Bayern – Frankfurt 2:0 (kon.) | Schalke – W. Brémy 2:1 (kon.) | Freiburg – Hamburg 0:0 (kon.)
Augsburg – Dortmund 1:3 (kon.) | Düsseldorf – Hoffenheim 1:1 (kon.)
konec
FC Schalke 04
2:1 (0:1)
Werder Brémy
Sobota 10.11.2012, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Neuvěřitelné! Gebre Selassie se mohl stát hrdinou Werderu. Jeho nádhernou patičku z okraje malého vápna ale na brankové čáře vyhlavičkoval Holtby.
     
    90
    Střídá se na obou stranách: Christoph Moritz si zahraje poslední minuty místo Jermaine Jonese a Lukase Schmitze nahradil Sebastian Prödl.
     
    84
    Mohlo být definitivně rozhodnuto, to by ale Draxler nesměl se šancí naložit tak lajdácky a nechat vyniknout Mielitze, jenž pravou nohou v čisté šanci vykopl míč na rohový kop!
     
    83
    Aaron Hunt neunesl ostřejší dohrání od Papadopoula a zachoval se k němu velmi nesportovně, když jej po skončení souboje poslal na zem. Okamžitě následovala žlutá karta.
     
    81
    Werder vrhá všechny síly do ofenzivy: Joseph Akpala nahradil Zlatka Junuzoviće.
     
    74
    Hunt byl zcela jasně zezadu sražen Neustädterem před pokutovým územím a Werder tak bude mít obrovskou příležitost srovnat. Roman Neustädter navíc za celý zákrok dostal žlutou kartu, vůbec první v zápase.
     
    69
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Po němž se může právem radovat. Werder se nestihl vrátit po zpackané standardní situaci, JULIAN DRAXLER nejprve rozdal míč do strany na Jonese, aby se mu pak vrátil zpět do míst, odkud se již dají dávat góly. Tento střídající hráč překonal Mielitze na zadní tyč a dokonal obrat.
     
    68
    Niclas Füllkrug přišel na hřiště místo Eljera Eliy.
     
    63
    Je tu to, co se dalo očekávat. Nevýrazného Klaase-Jana Huntelaara vystřídal Ciprian Marica.
     
    59
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Fuchsův centr do šestnáctky našel hlavu ROMANA NEUSTÄDTERA, jenž přehodil špatně postaveného Mielitze hlavičkou na zadní tyč.
     
    46
    Do druhého poločasu nahradil Ibrahima Afellaye Julian Draxler.
     
    32
    To jsou věci! Holtby měl na zadní tyči opět velké štěstí, tentokrát si De Bruyne všiml Unnerstallova postavení, zatočil míč a orazítkoval břevno přímo od rohového praporku. To si nezaujatý divák musí nechat líbit.
     
    30
    Werder byl nesmírně blízko druhé brance, Sokratova hlavička ale trefila břevno! Holtby u zadní tyče by se svými centimetry na tuto hlavičku, kdyby tedy šla pod břevno, neměl nárok.
     
    16
    Werder právě vstřelil branku!
    Schalke si nerozumělo po autovém vhazování Fuchse, míče se zmocnil Elia, jenž jej přes Junuzoviće předal na AARONA HUNTA, který popoběhl do šestnáctky a střelou na zadní tyč překonal Unnerstalla.
     
    1
    Hned na úvod měl obrovskou příležitost Huntelaar, který těžil ze skvělé souhry Fuchse s Holtbym, nizozemský útočník ale patičkou zády k brance trefil jen přesouvajícího se Mielitze!

    Daniel Polách

    Branky: 59. Neustädter, 69. Draxler - 16. Hunt

    Karty:   74. Neustädter (SCH) - 83. Hunt (BRM)


    FC Schalke 04: Unnerstall - Höwedes, Papadopoulos, Matip, Fuchs - Jones (90. Moritz), Neustädter - Farfán, Holtby, Afellay (46. Draxler) - Huntelaar (63. Marica)
    Werder Brémy: Mielitz - Gebre Selassie, Lukimya, Sokratis, Schmitz (90. Prödl) - Junuzović (81. Akpala) - De Bruyne, Hunt - Arnautović, Elia (68. Füllkrug) - Petersen

    Rozhodčí: Meyer - Bornhorst, Osmers
    bahis siteleri