Česko – Kuvajt 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (1:0)
Kuvajt
Sobota 03.11.2012, 13:00 • Indoor Stadium Huamark • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    40
    Kuvajt právě vstřelil branku!


    ABDULRAHMAN ALTAWAIL je dalším, kdo v krátké době dává gól do sítě Česka! Závěr patří zcela jednoznačně Kuvajtu, který se ještě může pokusit o zázrak a vyrovnat stav utkání, i když mnoho času jim k tomu již nezbývá.
     
    38
    Kuvajt právě vstřelil branku!


    HAMAD AL AWADHI ještě dramatizuje závěr utkání, přesnou střelou snižuje a zároveň dává první branku Kuvajtu. Závěr bude ještě hodně dramatický!
     
    35
    Česko právě vstřelilo branku!


    TOMÁŠ KOUDELKA je třetím úspěšným střelcem v sestavě České republiky. Díky dobře načasovanému oddechovému času se podařilo přerušit tlak Kuvajtu a krátce poté se České dostává možná do rozhodujícího trháku!
     
    23
    Česko právě vstřelilo branku!


    Úspěšně zakončená útočná kombinace, na jejímž koci byla pěkná střela MICHALA BELEJE, která prošla za záda Mhisena. Výborně, to je důležitý gól!
     
    5
    Česko právě vstřelilo branku!


    Díky pěkné střele MARKA KOPECKÉHO se dostáváme do vedení!

    Martin Dvořák

    Branky: 5. Kopecký, 23. Belej, 35. Koudelka - 38. Al Awadhi, 40. Altawail

    Karty:   11. Kovacs (CZE), 29. Kopecký (CZE), 37. Janovský (CZE), 40. Slováček (CZE) - 18. Almutairi (KUV)   40. Almutairi (KUV)


    Česko: Gerčák - Slováček, Novotný, Rešetár, Kopecký (Žďánský - Koudelka, Cupák, Kovacs, Seidler, Belej, Sláma, Janovský)
    Kuvajt: Mhisen - Almosabehi, Alfarsi, Altawail, Almutairi (Hayat - Albedaih, Hamad, Alwadi, Salem, Albutai, DAbi, Al Awádhi, Mohammad)

    Rozhodčí: Santamaria - Gomez, Leite, Rojas