N.Novgorod – Petrohrad 4:2 (kon.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 3:4 (po s.n.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 2:7 (kon.)
Minsk – Barys 2:1 (po pr.) | Riga – Jekatěrinburg 6:3 (kon.)
konec
Dinamo Riga
6:3 (2:2, 3:1, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 26.10.2012, 18:30 • Arena Liepaja Metalurgs • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:06
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí celek se usadil v útočném pásmu, PAUL SZCZECHURA vyčíhl odražený kotouč, využil dezorientace obránců Avtomobilistu a překonal ležícího Lobanova.
     
    39:16
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo si ale ještě do přestávky bere zpátky dvoubrankový náskok. ALEXANDRE GIROUX zpoza branky vybídl ke skórování Indrašise, ten se ale s pukem zamotal tak šikovně, že mu jej vrátil před prázdnou branku, do níž také Giroux zakončil. Asistence: Miks Indrašis, Paul Szczechura.
     
    37:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl. Jekatěrinburgu stačilo malé zaváhání Rigy a znovu je to jen o jednu branku. STANISLAV ŽMAKIN si našel volné místo na levém křídle a po ideální přihrávce z úhlu do odkryté branky zkompletoval svůj hattrick. Asistence: Alexandr Strelcov.
     
    32:50
    Riga právě vstřelila branku!
    Znát je to opravdu pořádně. Johnson výborně podržel puk, předal jej za branku Karsumsovi, jenž si na modré všiml volného Sotniekse, jehož ránu zápěstím tečoval za Lobanovova záda MIKS INDRAŠIS. Asistence: Kristaps Sotnieks, Martins Karsums.
     
    26:22
    Riga právě vstřelila branku!
    To byla parádní kombinace prvního útoku Rigy. Karsums vyvezl puk, dal jej do křídla na Indrašise, jenž si všiml před branku najíždějícího JAMIEHO JOHNSONA a naservíroval mu přesnou přihrávku, do které stačilo jen ťuknout, aby Lobanov musel potřetí v tomto utkání vytáhnout puk ze své sítě. Asistence: Miks Indrašis, Martins Karsums.
     
    17:23
    Riga právě vstřelila branku!
    Ihned po buly se puk dostal na modrou ke KRISJANISI REDLIHSOVI, jenž tvrdou ránou prostřelil Lobanova. Bez asistence.
     
    14:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tato přesilovka Avtomobilistu vypadala úplně jinak a opět se po šťastném zásahu raduje STANISLAVA ŽMAKINA. Toho za brankou našel Strelcov, útočník hostí vytáhl puk před Tellqvista a záhadným způsobem jej překonal. Asistence: Alexandr Strelcov.
     
    11:40
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    To je ale velké zaváhání Rigy. Redlihs upadl při bránění STANISLAVA ŽMAKINA, jenž se kolem něj prohnal a svůj samostatný únik zakončil srovnáním na 1:1 mezi Tellqvistovy betony. Bez asistence.
     
    01:25
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí okamžitě využívají přesilovku. Puk si dlouho vyměňovali Karsums s Galvinšem, který po chvíli napřáhl, Lobanov jeho střelu jen vyrazil k MIKSI INDRAŠISOVI, který ji zametl do branky. Asistence: Guntis Galvinš, Martins Karsums.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 2. Indrašis (Galvinš, Karsums), 18. Redlihs, 27. Johnson (Indrašis, Karsums), 33. Indrašis (Sotnieks, Karsums), 40. Giroux (Indrašis, Szczechura), 48. Szczechura - 12. Žmakin, 15. Žmakin (Strelcov), 38. Žmakin (Strelcov)


    Dinamo Riga: Tellqvist (Gudlevskis) - Rekis, Galvinš, Lavinš, Cibulskis, K. Redlihs, Sotnieks - Karsums, Indrašis, Johnson - Giroux, Niživij, Szczechura - Schremp, Džerinš, Daugavinš - Ivanans, Meija, Bičevskis, Biezajs
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (Borodin) - Mezei, Sokokolov, Sazonov, Juksejev, Gusev, Trjamkin, Kurbatov - Špirko, Simakov, Žmakin - Pronin, Zavaruchin, Gimatov - Jemelejev, Makarov, Bulatov - Strelcov, Čistjakov, Malychin

    Rozhodčí: Kiseljov, Safiullov - Goljak, Dědjulja
    bahis siteleri