Linköping – Kuopio 3:2 (kon.) | Frölunda – IFK Helsinky 0:8 (kon.)
konec
Frölunda HC
0:8 (0:3, 0:1, 0:4)
IFK Helsinky
Pondělí 22.10.2012, 19:00 • Frölundaborg, Gothenburg. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:09
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Přesilovka využita. ROOPE TALAJA na konci akce, která už nepotřebuje ani komentář. Takové jednoduché branky se střílí snad jen v žáčcích. Talaja byl sám před brankářem a bez problémů zavěsil. Obrana v tu chvíli byla pravděpodobně na párku. Asistence: Ville Varakas.
     
    51:03
    Helsinky právě vstřelily branku!

    ARTTU LUTTINEN posílá další branku do sítě totálně rozložených domácích. Když se to umí, pak je to brnkačka. Jedna klička, druhá klička a přesné zakončení. Frölunda předvádí místy veřejné bruslení, opravdu velice špatný závěr. Asistence: Eero Somervuori.
     
    49:48
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Totální debakl domácího týmu dokonává IIRO PEKARINEN, jenž vypálil od modré tak tvrdě, že kotouč zapadl do sítě bezmocného Galbraitha. Ten toho navíc mnoho neviděl. Kdo by to byl čekal po slibném začátku, že si Indiáni uříznou takovou ostudu. Asistence: Siim Liivik.
     
    45:18
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Dílo je dokonáno. Domácí sice byli v těchto momentech lepším týmem, ale nechali uniknout ARTTU LUTTINENA a ten střelou po ledě překonává Galbraitha popáté. Nelichotivý "bůr" je na světě. Asistence: Ville Varakas.
     
    22:30
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Hosté pokračují v brankostroji. ROOPE TALAJA byl na konci celé akce, kterou vymyslel mozek Granlund. Za bránou našel střelce čtvrté branky Helsinek a začínáme z toho mít trošičku debakl. Asistence: Markus Granlund, Joakim Eriksson.
     
    15:30
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Divoký výsledek z pohledu favorita utkání. JONATHAN JOHNSON neměl problém se zakončení, protože byl před bránou zcela sám a měl dostatek prostoru překonat Galbraitha, který už potřetí inkasuje. Zatím však nestřídá. Asistence: Kristian Tuohilampi.
     
    13:55
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Skóre se opět mění, to jsou věci. Hosté jsou prostě lepším týmem a domácí doplácí na absenci zkušenosti. To VILLE PELTONEN je velezkušeným borcem a finským reprezentantem. Z levého kruhu nyní napřáhl a s pomocí břevna zapadl kotouč do sítě Galbraitha podruhé. Asistence: Kristian Tuohilampi.
     
    04:55
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Ačkoliv hráli aktivněji domácí, Helsinky se dostávají prakticky z první vážnější šance do vedení. JUUSO SALMI si najel do pozice mezikruží a trefuje se přesně do šibenice Galbraitha. Ten dělal co mohl, ale zasáhnout nedokázal. Asistence: Joakim Eriksson.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Salmi (Ericsson J.), 14. Peltonen (Tuohilampi), 16. Johnson (Tuohilampi ), 23. Talaja (Granlund, Eriksson), 46. Luttinen (Varakas), 50. Pekarinen (Liivik), 52. Luttinen (Somervuori), 54. Talaja (Varakas)


    Frölunda HC: Galbraith (Israelsson) - Svedberg, Bohm, Fernholm, Juntunen, Strindö, Rosén, Jacobsson, Blidh - Axelsson, Lasu, Collberg - Haag, Rydahl Wikner, Sundborg - A. Johnson, J. Johnson, Karlsson - Söderquist, Widerström, Lindell.
    IFK Helsinky: Norja (Ortio) - Söderholm, Robidas, Varakas, Tuohilampi, Salmi, Jokila, Kuhta, Kurvinen - Luttinen, Redenbach, Somervuori - Granlund, Ericsson, Talaja - Petrell, Liivik, Pekarinen - Peltonen, O'Sullivan.

    Diváci: 818
    bahis siteleri