Havlíčkův Brod – Olomouc 1:3 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:4 (po pr.) | Šumperk – Jihlava 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Kadaň 1:6 (kon.) | Písek – Hr. Králové 2:5 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Most – Ústí n/L 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
HC Olomouc
Sobota 13.10.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:06
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomoučtí přežili přesilovku a odsakují do dvoubrankového vedení! Libor Kašík si puk v lapačce dlouho nenechal a bleskově rozehrál na volného Jakuba Hermana, který prokázal brilantní přehled o hře a našel za červenou čárou kroužícího RICHARDA DIVIŠE, který pláchl pronásledovatenlům a blafákem vykoupal Daniela Dolejše! Asistence: Jakun Herman a Libor Kašík.
     
    32:56
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomoučtí se opět ujímají vedení a odskakují Rebelům! Matěj Pekr v útočné třetině našel hůl rozjetého Petra Selingra, který si všiml na levém rohu brankoviště číhajícího RICHARDA DIVIŠE, který také kotouč dostal a z první prostřelil domácího brankáře! Asistence: Pavel Selingr a Matěj Pekr.
     
    25:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají přesilovku a po zásluze srovnávají! Nejprve se ke střele po nahrávce Ladislava Rytnauera dostal Marian Morava, ale jeho pokus Kašík dokázal vyrážečkou vyrazit za branku. Tam se puku chopili opět Rebelové a na pravém rohu brankoviště čekal PETR POLODNA, k němuž se odrazil puk po střele Mariana Moravy. Domácí kapitán na nic nečekal a napálil puk za jeho záda! Asistence: Marian Morava a Martin Ondráček.
     
    20:20
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouc začala třetinu výborně a dostává se do vedení! Po chybě Ladislava Rytnauera ve středním pásmu se kupředu vydal Jiří Řípa, který se vyhnul dvěma obráncům a octil se sám před Dolejšem. Domácí muž s maskou mu puk holí vypíchl a následně vznikla mela, v níž se nejlépe zorientoval JAKUB HERMAN, který puk uklidil za záda padajícího Daniela Dolejše! Asistence: Jiří Řípa.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 26. Polodna (Morava, Ondráček) - 21. Herman (Řípa), 33. Diviš (Selingr, Pekr), 39. Diviš (Herman, Kašík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) - Morava "A", Blažek, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil, Novotný - Polodna "C", Endál, Vondráček, Knotek, Fiedler, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil
    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň "C", Ondrušek, Lhotský "A", Valenta, Cartelli, Nedbálek, Houdek, Staněk – Pekr, Řípa, Herman – Švaňhal, Diviš, Selingr "A" – Králík, Kucharczyk, Hampl – Rác, O. Heža, Vodný

    Rozhodčí: Jan Jílek - Petr Kotlík, Roman Zídek

    Diváci: 1022
    bahis siteleri