Slavia – Tango Brno 0:7 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
0:7 (0:4)
FC Tango Brno
Neděle 21.10.2012, 19:30 • Sportovní hala Slavia • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    34
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A gólostroj Brna pokračuje a znovu to byla futsalová lahůdka. Rick se kličkou zbavil protihráče a poslal míč na zadní tyč přesně do běhu MICHALU SEIDLEROVI, který tak také zaznamenává hattrick.
     
    32
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce Tanga je korunována šestým gólem. MICHAL SEIDLER patou přistrčil míč Belejovi, který svému spoluhráči míč nesobecky předložil před brankovou čáru a takovou příležitost Seidler nemohl zahodit.
     
    21
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    MARTIN BRŮNA se zbavil bránícího protihráče, nic nevymýšlel a poslal míč na bránu, kde jej lehce přizvedl domácí kapitán Matějka mimo dosah Kučery.
     
    15
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Po ráně Kovácse se za Kučerou rozezvučelo břevno, hráči Tanga však pokračovali v akci a ve skrumáži před domácí bránou se opět nejlépe zorientoval MICHAL BELEJ a završil tak svůj hattrick.
     
    11
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Velkého nedorozumění slávistických obránců využívá MICHAL SEIDLER a navyšuje vedení Tanga už na tři góly.
     
    9
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Kovács si všiml u pravé postranní čáry neobsazeného MICHALA BELEJE, jenž nádhernou křížnou střelou do šibenice nedal domácímu brankáři sebemenší šanci.
     
    7
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Spolupráce nejproduktivnějších hráčů Tanga přinesla první gól. Seidler si udělal místo na levé straně, protlačil míč na volného MICHALA BELEJE, jenž se chladnokrevnou kličkou zbavil brankáře a v poklidu zasunul do odkryté brány.

    Pavel Rosendorf

    Branky: 7. Belej (Seidler), 9. Belej (Kovács), 11. Seidler, 15. Belej, 21. Brůna, 32. Seidler (Belej), 34. Seidler (Rick)

    Karty:   25. Vejvoda (SLA), 36. Kroh (SLA)


    SK Slavia Praha: Kučera (Krajč) - Kroh, Vejvoda, Vandas, Kokeš, Čonka, Sop, Hrdina, Havrda, Míča, Rott, Matějka.
    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) - Záruba, Svoboda, Jan Havel, Josef Havel, Rick, Buršík, Chadzidis, Belej, Brůna, Veselovksý, Dornay, Seidler.

    Rozhodčí: Melničuk, Milner

    Diváci: 100