Švýcarsko – Kanada 6:1 (kon.) | Slovensko – Německo 0:2 (kon.)
konec
Slovensko
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Německo
sk Neděle 11.11.2012, 16:45 • Olympia Eisstadion, Mníchov, Nemecko. • Německý pohár
Partner:
     
    55:55
    A bude sa opäť vylučovať, Ivan Baranka narazil Flaakeho na mantinel.
     
    51:38
    Vylúčenie Nemecko - Nikolai Goc - menší trest za narazenie na mantinel.
     
    51:15
    Nemci pokračujú v útoku, teraz pálil z medzikružia Moritz Muller, Janus prečítal situáciu.
     
    50:27
    Nemecko dalo gól!
    Myslím, že je rozhodnuté. Nemci zvyšujú na 2:0 naozaj šťastne. GARRET FESTERLING nahodil puk na bránu, Janusovi opäť puk smolne prepadol do brány. Asistencie: Schutz, Akdag.
     
    50:18
    Ďalšia šanca domácich, Wolf na dvakrát neprepálil pripraveného Janusa.
     
    49:36
    Nemecko dalo gól!
    Logické vyústenie snahy Nemcov. Marcel Muller najprv nevyužil samostatný únik, no potom vyslal spoza brány puk ALEXANDER BARTA a ten prepadol Janusovi do brány. Asistencia: Marcel Muller, Wolf.
     
    45:55
    Bude sa opäť vylučovať, opäť na našej strane. Peter Ölvecký odchádza na trestnú lavicu. Menší trest za narazenie na mantinel.
     
    39:54
    Ďalší závar pred Janusom, do zakončenia sa dralo viacero hráčov v žltom, Festerling s Valábikom sa mierne pochytili a obaja už putujú na trestnú lavicu.
     
    37:26
    Skvelý Janus! Po vhadzovaní sme akoby zaspali, Gogullu sme nechali pred gólmanom osamoteného, ktorý mohol z bezprostrednej vzdialenosti skórovať, proti bol však Janusov betón!
     
    35:52
    Ďalšia veľká šanca! Barta sa dostal za bránu, odkiaľ vyslal šikovnú prihrávku na Marcela Mullera, ktorý z prvej páli, no výborný Janus kryje!
     
    34:40
    Veľká chyba našich! Slováci zle striedali, Goc našiel na modrej dlhou prihrávkou Wolfa, ktorý sa už rútil sám na Janusa, no pri zakončení opäť zlomil hokejku a tak bola strela nepresná.
     
    32:37
    A budeme hrať ďalšie dve minúty v oslabení. Andrej Šťastný odchádza na trestnú lavicu za nebezpečnú hru s vysokou hokejkou.
     
    28:05
    Festerling šikovne vystrelil spoza obrancu, puk Janusovi vypadol a pred bránou dobiedzalo množstvo hráčov v žltom. Kudroč ich ale sekol a dostáva tak dvojminútový trest. Prvé oslabenie pre náš tím.
     
    09:10
    Valábik síce zasunul puk do brány, no stál pri tom v bránkovisku. Stále čakáme na verdikt videorozhodcu!
     
    09:10
    Veľký závar pred Kotschnewom! Po strele od modrej sa do dorážky tlačili ešte Hossa a Valábik, domáci ich okamžite odstavujú od gólmana. Bude sa telefonovať!
     
    08:29
    Buchwieser vylúčený za tento zákrok do konca stretnutia! K tomu 5 minútová presilovka pre našich!
     
    08:29
    Ou, tak toto bol veľmi nepríjemný zákrok!! Andrej Šťastný bol pri prechode cez modrú zasiahnutý lakťom do hlavy!
     
    07:35
    A ďalšia veľká šanca domácich! Festerling vzal puk Stehlíkovi a dostal sa do akcie, po ktorej zvoní žrď Janusovej brány!
     
    06:07
    A naopak, Nemci mohli skórovať v štvorici! Naši hokejisti zbytočne váhali s rozohrávkou a takmer spravili veľkú chybu. Puk zachytil Wolf, no pri strele zlomil hokejku a trafil Janusa iba do masky!
     
    05:03
    Zahráme si prvú presilovú hru, Ullmann pridržal Šťastného a tak putuje na trestnú lavicu.
     
    04:52
    Dve veľké šance mladého Hudáčka! Libor najprv nahodil puk z veľkého uhla, Kotschnew vyrazil iba pred seba, hneď na to prišla dorážka, ktorá mieri taktiež iba do gólmana.
     
    03:48
    Branko Radivojevič zachytil chybnú rozohrávku Nemcov, puk sa zviezol na hokejku Marcela Hossu, ktorý z prvej pálil a len o centimetre minul ľavú žrď! Kotschnew sa len obzeral!

    Peter Marienka

    Branky a nahrávky: 50. Barta (Marcel Muller, Wolf), 51. Festerling (Schutz, Akdag)


    Slovensko: Janus (Hamerlík) - Sersen, Valábik - J. Mikúš, Hossa (A), Radivojevič (C) - Štajnoch, Baranka (A), Bližňák, Haščák, Hudáček - Ďaloga, J. Mikuš, Šťastný, Ölvecký, Miklík - Stehlík, Kudroč, Chovan, Galamboš, Hovorka.
    Tréner: Vladimír Vůjtek.

    Německo: Kotschnew (Zepp) - Baxmann, Hördler, Marcel Müller, Barta, Greilinger - Goc, Moritz Müller, Wolf (C), Ullmann (A), Gogulla - Onduschka, Kohl, Kink (A), Buchwieser, Schütz - Petermann, Akdag, Flaake, Festerling, Wolf.
    Tréner: Pat Cortina

    Rozhodčí: Haupt, Schütz - Hofer, Kretchmer (všetci GER)
    bahis siteleri