsport extraligy.

    Dnešný šláger kola je zároveň aj mikrosúbojom dvoch najproduktívnejších hráčov celej súťaže. Domáci vicemajster sveta Marcel Haščák má na svojom konte 19 bodov a priečku za ním okupuje Zvolenčan Lukáš Jurík. Premieša sa po dnešnom zápase poradie produktivity? Odpoveď sa určite dozviete. Sledujte Onlajny.eu aj naďalej a vychutnajte si nefalšovaný pôžitok textového prenosu. Dnes sa na Vás teší Veronika Pancuráková.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky:


    HC Košice:
    HKM Zvolen:
    bahis siteleri