Valencia – Atlético 2:0 (kon.) | Real Sociedad – Espanyol 0:1 (kon.) | La Coruňa – Mallorca 1:0 (kon.)
Osasuna – Valladolid 0:1 (kon.) | Granada – Ath. Bilbao 1:2 (kon.) | Sevilla – Levante 0:0 (kon.)
konec
Granada CF
1:2 (0:2)
Athletic Bilbao
Neděle 04.11.2012, 19:45 • Estadio Nuevo Los Cármenes • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    53
    Granada právě vstřelila branku!


    - domácím se přece jenom nakonec podařilo překonat obranu hostů, která propouští střelu YOUSSEFA EL-ARABIHO ze středu hranice velkého vápna a míč ještě nepříjemně skočil, takže propadl pod rukama nešťastného Morena do brány!
     
    27
    Bilbao právě vstřelilo branku!


    Hosté se díky rychlému protiútoku mohou radovat z dalšího gólu v domácí síti! Přesnou střelou z hranice velkého vápna se podruhé v utkání prosazuje hostující ARITZ ADURIZ! Domácí propadli v bránění a vyčkávání na polovině hostů po ztrátě míče se jim stalo nyní osudné.
     
    13
    Bilbao právě vstřelilo branku!


    Úspěšným exekutorem pokutového kopu je ARITZ ADURIZ, který tak dostává hosty do vedení. Domácí publikum stále bučí a píská, s rozhodnutím rozhodčího se stále nemíní smířit!

    Martin Dvořák

    Branky: 53. El-Arabi - 13. Aduriz (pen.), 27. Aduriz

    Karty:   12. Diakhaté (GRN), 68. Torje (GRN), 69. Brahimi (GRN), 74. Siqueira (GRN), 90+1. Floro Flores (GRN) - 22. Amorebieta (ATB), 23. Gurpegi (ATB), 90+3. Moreno (ATB)


    Granada CF: Tono - Siqueira, Diakhaté (72. Floro Flores), Mainz, Nyom - Rico, Iriney (83. Orellana) - Benitez, Brahimi, El-Arabi - Torje (78. Ighalo)
    Athletic Bilbao: Moreno - Iraola, Gurpegi, Amorebieta, Aurtenetxe - Iturraspe (55. San José), Marcos - Laskurain, Munianin, I. Gomez (78. Castillo) - Aduriz (67. Llorente)

    Rozhodčí: Muñiz‎ - Samper, Miranda, De La Oliva
    bahis siteleri