Real Madrid – Celta Vigo 2:0 (kon.) | Getafe – Levante 0:1 (kon.) | Espanyol – Rayo Vallecano 3:2 (kon.)
Granada – Zaragoza 1:2 (kon.) | Osasuna – Real Betis 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Atlético 0:1 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
0:1 (0:0)
Atlético Madrid
Neděle 21.10.2012, 21:30 • Estadio Anoeta • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    89
    A další žlutá karta! Stáhnout za dres musí domácí Illarramendi hostujícího hráče v těsné blízkosti pokutového území. To bude velká šance pro Atlético!
     
    81
    Za další faul na své polovině vidí žlutou kartu domácí Estrada!
     
    77
    Faul zezadu předvedl hostující Godín a viděl za tento zákrok žlutou kartu. Domácí zahrávají standartní situaci z pravé strany zrhuba ze čtyřiceti metrů... ale jak je již "dobrým" zvykem v tomto utkání, míč končí na kopačkách hostů.
     
    67
    Filipe za faul na vlastní polovině vidí žlutou kartu.
     
    53
    Žlutá karta za faul v blízkosti domácího pokutového území pro Martíneze, za další faul na Falcaa. Rozhodčí k tomu zřejmě přičetl předchozí faul ve vápně, který nepotrestal... hosté zahrávají nebezpečnou standartní situaci!
     
    33
    Drsný faul hostujícího hráče... De la Bella vidí zaslouženě za faul na polovině hřiště žlutou kartu!
     
    24
    Ale domácí propadají, o míč přichází a do rychlého protiútoku sprintoval s míčem na kopačkách García, kterého musel stáhnout za dres domácí Bergara. Za tento zákrok pochopitelně musel dostat žlutou kartu.

    Martin Dvořák

    Branky: 89. Falcao

    Karty:   24. Bergara (RSC), 33. De la Bella (RSC), 53. Martínez (RSC), 81. Estrada (RSC), 89. Illarramendi (RSC) - 67. Filipe (ATM), 77. Godín (ATM)


    Real Sociedad San Sebastian: Zubikarai - Estrada, González, Martinez, De la Bella - Bergara, Illarramendi -Prieto (66. Castro), Vela, Griezmann (84. Ifran) - Agirretxe (79. Pardo)
    Atlético Madrid: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis - Suarez, Gabi - Adrián (85. Costa), R. García (62. Rodríguez), Koke (80. Belözoglu) - Falcao

    Rozhodčí: Ayza Gámez

    Diváci: 32076
    bahis siteleri